MSC MUSICA

MSC MUSICA

Üdvözöljük az MSC Musica fedélzetén.

Az MSC Musica megalkotásával a hajótársaság nem csupán egy nem csak a környezetbarát hajót hozott létre 2006-ban, hanem a cég egy új osztályát is elindította, melynek másik három tagja az Orchestra, a Poesia és a Magnifica. Kecses vonalak, kreatív megoldások, kifinomult, természetes anyagok, és a legapróbb részletekre is kiterjedő figyelem különbözteti meg az MSC-t a többi hajótársaságtól. A központi csarnok fő attrakciója a kecses lágy vonalú háromszintes vízesés és az átlátszó zongora, amely felfüggesztve “lebeg” a csillámló víz felett. A stílusos szórakoztató, illetve rekreációs helyiségek inspirálóan hatnak: akár a ragyogó Crystal Lounge-ban táncol, akár a Havanna Club szivartermében tart egy kis pihenőt, vagy egy borkóstolón élvezi a borkülönlegességeket, netán a Sanremo Casino-ban játszva próbál szerencsét, vagy a La Scala színház egyik élő műsorával kapcsolódik ki - az élmény felejthetetlen! A pompás, változatos ételek minőségi alapanyagokból, frissen készülnek. Kényeztesse magát az Il Giardino ínycsiklandó olasz specialitásaival; térjen be a varázslatos Kaito Sushi Bar-ba, vagy fedezze fel az ízletes, valódi olasz pizzákat! A gyerekekre és tinédzserekre is gondoltak a hajó kialakításakor, a legkisebbek is megtapasztalhatják a mediterrán életérzést a bel-, és kültéri játszótereken, a medencékben és az külön a számukra létrehozott pezsgő életű tiniklubokban.
 

MSC Musica szolgáltatások

A hajó a következő díjmentes és térítéses szolgáltatásokkal várja a vizek és a zene rajongóit: 6 étterem, 9 bár – köztük borbár, szivar szoba és kávézó 1200 fős színházterem nagyszabású show-kkal és komolyzenei előadásokkal, internet kávézó, kaszinó, kártyaszoba, üzletek és butikok, művészeti galéria, Aurea Spa és Fitnesz klub különböző térítéses szolgáltatásokkal (szauna, thalassoterápia, gőzfürdő, kezelések, jóga és aerobik foglalkozások, szépségszalon stb.), edzőterem gépekkel, sós és édes vízi úszómedencék pezsgőfürdővel, napozóterasz csak a felnőtteknek, sport centrum röplabdával, kosárlabdával, tenisszel, gyalogló-és futópálya, diszkó és night klub, a gyerekeknek fedett és szabadtéri, valamint a tinédzsereknek (13-17 éves) külön klub.

Lépjen az MSC Musica fedélzetére és élje át a a zene varázslatos világát, amely a hajóút minden percét felejthetetlen pillanatokkal járja át.

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése »

Adatok

Tömeg: 92.409 tonna
Utasok száma: 3.223
Legénység: kb 1.014 fő
Kabinok száma: 1.275
Méretek: 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
Fedélzetek száma: 16, 13 a vendégeknek
Maximum sebesség: 22 csomó
Átlagos sebesség: 18 csomó