Mediterranean Shipping Company - MSC Cruises

Az 1987-ben alapított MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) kizárólag olasz tulajdonban lévő hajótársaság. A vállalat a világ egyik legmodernebb, 14 személyszállító hajóból álló flottájával büszkélkedhet.

A hajótársaság méltán büszke olasz gyökereire és szeretné minden vendége részére megmutatni, hogy mit is jelent az igazi „dolce vita”.
A hajókon nagy hangsúlyt fektetnek az egyedülálló környezet kialakítására.
Az olasz dizájn, vendégszeretet és konyha legjavát ötvözve a hajók felveszik a versenyt a világ legjobb üdülőparadicsomaival is. Az MSC Cruises flottája számos díjat nyert világszínvonalú formatervezéséért, amely az innováció és az elegancia páratlan kombinációja.
Azonban az olasz stílus, a kitűnő konyha és az elegáns kialakítás mit sem érne az első osztályú kiszolgálás nélkül. Minden hajó fedélzetén concierge szolgálat gondoskodik arról, hogy az utasok az utazás során a legkiemelkedőbb színvonalú vendéglátást élvezzék.A hajókon felszolgált eredeti olasz specialitások választéka és minősége egyedülálló élményt kínál, a legkiválóbb, legfrissebb hozzávalókból készített helyi fogásoktól kezdve a kézműves fagylaltokon át egészen a valódi olasz eszpresszóig. A nemzetközi konyhákra specializálódott éttermek tálcán kínálják a világot: a mediterrán térség kulináris sokszínűségével, csípős TexMex fogásokkal, az egzotikus keleti ízekkel és a francia konyhaművészet legkifinomultabb alkotásaival kényeztetik az utasokat.
A 2003-ban elindított bővítési programnak köszönhetően az MSC Cruises jelenleg a világ legfiatalabb és egyik legdinamikusabban fejlődő flottájával rendelkezik.2017-től folyamatosan bocsátják vízre az új (Vista és Seaside) hajóosztályokba tartozó, legújabb úszó szálloda komplexumokat.