MIÉRT ÉRDEMES HAJÓRA SZÁLLNI?Egy hajóút élménye különleges és semmihez sem hasonlítható. A csúcstechnológiával megépített úszó szállodák kényelme, lenyűgöző és széleskörű szolgáltatásai, a vizek romantikája, az egy utazás során megtekinthető akár 5-6 ország és számtalan látnivaló, a gondoskodó személyzet és az ínyenc falatok igazi kényeztetésben és felejthetetlen élményekben részesítik az utazót. Kényelmes utazási forma, hiszen egy hajóút alkalmával elég mindössze egyszer ki-és becsomagolni, a hajó szinte a látnivalók lábához visz.

A hajótársaságok jól szervezett, változatos szárazföldi fakultatív kirándulásaival a legszebb nevezetességek tekinthetők meg. Itt azok is jól érezhetik magukat, akik egyszerűen csak kikapcsolódásra vágynak, mivel egy hajós utazás során kötöttségek és kötelezettségek nélkül tehetik azt, ami jól esik.
 

 

GAZDASÁGOSA hajóutak jó ár-érték arányt képviselnek, mivel árukban az út során érintett számtalan ország meglátogatása, a hajók nyújtotta komfort, a fedélzeti szolgáltatások és szórakoztató programok, valamint a teljes (egyes hajótársaságok esetében „all inclusive”) ellátás is benne foglaltatik, továbbá a gyakori akciókkal olykor hihetetlen árakon is elérhetők ezek az utazások.
 

KÉNYELMESA hajóút igen komfortos módja az utazásnak, nem kell az út során csomagolni, sem költözködni, függetlenül attól, hogy milyen hosszú az útvonal és hány úti célt érint.
 

CSALÁDBARÁTIdeális utazási forma gyermekes családoknak is, mivel a gyerekbarát szolgáltatások és a kölyök klubok programjai mellett a kedvező ár is a legkisebbek utazása mellett szól. A 13 év alatti gyermekek számára a hajótársaságok a szállásra és az ellátásra legtöbbször ingyenességet biztosítanak a szülőkkel közös kabinban.
 

IZGALMASA hajóutak rendkívül változatos élményt kínálnak, a színes útvonalak, a számtalan látnivaló és a kulturális, vagy akár kalandos szárazföldi programok garantálják, hogy senki nem unatkozik, a fedélzeten pedig gazdag programok szórakoztatják a vendégeket.
 

KÉNYEZTETŐSzínházterem, éttermek ízletes étkekkel, a szórakoztató programok és műsorok csak a vendégért vannak, itt minden és mindenki az utazót szolgálja.
 

ROMANTIKUSA nászutasok és párok kevés alkalmasabb helyszínt találhatnak e csodálatos esemény megünneplésére. A különleges esküvői szolgáltatások emlékezetessé varázsolják a hajón megtartott ceremóniát és a nászút megszervezésével sem kell külön bajlódni, hiszen az esküvő helyszíne maga a nászút.

 

HASZNOS INFORMÁCIÓK ELSŐ HAJÓUTAZÓKNAKElső hajóútját tervezi? Nem tudja, hogy Önnek való-e ez az utazási forma?
Íme néhány gyakran feltett kérdés és válasz, hogy segítsük döntését az elhatározásban!