Az egyedülálló hajóutak specialistája exkluzív, kis méretű hajóival, luxus színvonalú szolgáltatásaival, páratlan stílusával és eleganciájával egy merőben új perspektívából tárja az utazók elé a világ csodáit és ritkán látott természeti szépségeit. Méltán tartják a világ legjobb hajótársaságának!

Az 1987-ben alapított MSC Cruises (Mediterranean Shipping Company) kizárólag olasz tulajdonban lévő hajótársaság. A vállalat a világ egyik legmodernebb, 18 személyszállító hajóból álló flottájával büszkélkedhet.

Világhírnevét a Szerelemhajó (The Love Boat) című, 1977-től tíz éven át futó amerikai sorozatnak köszönheti, amely az Island Princess és a Pacific Princess tengerjáró hajókon játszódott.

Az 1990-ben alapított hajótársaság Spanyolország vezető hajóflottájával büszkélkedhet.


1972-ben kezdte meg működését és mára az egyik vezető hajótársaság Amerikában.

A hajótársaság több, mint 25 évnyi hajózási tapasztalattal kínál egyedülálló élményt a görög szigetvilág, Törökország és Kuba szerelmeseinek.

A hajótársaság elődjét (British and North American Royal Mail Steam Packet Company) a kanadai hajózási mágnás, Samuel Cunard alapította Halifaxban a XIX. században. Neve immár több mint egy évszázada egyet jelent a kifinomultsággal és az eleganciával.

Az 1990-es évek végén alapított hajótársaság fedélzetén az álmok valóra válnak! Ki ne szeretné Donald kacsával, Minnie-vel vagy épp Csingilinggel tölteni a vakációját? Az álomgyár belsőépítészeinek keze munkáját illeti a dicséret a kivitelezést illetően. A gyermekek és felnőttek kedvenc mesehősei szabadon járnak-kelnek az utasok között és csalnak mosolyt mindenki arcára.