Inspirációk

A legszebb városok a Földközi-tenger mentén
A nyugat-mediterrán térség legjavát gyűjti csokorba egy kihagyhatatlan hajóút, ahol a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán legszebb kikötőibe látogathatunk. Megmutatjuk az érdekességeket!

Ókori emlékek nyomában Olaszországtól Görögországig
Egy hajóút, mely az olasz és a görög kultúra legjavát sorakoztatja fel. Tartson velünk Casanova nyomdokaiba, az Olympia eredeti helyszínére és a görög Pompei-be, Akrotiribe!

Alesund, Norvégia art nouveau ékköve - OTP Travel utazási Iroda
Ålesund gyökerei legalább egy évezredre, a vikingek idejére nyúlnak vissza. Ez a nagyon modern város a világszínvonalú építészet, a nyüzsgő és pezsgő kulturális élet, valamint a végtelen lehetőségek keveréke.

4 kihagyhatatlan norvég fjord - OTP Travel utazási Iroda
Norvégia legnépszerűbb látnivalói a fjordok, amiket a természet igazi műalkotásai között tartanak számon. Összegyűjtöttük a 4 legszebbet, melyet mindenképpen érdemes bakancslistánkra tűzni.

A Geiranger-fjord - a fjordok  celebje - OTP Travel utazási Iroda
Norvégia egyik leglátványosabb fjordja minden utazó bakancslistáján szerepel, nem véletlenül. Természeti szépségei életre szóló élményt tartogatnak, fenntartható úticélként pedig a környezettudatos turisták mekkája.

Bergen, a fjordok kapuja
Bergen híres egyedülálló bájáról és hangulatáról. A világ minden tájáról érkező látogatóknak egyetlen észrevételük van amikor távoznak, méghozzá az, hogy legközelebb még több napot szeretnének ebben a norvég városban tölteni!

Alaszka a hosszúszárnyú bálnák és a barnamedvék otthona. Fedezze fel ezt a csodálatos, érintetlen világot és merüljön el a gleccserek földöntúli szépségében.

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
Csokorba gyűjtöttük Málta legfontosabb látnivalóit, melyekkel belekóstolhatunk a helyi mindennapok pezsgésébe és megismerhetjük Málta izgalmas történetét.

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
Ismerje meg velünk Korfut, ahol a buja tengerpart, a zöldellő dombok és a csillogó öblök már az i.e. VIII. század óta vonzzák a látogatókat!

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
Mykonos a „szelek szigete” ahol szinte mindig lágy szellő simogatja az ember bőrét.

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
"Nem irigylem Isten paradicsomát, mert elégedett vagyok, hogy Szicíliában élhetek".

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
A Perzsa-öböl gazdag városaiban fényűző pompa, érintetlen tájain különleges flóra és fauna, az ősi és az új kontrasztjai és megannyi különleges élmény várja az utazókat.

Spanyol kedvencünk: Barcelona
Minden érzékszervünket ámulatba ejti Olaszország különleges szeglete, így érdemes letérni a Velence-Firenze-Róma tengelyről és felfedezni Puglia festői városkáit.

Spanyol kedvencünk: Barcelona
Barcelona biztosan elvarázsol bennünket. Csokorba gyűjtöttük a város legizgalmasabb látnivalóit.

Róma vs Nápoly: észak vagy dél? Mindkettő!
Szerencsére Róma és Nápoly esetében nem kell letennünk a voksunkat egyik mellett sem, nyugodtan szerethetjük egyszerre mindkettőt.
 

7+1 csodás karibi sziget
Hosszú fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halak, csupán néhány azok közül, melyek szorosan kötődnek a paradicsomi karibi álom-hajóutakhoz.

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül!
Ismeretlen és távoli kultúrák varázsa, új tájak, világhírű történelmi, természeti és építészeti nevezetességek felfedezése.

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin
A gyermekprogramokat nagy gonddal és szakértelemmel válogatták össze annak érdekében, hogy a szülők maximális biztonságban tudhassák gyermekeiket akkor is, amikor kicsit kikapcsolódnának vagy kettesben lennének.

Fedezzük fel a „hajót a hajóban” az MSC Yacht Clubon keresztül, ahol az exkluzivitást és a magánszféra teljes zavartalanságát élvezhetjük. Egy különleges hely, ahol a privát klub luxusa vesz körül.