MSC SEASIDE

MSC SEASIDE

A TENGER HIHETETLEN KÖZELSÉGÉBEN

2017. őszén kihajózik az MSC legújabb hajócsodája, a „Seaside Project” első hajója: az MSC SEASIDE, mely megtestesíti az új hajóosztály megalkotta egyedülálló koncepciót: minden eddiginél szorosabban kapcsolja össze az utasokkal a tengereket és óceánokat. Az elsősorban karibi útvonalakon hajózó, az MSC Hajótársaság által már megszokott, minden apró részletre kiterjedő, kifinomult ízléssel megalkotott Seaside-on óceánparti promenád, kétszintes üvegfalú átrium és panorámás liftek hozzák még közelebb a vizek csodálatos élményét.
Az MSC okoshajóinak újabb tagja rendelkezik a Samsunggal partnerségben fejlesztett NFC („near-field-communication”) szolgáltatásával: az utasok speciális okoskarkötőjükkel, fedélzeti kártyájukkal vagy okostelefonjuk segítségével fizetni és szolgáltatásokat foglalni, kabinjukba bejutni is tudnak, sőt, gyermekük tartózkodási helyét is könnyen megtalálják. Az utasok attól függően, hogy merre járnak épp a fedélzeten, személyre szabott üzeneteket kapnak okostelefonjukra, hogy értesülhessenek minden, az adott helyszínhez kapcsolódó fontos információról.
A kreatív gasztronómia és a friss alapanyagokból készült finomabbnál finomabb fogások képviseltetik magukat a hajó 8 éttermében: főétterem, büféétterem, tenger gyümölcseit kínáló, ázsiai, fúziós étterem, steak ház, szusi bár és VIP étterem is megtalálható fedélzetén. Az új panoráma medencénél a különleges tervezésű napozóágyak páratlan kényelmében lehet gyönyörködni a tengerre nyíló lélegzetelállító kilátásban. A panoráma liftekkel megközelíthető legfelső fedélzeten a South Beach medence nyújt hasonló élményeket. A két emeletet átfogó, üvegfalú átriumnak köszönhetően a beltéri szórakozás alatt is az óceán drámai látványa szolgál díszletül.

Az MSC Aurea Spa fényűző balinéz kezeléseivel garantált a tökéletes kikapcsolódás, a test és a lélek újjászületése. A sportos utasok a Technogym-géppekkel felszerelt fitneszteremben és a kocogó/futópályán tarthatják karban izmaikat. Az Adventure Trail élménypark hidakkal, csúszdákkal, kötélpályákkal, 130 méteres zip-line pályával, valamint egy szenzációs vízi parkkal csalogatja a kalandok keresőit, ahol nagysebességű aquatubes, slideboarding, a kicsiket pedig elkülönített tér (AquaPlay & AquaSpray) vár. A gyerekek minden korosztálya megtalálja a neki való programokat: az 1-3 éves kicsik a Chicco bébiklubban, a 3-11 évesek Lego mini- és juniorklubban, a 12-14 és a 15-17 évesek a két tinédzserklubban. A további felhőtlen szórakozásról két színházterem előadásokkal, kaszinó, 5D mozi, F1 autós szimulátor, üzletek, bowling pálya, diszkó és 20 bár gondoskodik. Akik pedig a legmagasabb szintű kényeztetésben szeretnék eltölteni utazásukat, azokat az MSC Yachtclub „hajó a hajóban” szolgáltatásai várják.

Az MSC Seaside teljesíti küldetését és élményeivel még közelebb viszi a tengert az utazókhoz, ezzel új dimenziót nyitva a hajózásra!

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése »

Adatok

Tömeg: 160.000 tonna, 43 m széles, 323 m hosszú
Utasok száma: 5.179 fő
Személyzet: kb 1.413 fő
Kabinok száma: 2.067
Méretek: 43 m széles, 323 m hosszú
Utasfedélzetek száma: 17
Maximum sebesség: 21,3 csomó
Vízre bocsájtás éve: 2017