ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

AZ EMIRÁTUSOK ÉS OMÁN

Indulási kikötő:Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Hajó:MSC Opera
Szolgáltatások
Fedezze fel az Emirátusok és Omán legszebb részeit az MSC Opera fedélzetén. Dubai csillogása, fényűző szállodái és futurisztikus városképe semmihez sem fogható. Omán különleges szeglete a Musandam-félsziget, mely gazdag élővilágával és csipkézett partvonalával méltán érdemelte ki az „arab fjordok” elnevezést. Muscat palotáit, mecseteit és piacait felfedezni igazi egzotikum, melynek során betekintést kaphatunk az ország különleges kultúrájába. Abu Dhabi-ban éles kontrasztként figyelhetjük meg ahogy a modern felhőkarcolók keverednek a mór építészet csodáival. Sir Bani Yas magánrezervátuma Zayed sejk lenyűgöző vadrezervátumát őrzi, ahol gazella, zsiráf, hiéna és gepárd is biztonságra lelt. A hajóút során a páratlan eleganciát és kényelmet az MSC Opera biztosítja.

Katalógus ár: 839 000 Ft-tól/fő

Az Emirátusok és Omán - csoportos tengeri hajóút - OTP Travel Utazási Iroda
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

A hajós utazás során választható fakultatív programokról és irányárakról kb. 60 nappal az indulás előtt tudunk tájékoztatást adni.

- Khasab
- Muscat
- Abu Dhabi
- Sir Bani YasA fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a hajótársaság által szervezett programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.