REGAL PRINCESS

REGAL PRINCESS

A mesés Regal Princess mediterrán útvonalakra specializálódott óceánjárója a Princess hajótársaság legújabb és legnagyobb Royal-osztályú hajója, „nővérei” a Royal Princess (2013) és a Majestic Princess (2017). A több mint 1400 balkonos kabin káprázatos panorámája, a SeaWalk® lenyűgöző üvegpadlós sétánya, a felnőttek számára elkülönített The Sanctuary tökéletes kikapcsolódása, vagy a csodálatos „Princess WaterColor Fantasy” esti fény-és vízjátéka a medencénél mind e lenyűgöző hajó különleges attrakciói, melyek hozzájárulnak az itt eltöltött napok felejthetetlenné tételéhez.
A hajó egyik legnagyobb attrakciója a SeaWalk - ez a hajó jobb oldali oldalán húzódó, fedett, üvegezett fenekű zárt sétány, ahonnan a vendégek drámai kilátásban részesülnek a tenger hullámaira és a horizontra.
A Regal Princess vibráló hangulatú központi „találkozóhelye” a gyönyörű, háromemeletes Atrium, mely könnyű ételeket, italokat, szórakozást, vásárlási lehetőségeket kínál. Itt található többek között Bellini olasz koktélbárja, az Ocean Terrace tenger gyümölcsei bár és a fagylaltozó is. A Chef's Table Lumiere a séf különleges gasztronómiai élményei mellett meghitt hangulatot biztosít az egyedi alkalmakkor, a vendégeket ugyanis varázslatos fényfüggöny veszi körül. A „Princess Watercolor Fantasy” a hajó központi medencéjénél kínál nappali és éjszakai előadásokat, mely a szökőkút vízjátékából, különleges zenéből és élő előadókból áll. A Princess Live! - a hajó televíziós stúdiója reggel 8 órától éjfélig szórakoztatja a vendégeket élő beszélgetőműsorokkal és különböző programokkal. A Princess hajók egyik legnépszerűbb étkezési pontja, a Horizon Court büfé a Regal Princess hajóján izgalmas színfoltokkal: ázsiai konyhával, mediterrán ételekkel, tészta-sarokkal és salátabárral várja az éhes vendégeket. A fedélzeten privát cabanák nyújtanak lehetőséget arra, hogy a vendégek zavartalanul pihenhessenek, legyen szó akár a The Sanctuary elegáns cabanáiról vagy a medenceparti cabanákról. ence melletti kabanákon a Retreat Poolban. Az ínyenc vendégek pedig megkóstolhatják a hajó új cabana piknikkosának kézműves finomságait és kiváló borát.

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése »

Adatok

Tömeg: 141 000 tonna
Utasok száma: 3560
Legénység: kb 1346 fő
Kabinok száma: 1780
Méretek: 330 m/ 66,14 m
Fedélzetek száma: 19 a vendégeknek
Maximum sebesség: 22 csomó
Átlagos sebesség: 20 csomó