Disney Cruise Line Hajótársaság

Az 1990-es évek végén alapított hajótársaság fedélzetén az álmok valóra válnak! Ki ne szeretné Donald kacsával, Minnie-vel vagy épp Csingilinggel tölteni a vakációját? Az álomgyár belsőépítészeinek keze munkáját illeti a dicséret a kivitelezést illetően. A gyermekek és felnőttek kedvenc mesehősei szabadon járnak-kelnek az utasok között és csalnak mosolyt mindenki arcára.

A hajótársaság számára a kisgyermekes családok jelentik a fő célcsoportot, hiszen számos mesés és egyedi szórakoztató fedélzeti programot kínálnak a kicsik számára.
A gyermekeknek 5 korosztályra bontva szerveznek változatos szabadidős tevékenységeket, melyekben a kreativitást, tudást és az ügyességet segítenek fejleszteni.
Az óceánjárók világában egyedülálló módon már 3 hónapos kortól fel lehet szállni a fedélzetre és 3 éves korig gyermekmegőrzési lehetőség is az utasok rendelkezésére áll.
Emellett a felnőttek is megtalálják a számukra ideális kikapcsolódási formát, mivel a fedélzeten több, csak általuk használható közösségi teret is kialakítottak.