MSC ARMONIA

MSC ARMONIA

Az innováció zászlóshajója

MSC Armonia-n már a fedélzetre lépés pillanatában elkezdődik a nagy felfedező-kaland. A 2014-es mindenre kiterjedő felújításnak köszönhetően a hajótársaság új szolgáltatásokkal, lenyűgöző közösségi terekkel, még gazdagabb felszereltséggel várja az utasokat. A minden igényt kielégítő hajón újabb, csodás panorámát kínáló kabinok kerültek kialakításra, kibővült az éttermi rész is, még nagyobb helyen, még több kulináris kalandban lehet részük a vendégeknek.
A MSC hajóin egy percig sem lehet unatkozni. A 2014-es reneszánsz programon belül történt felújítás során az Armonia-t épp ezért egy 330 m2-es táncteremmel egészítették ki, itt kifulladásig rophatják a nyaralók.
Az MSC nagy gonddal válogatja meg beszállítóit és partnereit, akikkel aztán szorosan együttműködve mindig valami egyedülálló fejlesztés születik: a Chicco, a LEGO® és a Namco®-val közösen mesés játékokkal és játékterekkel bővült a kínálat. Ezek közül is kiemelkedik a Spray Park, ahol számos vízi mókával múlathatják az időt a legkülönbözőbb korú gyerekek.
Az igen népszerű MSC Aurea Spa is fontos átváltozáson ment keresztül, megnövelt területen még több masszázs-lehetőséggel kényezteti a kikapcsolódni vágyókat. További jókedvről az ultramodern La Fenice színházban fellépő előadók gondoskodnak. Ezen a hajón az esti műsorokra foglalás szükséges, melyet a következő egyszerű módok egyikén tehetnek meg: a recepción, az ingyenes fedélzeti netet használva okostelefonon vagy a fedélzeteken található érintőképernyők használatával. Az Armonia fedélzetén a tengeren töltött napok felejthetetlenné válnak.

MSC Armonia szolgáltatások

A fedélzeten az alábbi ingyenes és térítéses szolgáltatások gondoskodnak a felejthetetlen itt eltöltött napokról: 4 étterem, 2 bár, pub és kávézó, szabadtéri futó-és gyaloglópálya, edzőterem, Aurea Spa szépségszalon, masszázs szoba, relaxációs szoba, gyógyfürdő, Top 13 – exkluzív napozóterasz, sport center, úszómedence és gőzfürdő, diszkó, színházterem, lounge és könyvtár, szivarszoba, kaszinó, business center, parti kirándulásokat értékesítő iroda, internet kávézó. A gyerekek számára Chicco játszószoba (3 éves kor alatt), Kids Lego játszószoba (külön a 3-6 és a 7-11 éves korosztálynak), társalgó a 11-14 éveseknek, tini klub a 15-17 éveseknek, virtuális játszószoba, gyerekmedence vízi élményekkel (Doremi Spray Park) áll rendelkezésre.

Mert az MSC Armonia az Önhöz illő hajó.

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése »

Adatok

Tömeg: 65 542 tonna
Utasok száma: 2679
Legénység: kb 721 fő
Kabinok száma: 976
Méretek: 274,9 m/ 32 m/ 54 m
Fedélzetek száma: 13, 9 a vendégeknek
Maximum sebesség: 20.1 csomó
Átlagos sebesség: 18 csomó