MSC LIRICA

MSC LIRICA

Kifinomultan új és más.

A 2003-ban épített, közel 2000 utas befogadására képes MSC Lirica óceánjáró a 2015-ös, reneszánsz program keretében történt renoválása során nem csak megújult, számos új és fantasztikus szolgáltatással gazdagodott.
A Lirica gyönyörű belső terekkel rendelkezik, elegáns kabinbelsők és kényelem és luxus jellemzi. A tágas recepció és az azt övező lounge ablakaiból csodás kilátásban gyönyörködhetnek az út során. A fedélzeten intimebb, meghittebb terek is kialakításra kerültek, így a divatos Beverly Hills bár vagy a tradicionálisabb, angol stílusú Lord Nelson Pub tökéletes választás egy finom ital elfogyasztásához az esti showműsor előtt.
A Broadway színház kiváló akusztikájú ultramodern termében estéről estére művészek egész sora gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Ezen a hajón az esti műsorokra foglalás szükséges, melyet a következő egyszerű módok egyikén tehetnek meg: a recepción, az ingyenes fedélzeti netet használva okostelefonon vagy a fedélzeteken található érintőképernyők használatával.
Az edzőterem és az MSC Aurea Spa a testet és lelket ellazító kezelések tárházát sorakoztatja fel, míg a Blue Club diszkó futurisztikus élményt kínál. A fedélzeten számos étterem ínycsiklandó különlegességeit kóstolhatják meg az utasok: olasz specialitásokat, a mediterrán és a nemzetközi konyha legújabb trendjeit próbálhatják ki kellemes környezetben.

A szolgáltatások széles palettán mozognak, így minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. A Las Vegas kaszinóban a szerencséjüket tehetik próbára az utasok, míg a gyermekek kalóz tematikájú játékteremben szórakozhatnak.

A 2015-ös felújítás során kialakított 319 m2-es táncparkett újdonságnak számít, esténként önfeledt bulik, zenés esték helyszíne a hajó e sarka. A hajó további új attrakciói a Chicco, LEGO® és Namco® világcégek partnerségével létrejött új gyerekklubok, a vízi élményekben gazdag Spray Park, és a csodálatos MSC Aurea Spa.

MSC Lirica szolgáltatások

A közelmúltban megújult hajó a következő díjmentes és térítéses szolgáltatásokkal várja a vizek szerelmeseit: 5 étterem, 3 bár, egy kávézó és egy pub, közel 600 fős színházterem esti show-kkal és műsorokkal, bevásárló árkád üzletekkel és butikokkal, kaszinó, kártyaszoba és könyvtár, Spa-és fitneszkomplexum, virtuális valóság videojátékterem, gyerekklubok, diszkó, napozóterasz, golfszimulátor, 8-lyukú minigolf pálya, gyalogló-és futópálya, 2 medence, 2 jakuzzi és vízi park csúszdával.
 

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése »

Adatok

Tömeg: 65.591 tonna
Utasok száma: 1.984
Legénység: kb 721 fő
Kabinok száma: 992
Méretek: 274,9 m / 32 m / 54 m
Fedélzetek száma: 13, 9 a vendégeknek
Maximum sebesség: 21,70 csomó
Átlagos sebesség: 18 csomó