Inspirációk

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
Csokorba gyűjtöttük Málta legfontosabb látnivalóit, melyekkel belekóstolhatunk a helyi mindennapok pezsgésébe és megismerhetjük Málta izgalmas történetét.

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
Ismerje meg velünk Korfut, ahol a buja tengerpart, a zöldellő dombok és a csillogó öblök már az i.e. VIII. század óta vonzzák a látogatókat!

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
Mykonos a „szelek szigete” ahol szinte mindig lágy szellő simogatja az ember bőrét.

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
"Nem irigylem Isten paradicsomát, mert elégedett vagyok, hogy Szicíliában élhetek".

A Perzsa-öböl 5 kihagyhatatlan városa
A Perzsa-öböl gazdag városaiban fényűző pompa, érintetlen tájain különleges flóra és fauna, az ősi és az új kontrasztjai és megannyi különleges élmény várja az utazókat.

Spanyol kedvencünk: Barcelona
Minden érzékszervünket ámulatba ejti Olaszország különleges szeglete, így érdemes letérni a Velence-Firenze-Róma tengelyről és felfedezni Puglia festői városkáit.

Spanyol kedvencünk: Barcelona
Barcelona biztosan elvarázsol bennünket. Csokorba gyűjtöttük a város legizgalmasabb látnivalóit.

Róma vs Nápoly: észak vagy dél? Mindkettő!
Szerencsére Róma és Nápoly esetében nem kell letennünk a voksunkat egyik mellett sem, nyugodtan szerethetjük egyszerre mindkettőt.
 

7+1 csodás karibi sziget
Hosszú fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok, sokszínű trópusi halak, csupán néhány azok közül, melyek szorosan kötődnek a paradicsomi karibi álom-hajóutakhoz.

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül!
Ismeretlen és távoli kultúrák varázsa, új tájak, világhírű történelmi, természeti és építészeti nevezetességek felfedezése.

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin
A gyermekprogramokat nagy gonddal és szakértelemmel válogatták össze annak érdekében, hogy a szülők maximális biztonságban tudhassák gyermekeiket akkor is, amikor kicsit kikapcsolódnának vagy kettesben lennének.

Fedezzük fel a „hajót a hajóban” az MSC Yacht Clubon keresztül, ahol az exkluzivitást és a magánszféra teljes zavartalanságát élvezhetjük. Egy különleges hely, ahol a privát klub luxusa vesz körül.