MSC MERAVIGLIA

MSC MERAVIGLIA

Egyedülálló ultramodern design innovatív technológiával , egyedülálló látvány-, és szórakoztatóelemek.

Meraviglia, azaz Csoda- ennél kifejezőbben le sem lehet írni az érzést, ami az utast hatalmába keríti a 2017-ben, az 500. születésnapját ünneplő Le Havre kikötőjéből vízre bocsátott, minden eddiginél káprázatosabb élményekkel váró hajó fedélzetén. Itt minden valahogy izgalmasan különös, elképzelhetetlen-és mégis valós. Az MSC Meraviglia a korszerű technológia, a design, a kényelem, és a gyakorlatiasság kifinomult keveréke, minden apró részleten kiérződik a tenger iránti szenvedély. Ahogy a neve is utal rá, ez a tengerjáró elkápráztatja összes utasát. A flotta új tagja bármely kikötőben ki tud kötni, így az elérhető útvonalak és úti célok száma tovább nőtt.

Rengeteg szórakozási és étkezési lehetőséget kínál a hajó, több étterem ínycsiklandó különlegességeit kóstolhatják meg az utasok. Újítás a hátsó fedélzeten kialakított óceánra néző kétszintes promenád a 480 m2-es LED kupolával valamint egy lenyűgöző szórakoztató részleggel, melyhez kültéri medence csatlakozik.

A hajócsoda egyik technikai újdonsága a Samsunggal partnerségben fejlesztett NFC („near-field-communication”) szolgáltatása: az utasok speciális okoskarkötőjükkel, fedélzeti kártyájukkal vagy okostelefonjuk segítségével fizetni és szolgáltatásokat foglalni, kabinjukba bejutni is tudnak, sőt, gyermekük tartózkodási helyét is könnyen megtalálják. A hajó egy másik különlegessége, hogy családok számára akár három kabin egybenyitására is lehetőség van („cluster cabins”). Továbbá egyedülálló az a fedélzeti művészeti galéria is, mely a párizsi Louvre-ból kölcsönzött műalkotásokat is tartalmaz.

MSC Meraviglia szolgáltatások

A fedélzeten az alábbi ingyenes és térítéses szolgáltatások kápráztatják el a vendégeket: 5 étterem (büféétterem, olasz étterem, amerikai steak ház, ázsiai étterem és sushi bár) , 4 bár (koktélbár, pezsgőbár, lounge és csokoládé bár), 4 úszómedence, vízipark csúszdával „Himalája-híddal” és egyéb attrakciókkal – összeköttetésben egy fedett élményparkkal, tévéstúdió élőműsorokkal, night klub, diszkó, „Sportplex” komplexum sportpályákkal, F1 szimulátor, bowling pálya, heti 6 alkalommal a Cirque du Soleil egyedülálló vízi show előadása a külön erre a célra épített színházteremben, MSC Aurea Spa luxus kezelésekkel, Technogym gépekkel felszerelt edzőterem. Gyerekklubok minden korosztálynak: az 1-3 éves kicsik számára Chicco bébiklub, a 3-11 éveseknek Lego mini- és juniorklub, a 12-14 és a 15-17 éveseknek két tinédzserklub.

Az MSC Meraviglia telis-tele van különleges attrakcióval és szolgáltatással, így a tökéletes élmény minden szezonban garantált.

Kabinok

Fedélzetek, térkép

Fedélzeti térkép letöltése»

Adatok

Tömeg: 167.600 tonna
Utasok száma: 5.714
Legénység: kb 1400 fő
Kabinok száma: 2.244
Méretek: 318,83 m / 43 m / 65 m
Fedélzetek száma: 19
Maximum sebesség: 22,70 csomó
Átlagos sebesség: 21,8 csomó