A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül!

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül!
Ismeretlen és távoli kultúrák varázsa, új tájak, világhírű nevezetességek felfedezése.

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül! - OTP Travel Az emberiséget már a kezdetektől foglalkoztatja a világ és új tájak felfedezése, izgatja az ismeretlen és távoli kultúrák varázsa. Biztosan mi is álmodoztunk arról, hogy „világgá megyünk” és hónapokra világutazókká válunk, új tájakat, világhírű történelmi, természeti és építészeti nevezetességeket fedezzünk fel.

Kényelmesen a világ körül

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül! - OTP TravelA világkörüli hajóutak egyik legnagyobb előnye, hogy számtalan távoli úticélt tudunk elérni maximális kényelemben. Nem kell repülőtéren várakozni órákig, biztonsági ellenőrzésekkel órákat eltölteni, csomagjainkat állandóan cipelni, ki és bepakolni, bőröndből élni. A hajó minden kényelmi luxusszolgáltatást biztosít, így egy-egy fárasztó városnézős nap után biztosan jólesik megpihenni és felfrissülni a biztos „bázison”, ahol számtalan szórakoztató program várja az utasokat.

Egy kis történelem

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül! - OTP TravelA Földet először Magellán vezetésével hajózták körbe, a 3 évig tartó expedíció 1519 és 1522 között zajlott. Bár Magellán az út során életét veszítette, mégis nagy jelentősége volt ennek a történelmi lépésnek, hiszen ekkor szereztek bizonyosságot arról, hogy a Föld gömb alakú és hogy a Föld nagy részét óceán borítja. A szervezett világkörüli hajóutak úttörője a Cunard hajózási társaság volt 1923-ban, melynek Lanconia nevű hajója 130 nap alatt 22 országot érintett.

Luxus új köntösben

A legnagyobb utazás - Hajóval a világ körül! - OTP TravelAmíg régen egy-egy világkörüli út próbára tette a legtapasztaltabb legénység tagjait is, napjainkban egy olyan élményutazássá varázsolta a modern technika, mely minden képzeletünket felülmúlja. Az MSC World Cruise egy felejthetetlen utazásra invitálja a kalandorokat, amely tele van izgalmas felfedezésekkel a fedélzeten és a parton egyaránt. Hagyjuk magunkat kényeztetni a hajók különleges luxusában és a fedélzeti szolgáltatások, all inclusive csomagok, exkluzív tevékenységek és szórakozási lehetőségek széles választékában, miközben csodálatos úti célokat fedezhetünk fel szerte a világon.

Az MSC World Cruise 2022-ben és 2023-ban is vitorlát bont a világ csodálatos kikötői felé, minden kontinenst érintve. Egy igazi interkontinentális körutazás vár minket, egy olyan élmény, amelyet nem fogunk elfelejteni!

2022-ben az MSC Poesia fedélzetén egy felejthetetlen 117 napos világkörüli útra indulhatunk, melynek során 43 csodálatos úticélt fedezhetünk fel 24 különböző országban. A transzatlanti körutazás során 43 egyedülálló kincset fedezhet fel a világ körül. Az alábbiakban csak néhányat említünk azok közül a csodálatos helyek közül, amelyeket érint a világkörüli hajós kaland: Puerto Madryn (Argentína), Ushuaia (Argentína), Punta Arenas (Chile), Puerto Montt (Chile), Valparaiso (Chile), Valparaiso (Chile), Callao/Lima (Peru), Hanga Roa /Rapa Nui (Chile), Rarotonga (Cook-szigetek), Auckland (Új-Zéland), Tauranga (Új-Zéland), Sydney (Ausztrália), Mare (Új-Kaledónia), Lifou-sziget (Új-Kaledónia), Port Vila (Vanuatu), Alotau (Pápua Új-Guinea), Cairns (Ausztrália), Lombok (Indonézia), Port Klang, (Kuala Lumpur/Malajzia), Colombo (Srí Lanka), Mumbai/Bombai (India), Akaba/Petra (Jordánia).

2023-ban 119 napos világkörüli útra indulhatunk, melyben 33 ország 53 úticélját látogathatjuk meg, köztük Costa Rica, Amerika Egyesült Államok, Ausztrália, Japán, Kína, Vietnám és Szingapúr legfontosabb helyszíneit.

A kikötők között a gyönyörű MSC Poesia fedélzetén élvezhetjük a kényelem és elegancia világát, valamint az úti célok által inspirált ínyenc konyhát, pihenhetünk az úszómedencékben és a pezsgőfürdőkben.

Csoportos ajánlataink