Princess Cruises Hajótársaság

Világhírnevét a Szerelemhajó (The Love Boat) című, 1977-től tíz éven át futó amerikai sorozatnak köszönheti, amely az Island Princess és a Pacific Princess tengerjáró hajókon játszódott.

18 hajóból álló flottájával száznál is több útvonalat kínál a világ számos pontjára, 350 kikötőt és területet meglátogatva. Az egyéjszakás hajóúttól a 107 napos világkörüli útig minden megtalálható kínálatában.
A Karib-térség, a Panama-csatorna, a mexikói Riviéra, Európa legszebb városai, Dél-Amerika, Ausztrália és Új-Zéland, a Csendes-óceán térsége, Hawaii, Tahiti és Francia Polinézia, Ázsia, Afrika, India, Kanada és New England is fellelhető az úti célok között, vagyis nehéz lenne olyan pontot találni a világban, amelyet a Princess hajóútjai nem érintenek.
A hajótársaságnak Alaszkában saját vonatai, az Alaszkai Nemzeti Parkban pedig 5 csillagos turista házai vannak, ezért a hajótársaságok között egyedülálló módon e páratlan szépségű hely számos hajózás előtti illetve utáni programmal alaposabban is bebarangolható.
A Princess Cruises napjainkban a világ egyik vezető hajótársasága, számos egyedi szolgáltatás és kivételesen előzékeny kiszolgálás jellemzi.