MSC POESIA

MSC POESIA

Óda a szépséghez.

Az MSC Poesia egy elegáns stílusú, innovatív hajó, ahol sikerült ötvözni a modern design-t a klasszikus hajóépítő hagyományokkal. A 2008-ban épített hajó a Musica-hajóosztály harmadik tagja. A fedélzetre lépve a kényelem egy egészen új világában találják magukat az utasok: az előcsarnokban lévő vízeséstől a zen kertig, az autentikus japán sushi bártól a pazar MSC Aurea Spa wellness és fitnesz központig, gőzfürdő, szauna, kényeztető masszázsok egész sora áll a vendégek rendelkezésére.
Az úszó luxusszálloda az aktív pihenés kedvelőinek sem okoz csalódást, edzőterem, sport és fitneszprogramok (tenisz, minigolf, shuffleboard) egész sora várja a nyaralókat. Míg a felnőttek a spa-ban vagy egy kellemes ital mellett múlatják az időt, addig a kisebbekre szakképzett animátorok ügyelnek, vidám programok egész garmadája áll rendelkezésükre. Minden korosztály megtalálja a neki tetszőt, hiszen a legkisebbeknek dinoszaurusz tematikájú játszótér, a nagyobbaknak külön diszkó került kialakításra.
A Poesia fedélzetéről sem hiányoznak az immár klasszikusnak számító szolgáltatások: 2 medence, 4 hidromasszázs medence, szabadtéri, medenceparti filmszínház, 1200 ülőhelyes színház nagyszabású esti show-kkal és komolyzenei előadásokkal, kaszinó, kártya-és pókerszoba, könyvtár, internet kávézó várja a vendégeket.
Az ízlelőbimbók kényeztetéséről 3 étterem nemzetközi büfé, olasz és ázsiai ételválasztékkal, valamint 8 bár (köztük egy kávézó és egy szivarszoba) a számtalan kiváló étterem és bár gondoskodik. A világ gasztronómiai változatossága bárki számára megtapasztalható, miközben nem tévesztik szem elől a mediterrán ízvilág és olasz slowfood értékeit. Az MSC hajóin válogatott alapanyagokból, frissen készülnek a csodásabbnál csodásabb fogások.
 

MSC Poesia szolgáltatások

A fedélzeten az alábbi ingyenes és térítéses szolgáltatások kényeztetik az utazókat: 3 étterem (fő büféétterem, olasz étterem, sushi bár), szendvicsbár és kávézó, fagylaltozó, 9 bár, lounge és kávézó, diszkó, piano bár, asztali jártékok, kártyaszoba, kaszinó, Spa kezelésekkel, török fürdővel, fodrászattal, felszerelt fitnesz center sportórákkal (aerobic, jóga stb.), szabadtéri futó-és gyaloglópálya, tenisz-, squash- és kosárlabdapálya, minigolf, 2 úszómedence, jakuzzik, gyerekmedence, üzletek, színházterem műsorokkal, téma estek, élő zene, karaoke esték, könyvtárszoba, internet kávézó, gyerekklubok a 3-17 éves gyerekek számára különböző korosztályokra bontva, rengetek játékkal, programmal, foglalkozással.

A Grappolo d'Oro bár borkostolói vagy a Mojito bár koktéljai egy csodás fedélzeten töltött nap méltó befejezései, kár lenne kihagyni.

Kabinok

Fedélzetek, térkép


Fedélzeti térkép letöltése»

Adatok

Tömeg: 92.627 tonna
Utasok száma: 3.223
Legénység: kb 1.039 fő
Kabinok száma: 1.275
Méretek: 293,80 m / 32,20 m / 59,64 m
Fedélzetek száma: 16, 13 a vendégeknek
Maximum sebesség: 23 csomó
Átlagos sebesség: 18 csomó