ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

MEDITERRÁN HAJÓÚT

Mediterrán hajóút Genovától-Firenzéig

Megismételhetetlen, húsvéti ajánlat. Csak 2019. április 20-i időpontban. A 6 éjszakás hajóút Olaszország, Spanyolország és Franciaország izgalmas városaiba visz el minket, miközben a hajó fedélzetén minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz.

1. nap

Mediterrán szigetvilág

Genova, Olaszország

Bejelentkezés az MSC Fantasia hajóra, a kabinok elfoglalása. Indulás: 18:00 óra
 

2. nap

Mediterrán szigetvilág

Marseille, Franciaország

Kikötés: 08:00 óra. Indulás: 17:00 óra

Marseille Franciaország második legnagyobb városa, a Mediterráneum kapuja, kultúrák és emberek virtuális olvasztótégelye. A város a kikötő körül épült, a ringatózó csónakok és hajók romantikus képe fogadja az ide érkezőt. Kontrasztnak pedig a hírhedt If vára, ahonnan Dumas főhőse, Monte Cristo grófja meglépett.
Ha Provence-t is szívesen körbejárnánk, akkor Marseille tökéletes kiindulópont. Arles és Avignon, Aix-en-Provence és Casssis bűbájos városkák, ahol vízparti sziklák, meghitt öblök nyújtanak festői hátteret. Van Gogh, Cezanne, Matisse és Picasso festővászonra vitte e csodás tájat, mi beérhetjük néhány jól sikerült fényképpel.

3. nap

Mediterrán szigetvilág

Palma de Mallorca, Spanyolország

Kikötés: 10:00 óra. Indulás: 01:00 óra

Palma a nyaralók álma, hiszen az év 300 napján süt a Nap. Ideális helyszín a kikapcsolódni vágyóknak ahol az azúrkék tengert elhagyatott öblök szabdalják, a helyi éttermekben a spanyol konyha fenséges fogásait tálalják, a fővárosban fontos nevezetességek várják a kultúra szerelmeseit. A városban rengeteg galéria, művészeti múzeum működik. Érdemes gyalog, esetleg kerékpárral mozogni a belvárosban, hiszen a látnivalók gyorsan elérhetőek. Várja Önt a gótikus „La Seu” katedrális híres rózsaablakaival, az óváros zegzugos kis utcácskáival, a számtalan kávézó és a vásárlási lehetőség, valamint az Es Balurad múzeum a régi városfal mellett.

4. nap

Mediterrán szigetvilág

Ibiza, Spanyolország

Kikötés: 10:00 óra. Indulás: 01:00 óra

A Földközi-tenger spanyol szigete bulifővárosként vált ismerté, de az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kap változatos tengerpartja is. Izgalmas turista paradicsom, ahol mindenki kedvére válogathat a változatos kikapcsolódási lehetőségek közül. Csodás homokos tengerpartján számtalan vízi sportot kipróbálhatunk, bárjaiban hűsítő koktélokat kortyolgathatunk, üzleteiben beszerezhetjük a szuvenírokat. Ibiza sármos óvárosra is érdemes időt szánni, kulturális-történelmi emlékei, és természeti szépségei miatt az UNESCO Ibiza teljes területét az a Világörökség részévé nyilvánította.

5. nap

Mediterrán szigetvilág

Tengeren
 

6. nap

Mediterrán szigetvilág

Nápoly, Olaszország

Kikötés: 07:00 óra. Indulás: 17:00 óra

Állandó lüktetés, kaotikus közlekedés, zajos helyiek, ez adja Olaszország harmadik legnagyobb városának, Nápolynak a báját. Óvárosa Európa egyik legnagyobb történelmi városközpontja és egyben Olaszország legsűrűbben lakott pontja, 1995 óta az UNESCO Világörökség része. A történelmi központban több, mint 150 templom, több száz régi egyházi épület, múzeum, szabadtéri régészeti ásatás, valamint barokk emlékoszlopok, szökőkutak és obeliszkek sokasága található. Szerencsés fekvésének köszönhetően turisták kedvelt célpontja, innen könnyen elérhető Capri szigete, a festői Amalfi partszakasz, Pompei romjai, a háttérben pedig feltűnik a Vezúv.

7. nap

Mediterrán szigetvilág

Livorno (Firenze/Pisa) Olaszország

Kikötés: 09:00 óra

Az áhított Toszkánában, Livornóban köt ki a hajó, hogy innen induljunk Firenze vagy Pisa felfedezésére. De miért is választanánk, ha a fakultatív kirándulások között mindkettőt megtaláljuk? Firenze, a reneszánsz bölcsője, a dóm, az Uffizi és a Ponte Vecchio ismeretlen ismerősként vár ránk. A Mediciek városát egykoron Dante, Leonardo Da Vinci, Michelangelo and Galileo lakta. Aztán itt a nagy rivális, Pisa! A kiemelkedő építészeti és kulturális örökséggel rendelkező toszkán várost az Arno folyó szeli ketté, városközpontja és főbb nevezetességei a Piazza dei Miracoli környékén találhatók.


Egyéni hajóút

Indulási időpontok: 2019. április 20. (6 éjszaka)

További indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.

A fenti egyéni hajóútra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Az árak a legolcsóbb (belső) kabinra érvényesek, igény esetén ablakos, balkonos kabinok és egyes hajókon lakosztályok foglalására is van lehetőség, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

  • 6 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban
  • teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással)
  • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

  • a kikötőbe jutás költsége
  • helyszínen fizetendő kötelező szervizdíj, 10 EUR/fő/nap
  • italcsomagok igény szerint
  • fakultatív kirándulások
  • útlemondási biztosítás
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás

(Útlemondási biztosítás köthető, amely a részvételi díj 2 %-a; Groupama betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető.)

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza


 

GENOVÁTÓL LIVORNÓIG - 6 ÉJSZAKÁS


Indulási kikötő:Genova
Hajó:MSC Fantasia

Katalógus ár: 389 EUR/fő-től

Olaszország
GENOVA (GENOA)
Nincs
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora
Kelet-Mediterrán körút
Kikötői illeték: EUR 120/fő. Helyszínen fizetendő szervízdíj: EUR 60/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!