HAPAG-LLOYD CRUISES

Az egyedülálló hajóutak specialistája exkluzív, kis méretű hajóival, luxus színvonalú szolgáltatásaival, páratlan stílusával és eleganciájával egy merőben új perspektívából tárja az utazók elé a világ csodáit és ritkán látott természeti szépségeit. Méltán tartják a világ legjobb hajótársaságának!

A nagy múltú német Hapag-Lloyd Crusies hajótársaság „őse” közel 130 éve bocsátotta vízre első hajóját. A történelmi pillanat a legendás Augusta Victoria, a világ első modern tengerjáró hajójának első útja volt 1891. január 22-én. Az akkori HAPAG (Hamburg-Amerikanische Packetfahrt-Actien-Gesellschaft) hajótársaság elnöke, Albert Ballin hajómágnás által megálmodott úttörő hajózási forma hagyományai azóta töretlenül és példátlan sikerrel folytatódnak. A Hapag-Lloyd Cruises neve egybe forrt a luxus hajóutakkal. Öt hajóból álló flottájával a klasszikus útvonalaktól a sarkköri expedíciókig a legszebb tájakra navigálja utasait. A flottatagok a legmagasabb színvonalat képviselik, technológiában és kényelemben egyaránt. Az EUROPA hajót vízrebocsátását követően tizenegy egymás utáni évben választotta meg a neves Berlitz Cruise Guide a világ legjobb hajójának. 2019-ben az EUROPA 2 a hatodik alkalommal lett a legjobb kis hajókategória nyertese, s a két EUROPA az egyedüli két hajó, mely a neves tengeri hajóút-kalauz értékelése szerint megkapta az ötcsillag-plusz kategóriát. Hogy miben rejlik a Hapag-Lloyd Cruises hajóútjainak titka? A már felsoroltakon túl a hajókon kiemelkedően tágas terek állnak rendelkezésre. Kimagaslóak a gasztronómiai élmények is, az ételek minőségétől, választékától a konyhatechnológián át a felszolgálás színvonaláig. A Hapag-Lloyd Cruises hajótársaság természetesen nagy hangsúlyt fektet a kikötőkre és az útvonalak által érintett tájakra-városokra is, melyek közül jó néhány ritkán szerepelnek a tengerjáró hajóutak útvonalaiban. Éppen ezért a Hapag-Lloyd Cruises hajóútjai akár több mint egy évvel tervezett indulásuk előtt betelnek! A személyzet német anyanyelvű, azonban angolul is beszél és a fedélzeti írásos kommunikáció is ezen a két nyelven történik. A kirándulások nyelve szintén a német, azonban egyes hajóutaknál garantálják a több nyelvű kirándulásokat. A Hapag-Lloyd Cruises exkluzív flottája 5 hajóból áll: MS EUROPA, MS EUROPA 2, MS BREMEN, HANSEATIC Nature, HANSEATIC Inspiration. A hatodik és egyben legújabb hajó, a HANSEATIC Spirit, tervezett vízrebocsátásának ideje 2021 tavasza. Mindezeken túl jelentős mérföldkő volt a társaság életében az Albert Ballin privát jet és “az utazás a felhők felett” élmények útjára indítása is.

A Hapag-Lloyd Cruises különleges hajóútjai olyan világutazók és expedícióra éhes igényes kalandorok számára ajánlottak, akik a semmihez sem hasonlítható, életre szóló hajós élményeket keresik, luxus színvonalú fedélzeti kényeztetéssel.