ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

KUBA - JAMAICA - KAJMÁN - MEXIKÓ

Karib-tengeri kalandozások

Ez bizony a Karib-térség legjava! A Havannából induló MSC Orpera hajója a csodálatos Kuba mellett Jamaica, a Kajmán-szigetek és a mexikói Cozumel legszebb tájaira hajózik, hogy ízelítőt adjon a Karibi szigetvilág színes és eltérő kultúráiból, tájaiból és semmihez sem hasonlítható, varázslatos világából.

1. nap

Kuba egyéni hajóút repjeggyel

Havanna, Kuba

Kikötőben
Érkezés után bejelentkezés az MSC Opera tengerjáró hajóra, a kabinok elfoglalása.


2. nap

Kuba egyéni hajóút repjeggyel

Havanna, Kuba

Havanna egyszeri és megismételhetetlen! Egyedi hangulatával, eredeti stílusával. Ernst Hemingway, a szivar, az andalító karibi zene és tánc, a rum, az amerikai old timerek városa. A kubai főváros megannyi látnivalót kínál. Havanna régi- és modern városrészeit fakultatív kirándulásainkon vagy egyénileg is felfedezhetik. A főbb nevezetességek: Forradalom tér, Villanegyed, Malecon sétány, és a Világörökség részévé nyilvánított Havanna óvárosi részei. A történelmi belváros látnivalói a Katedrális tér, a Capitolio, a Plaza de Armas, a Plaza San Francisco de Assis és a Plaza Vieja. De megismerkednek a rum készítésével is a Havana Club Rum Múzeumban, vagy felkereshetik Hemingway lakhelyét és kedvenc törzshelyeit is. A tenger szerelmeseinek a Havannától 100 km-re található Varadero 20 km hosszú homokos partszakaszait és kristálytiszta vízét ajánljuk.


3. nap

Kuba egyéni hajóút

Havanna, Kuba

Indulás Havanna kikötőjéből: 18:00 óra

A késő délutáni indulás előtt még belefér egy kellemes séta a városban, a szabadidő keretében alkalmuk nyílik egy kis vásárlásra, vagy egy helyi kis kávézó felkeresésére. Indulás Havanna kikötőjéből 18.00 órakor.


4. nap

Kuba egyéni hajóút

Tengeren

Hajózás Jamaica irányába. Egész napos pihenés a hajó fedélzetén. Ez a nap jó alkalom egy kis pihenésre: a hajó felfedezésére, a hajó szolgáltatásainak kipróbálására, animációs programokon való részvételre.


5. nap

Kuba egyéni hajóút

Montego Bay, Jamaica

Kikötés: 8.00 óra. Indulás: 19. 00 óra.

Jamaica a Nagy-Antillák tagja, a reggae zene őshazája. A Karib-tengerben „lebegő” sziget egész évben csodás klímával, trópusi éghajlattal csábítja az utazókat. A nagyobb városok mind a part közelébe települtek, ilyen például Montego Bay is, mai állomásunk. A nagy felfedező, Kolumbusz is járt itt 1494-ben Kubából visszafelé tartva, az országot Santiagonak nevezte el. A város magja a Gloucester sugárút, melyet két oldalról bárok, éttermek szegélyeznek. A belváros nevezetessége a György korabeli templom, mely egy trópusi kert buja növényei között áll fenségesen. Említésre és látogatásra méltó még a kézműves piac és a bírósági épület. A Doctor’s Cave a leghíresebb strand, a nap szerelmesei itt a hetedik mennyországban érezhetik magukat. Finom homok, áttetsző, türkiz tenger- egy tökéletes nap kellékei.


6. nap

Kuba egyéni hajóút

Georgetown, Kajmán-szigetek

Kikötés: 8.00 óra. Indulás: 15.00 óra.

A Kajmán-szigetek a karibi régió ékszerdoboza, ahol félparadicsomi körülmények fogadják az ide látogatókat: fehér homokos strandok, színes korallszigetek, érdekes hajóroncsok ejtik ámulatba az embert. A szigetcsoport összesen 3 szigetből áll: Nagy-Kajmán, Kis-Kajmán és Cayman Brac az egész régió legfejlettebb országa. A természeti szépségek és a kozmopolita atmoszféra izgalmas együttese teszik Nagy-Kajmánt különlegessé, mely az utazás mai állomása.


7. nap

Kuba egyéni hajóút

Cozumel, Mexikó

Kikötés: 10.00 óra. Indulás: 18.30 óra.

A délelőtti órákban kikötés Cozumelben. Az egész napos fakultatív kirándulás során Tulum maja romvárosának megtekintése, amely a legépebb állapotban fennmaradtak közé sorolható. A fallal körülvett romváros a Yucatán-félsziget északi partján helyezkedik el, ez az egyetlen maja város, amely közvetlenül a tengerparton épült. Napjainkban műemlékvédelmi okokból már nem látogatható minden épülete, de a legfontosabbak – az alászálló istenség, a freskók és a szél istenségének temploma - ma is nyitva állnak a turisták előtt. Az egész napos program hidegcsomagot is tartalmaz. Kalandosabb program a víz alatti felfedezőtúra Playa del Carmen-i kitérővel.


8. nap

Kuba egyéni hajóút

Havanna, Kuba

Kikötés: 13.30 óra.

Érkezést követően kijelentkezés a hajóról.


Egyéni hajóút

Időpont: 2019. március 05., december 13.,17.,31. (7 éjszaka)
Időpont: 2020. január 14.,28., február 11.,25., március 10.

Tovább indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.
A fenti egyéni hajóútra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot! Az árak a legolcsóbb (belső) kabinra érvényesek, igény esetén ablakos, balkonos kabinok és egyes hajókon lakosztályok foglalására is van lehetőség, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

7 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban.
Teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással).
A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal Budapest – Havanna – Budapest útvonalon,
helyszínen fizetendő kötelező szervizdíj, 10 EUR/fő/nap,
a kikötőbe jutás költsége,
italcsomagok igény szerint,
fakultatív kirándulások,
útlemondási biztosítás,
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás,
(Útlemondási biztosítás köthető, amely a részvételi díj 2 %-a; Groupama betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető.)

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

KUBA - JAMAICA - KAJMÁN - MEXIKÓ


Indulási kikötő:Havanna
Hajó:MSC Opera

Katalógus ár: 330 EUR/fő-től

Kuba
Havanna
Nincs
Hajó
Nincs
Kuba Jamaica Kajmán szigetek egyéni hajóút
Kikötői illeték: 137,50 EUR/fő. Kötelezően fizetendő szervizdíj a helyszínen: 70 EUR/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!