MSC OPERA

MSC OPERA

A harmadik innovatív MSC hajó.

Az MSC hajótársaság kiemelt figyelmet fordít hajói külső és belső állapotára, a minőségben nem köt kompromisszumot. A Renaissance program keretében tengerjáróik folyamatosan megszépülnek, újabb káprázatos dizájnelemmel bővülnek. Az MSC Opera 2015-ben esett át egy teljes frissítésen, melynek során megőrizte eredeti eleganciáját, klasszikus formáit, de még kényelmesebbé és vonzóbbá vált és kapacitása mintegy 200 kabinnal bővült.
Mivel relatíve kisebb hajóról van szó, így olyan kikötőkbe is könnyen behajózik, ahová nagyobb társai nem. Így olyan vonzó úti célok válnak elérhetővé, mint Havanna, a karibi Kuba fővárosa.
A fedélzeten több balkonos kabin került kialakításra, az utasok saját szobájuk kényelméből csodálhatják az egyedülálló panorámát. Mivel a hajózás közösségi élmény is, így az éttermi és közösségi tereket és átalakították, s újdonság a 319m2-es táncterem is.
Partnerségben a Chicco-val, a LEGO®-val és a Namco®-val egy izgalmas, új játéktérrel bővült a gyermekek szórakozási lehetősége. Minden bizonnyal nagy kedvenc lesz fiatalok körében az új attrakció, a Spray Park. A 6-os hajóhídon új üzletek egész sora várja az utasokat az egyedülálló WALK THROUGH SHOPS részlegen.
Az ultramodern színházteremben szórakoztató műsorok, táncrevük, változatos előadások követik egymást. Ezen a hajón az esti műsorokra foglalás szükséges, melyet a következő egyszerű módok egyikén tehetnek meg: a recepción, az ingyenes fedélzeti netet használva okostelefonon vagy a fedélzeteken található érintőképernyők használatával.
 

MSC Opera szolgáltatások

A fedélzeten az alábbi ingyenes és térítéses szolgáltatások kényeztetik az utazókat: 4 étterem, 5 bár, egy pub, szabadtéri futó-és gyaloglópálya, edzőterem, jacuzzi, 2 úszómedence, vízi park csúszdával, napozóterasz a felnőttek számára, Aurea Spa & Fitnesz térítéses kezelésekkel, 2 emelet magas opera átrium esti előadásoknak, üzletek és butikok, lounge és könyvtár, szivarszoba, kaszinó, business center, internet kávézó. A gyerekek számára játszószoba, a nagyobbaknak tini klub áll rendelkezésre.

Töltsön el kényelmes napokat a hajón, töltődjön fel az MSC Opera fedélzetén!

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése»

Adatok

Tömeg: 65,591 tonna
Utasok száma: 2.679
Legénység: kb 728 fő
Kabinok száma: 1.075
Méretek: 274,9 m / 32 m / 54 m
Fedélzetek száma: 13, 9 a vendégeknek
Maximum sebesség: 21,1 csomó
Átlagos sebesség: 18 csomó