Mediterranean Shipping Company - MSC Cruises

Az 1987-ben alapított, kizárólag olasz tulajdonban levő MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) a világ egyik legnagyobb hajótársasága. A vállalat az egyik legmodernebb, 19 személyszállító hajóból álló flottával rendelkezik, mely 2021-ben 2 új hajóval bővül.

A hajótársaság méltán büszke olasz gyökereire és szeretné minden vendége részére megmutatni, hogy mit is jelent az igazi „dolce vita”.
A hajókon nagy hangsúlyt fektetnek az egyedülálló környezet kialakítására. Az olasz dizájn, vendégszeretet és konyha legjavát ötvözve a hajók felveszik a versenyt a világ legjobb üdülőparadicsomaival is. Az MSC Cruises flottája számos díjat nyert világszínvonalú formatervezéséért, amely az innováció és az elegancia páratlan kombinációja.
Azonban az olasz stílus, a kitűnő konyha és az elegáns kialakítás mit sem érne az első osztályú kiszolgálás nélkül. Minden hajó fedélzetén concierge szolgálat gondoskodik arról, hogy az utasok az utazás során a legkiemelkedőbb színvonalú vendéglátást élvezzék. A hajókon felszolgált eredeti olasz specialitások választéka és minősége egyedülálló élményt kínál, a legkiválóbb, legfrissebb hozzávalókból készített helyi fogásoktól kezdve a kézműves fagylaltokon át egészen a valódi olasz eszpresszóig. A nemzetközi konyhákra specializálódott éttermek tálcán kínálják a világot: a mediterrán térség kulináris sokszínűségével, csípős TexMex fogásokkal, az egzotikus keleti ízekkel és a francia konyhaművészet legkifinomultabb alkotásaival kényeztetik az utasokat.
A 2003-ban elindított bővítési programnak köszönhetően az MSC Cruises jelenleg a világ legfiatalabb és legdinamikusabb flottájával büszkélkedhet. A 2017-ben átadott MSC Meraviglia és MSC Seaside hajóhoz 2018-ban csatlakozott az MSC Seaview, 2019-ben az MSC Bellissima és az MSC Grandiosa Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően 2021-ben két új hajóval bővül a flotta: áprilistól az MSC Virtuosa, míg augusztustól az MSC Seashore kápráztatja el a fedélzetére lépő utasokat.

A hajótársaság a 2020. augusztusi újra indulásra új biztonsági és egészségvédelmi protokollt dolgozott ki, szorosan együttműködve a nemzetközi hajózási, egészségügyi, virológiai szervezetekkel. Az új szabályok a foglalástól a hajóról történő leszállásig szigorúan szabályozott feltételeket tartalmaznak mind az utasok, mind a személyzet egészségének védelme érdekében.

Részletes információért kérjük, kattintson!