Az egyedülálló hajóutak specialistája exkluzív, kis méretű hajóival, luxus színvonalú szolgáltatásaival, páratlan stílusával és eleganciájával egy merőben új perspektívából tárja az utazók elé a világ csodáit és ritkán látott természeti szépségeit. Méltán tartják a világ legjobb hajótársaságának!

Az 1987-ben alapított, kizárólag olasz tulajdonban levő MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) a világ egyik legnagyobb hajótársasága. A vállalat az egyik legmodernebb, 19 személyszállító hajóból álló flottával rendelkezik, mely 2021-ben 2 új hajóval bővül.

Norwegian-Cruise-LineA többszörös díjnyertes amerikai hajótársaság a „freestyle” hajóutak megalkotója: elegáns és exkluzív hajóin öltözködési szabályok és kötöttségek nélkül, nyugodt hangulatban érezheti jól magát az igényes utazó. A kimondottan családbarát hajók élményekkel teli fedélzeti szolgáltatásokkal a világ minden táján, különleges útvonalakon is hajóznak.

Világhírnevét a Szerelemhajó (The Love Boat) című, 1977-től tíz éven át futó amerikai sorozatnak köszönheti, amely az Island Princess és a Pacific Princess tengerjáró hajókon játszódott.