Gyerekprogramok a fedélzeten

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin
A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin.

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin - OTP TravelVilágutazó gyerekek a fedélzeten? Az MSC hajóin tárt karokkal várják a gyermekeket, akik nem győznek majd válogatni a kihagyhatatlan programlehetőségek közül. A hajó személyzete a lehető legnagyobb gondoskodással és figyelmességgel halmozza el őket, hogy az utazás ne csak a szülőknek legyen felejthetetlen élmény. A gyermekprogramokat nagy gonddal és szakértelemmel válogatták össze annak érdekében, hogy a szülők maximális biztonságban tudhassák gyermekeiket akkor is, amikor kicsit kikapcsolódnának vagy kettesben lennének.

Játszva tanulni a Chiccóval

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin - OTP TravelA szakemberek legmodernebb és legszórakoztatóbb játékokat válogatták össze a Chiccó Babakutató Központtal közösen. A választható programok és játékok között találunk oktató jellegűt, melynek során a Chicco kétnyelvű játékaival játszva tanulhatnak angolul. A ritmus és zene minden babára nagy hatással van, így a zenés foglalkozások sem maradhatnak ki a kínálatból, de mini olimpiai játékokat is rendeznek, ahol az első „sportág” a picúrok kúszó bajnoksága.

Süssünk süssünk valamit

A főzés is lehet szórakoztató, a nagy sikerű Doremi Chef programokon külön területet biztosítanak a jövő Michlein csillagos séfjeinek. A séf és a szülők felügyelete mellett a gyerekek ínycsiklandozó pizzát készíthetnek és játszva megismerkedhetnek a főzés csínjával-bínjával, természetesen gyerekekre szabva.

Bontsunk vitorlát a kreativitás irányába

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin - OTP TravelA gyerekek világszerte ismerik a LEGO márka népszerű játékait, ezért választotta az MSC a Lego Csoportot exkluzív szórakoztató partnerének. Céljuk, hogy a fedélzeten tartózkodó gyerekek a legjobb játékokkal játszanak, a legszórakoztatóbb környezetben. Az MSC Cruises és a LEGO összefogott, hogy színes és izgalmas új játszótereket tervezzenek a hajók fedélzetére - olyat, amit máshol nem találsz a tengereken. A 3 és 11 év közötti gyerekek minden nap játszhatnak a LEGO játékok és eszközök széles választékával a Mini és Juniors klubokban.

Hi-tech szórakozás a tinik számára

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin - OTP TravelBár a mai tinédzsereket nem könnyű elrángatni a digitális világból, az MSC hajóin a 15 és 17 év közötti fiatalok a sportokon, a táncversenyeken, a közösségi hálózati játékokon át a Wii-, Xbox- és PS4-bajnokságokig minden kipróbálhatnak. Adrenalin löketért a Drón Akadémián egy éjszakai versenyen tehetik próbára ügyességüket. "The X Factor" mögött álló Fremantle vállalattal együttműködve kifejlesztett Dance Crew versenyen pedig a tizenévesekből álló csapatok versenyezhetnek az év tánccsoportja címért.

Vízi élménypark az óceán közepén

A Chiccótól a Legóig 5 fantasztikus gyerekprogram az MSC hajóin - OTP TravelHétágra süt a nap és perzselő meleg van? Az új generációs hajókon (MSC Seaside, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Virtuosa, ás az augusztustól a flottába kerülő MSC Seashore) lévő csúszdás víziparkban különböző csúszdákon élvezhetjük az önfeledt pillanatokat. A MSC hajóin minden álmunk valóra válhat, akár az is, hogy egész nap csobbanjunk a hűsítő medencébe, amíg az óceánt szeljük át.

Csoportos ajánlataink