Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából
Fedezze fel Európa képeslapra illő helyszíneit!

Tartson velünk a történelmi és kulturális látványosságokban bővelkedő hajóúton, mely a mediterrán térség legjavát tárja fel az utazó előtt. Készüljön fel egy hajóútra, amely magával ragadja Önt, Barcelona nyüzsgő utcáitól Marseille, Genova, Nápoly, Taormina és Valletta elbűvölő kikötőiig. Az út során minden egyes megálló az élmények tárházát kínálja, ahol elmerülhet az európai kulturális örökség gazdagságában, ínycsiklandó ételeket kóstolhat, és felfedezheti azokat a gyöngyszemeket, amelyeket csak a Földközi-tenger vizei rejtenek. Csatlakozzon hozzánk, és induljon el egy olyan hajóútra, amely nemcsak távolságokat, hanem az évszázadok történelmét és kultúráját is átíveli, és olyan emlékeket hagy maga után, amelyek még sokáig velünk maradnak azután is, hogy hazatérünk.

A felhőtlen pihenést a nemrégiben vízre bocsátott MSC World Europa garantálja. Az MSC Cruises legújabb luxushajóján számtalan újdonság várja azokat is, akik már rutinosak a fedélzeten. Y alakú hajóorrának köszönhetően tágas fedélzeti sétányt alakítottak ki, és beltéri promenád lenyűgöző LED kupolával lett kiegészítve. Egyedülálló a 11 fedélzetet áthidaló száraz spirálcsúszda, mely egyedi építészeti megoldásának köszönhetően érdekes színfoltjává vált a hajónak. A minőségi szolgáltatások az új speciális éttermek kínálatában is megmutatkoznak, ahol szezonális és kreatív ínyencségekkel készülnek.


Tekintse meg Mediterrán szépségek Barcelonából csoportos hajóút ajánlatunkat!

 

Barcelona

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel Merüljön el Antoni Gaudí lenyűgöző világában, fedezze fel azokat az építészeti csodákat, amelyeket Barcelona szívében hagyott hátra. A Sagrada Família lenyűgöző pompájától a Casa Batlló elbűvölő boltívein át a Güell park színes mozaikcsempékkel teli vibrálásáig Gaudí zsenialitása minden sarkon kibontakozik. Fedezze fel a várost az ő látnoki szemével, ahol az épületek szobrokká válnak, és ahol minden sarok a kreativitás és az innováció történetét meséli el. Barcelona látképe Gaudí vászna, legyen ön is szemtanúja azoknak a remekműveknek, amelyeket ez a hatalmas művész festett rá.

Marseille

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel A Földközi-tenger napsütötte partjai mentén fekvő Marseille a történelem, a kultúra és a tengerparti báj mámorító keverékével hívogat. Franciaország második legnagyobb városa vibráló energiát áraszt, a nyüzsgő régi kikötőben a régi halászhajók és elegáns kávézók egyvelegében merülhetünk el. A magasan fekvő Notre Dame de la Garde időtlen őrszemként áll a nyüzsgő utcák és az azúrkék víz felett. Ez az ikonikus bazilika, Szűz Mária aranylóan csillogó szobrával nem csak spirituális szentélyt kínál, hanem panorámás kilátópontot is, amely a Földközi-tenger partvidékének lélegzetelállító szépségét öleli körül.

Genova

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel Genova, a liguriai partvidék ékköve, Olaszország legnagyobb kikötővárosa szűk sikátoraiba invitál, ahol a kis terek, színes homlokzatok és a macskaköves utcák igazi időutazásra invitálnak. A nyüzsgő Porto Antico kikötőtől, az UNESCO Világörökség részét képező Palazzi dei Rolli paloták pompájáig Genova gazdag építészeti öröksége minden sarkon elénk tárul. Merüljön el Kolumbusz Kristóf szülőhelyének szépségében és palotáinak pompájában.

Portofino

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel Az olasz Riviéra mentén, mint egy drágakő, Portofino páratlan szépségével és különleges vonzerejével varázsolja el a látogatókat. Ez a kis halászfaluból lett előkelő város olyan sztárok kedvelt üdülőhelye volt, mint Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot és Ingrid Bergman. Genovától mindössze egy órányira a „dolce vita” legédesebb pillanatait élhetjük át.

Nápoly

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel Nápoly, az ellentmondások és kontrasztok városa. A pizza szülőhelyeként kulináris ínyencségeivel csábítja a gasztronómia szerelmeseit, míg Pompei és Herculaneum romjai érinthető közelségben enged bepillantást a Vezúv kitörése által megdermedt múltba.

Sorrento

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel A Nápolyi-öbölre néző, drámai sziklák tetején fekvő Sorrento nyugodt eleganciát áraszt. Sorrento varázsa romantikus hangulatában, macskaköves utcáiban és az illatos citromligetekben rejlik. Akár a helyi limoncellót kóstolja, akár a távoli Vezúv mögött lenyugvó napban gyönyörködik, vagy a közeli Amalfi-part csodáit fedezi fel, Sorrento tökéletes hely, hogy az olasz életérzést magába szívja. A város egyik fő nevezetessége a Tasso tér, mely Torquato Tasso XVI. században élt olasz költőről kapta nevét. A keskeny történelmi utcákon sétálva a XV. századi Sedil Dominova épületéhez lehet eljutni, melyet gyűlésteremként használtak a főurak. A nemesi családok címerei és a XVIII. századbeli freskók még mai is ékes díszei a jellegzetes épületnek.

Szicília – Messina

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel A Szicília festői partvidéke mentén fekvő Messina a történelem, a kultúra és a természeti szépség magával ragadó fúziója. Ez az olasz gyöngyszem az ősi építészetével a múltba enged bepillantást, miközben a modern élet ritmusát is magáévá teszi. Messina ikonikus Messinai-szorosától kezdve a bájos piazzákig és a nyüzsgő piacokig a régi világ bájának és a modern élet lüktetésének magával ragadó keverékét kínálja az utazóknak. Taormina ókori görög színháza, ahol még ma is előadások hangzanak el, bepillantást enged a múltba, míg luxus butikjai és nyüzsgő terei arra invitálják a látogatókat, hogy élvezzék a finom ételeket és önfeledt pillanatokat.

Málta – Valletta

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel Valletta, Málta erődített fővárosa a történelem és a kultúra kincsesbányája, amely felfedezésre vár. Az UNESCO-listán szereplő, lenyűgöző barokk építészettel, macskaköves utcákkal és lenyűgöző templomokkal díszített óvárosa a múlt egy darabkáját tárja elénk. A Nagymesterek Palotája és a Szent János székesegyház emblematikus nevezetességei a város gazdag örökségét mutatják be, míg a felső Barrakka kertekből panorámás kilátás nyílik a nyüzsgő kikötőre.

Málta - Mdina

Mediterrán szépségek nyomában Barcelonából - OTP Travel A Málta szívében fekvő Mdina egy időtlen történelmi különlegesség. A "Csendes város" szűk, kanyargós utcái egy letűnt korba repítik a látogatókat, ahol a középkori építészet magával ragadó báját élvezhetik. A tornyos falakkal körülvett ősi fellegvár lenyűgöző kilátással büszkélkedhet a máltai tájra, míg díszes katedrálisai és palotái bepillantást engednek a mesés múltba. A lélegzetelállítóan szép Szent Pál-székesegyháztól a sikátorok mentén található furcsa kézműves boltokig Mdina egy olyan világba invitálja az utazókat, ahol a történelem minden egyes macskakövön és boltívben megelevenedik.

Csoportos ajánlataink