ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

ÚJ-ZÉLAND – TASMÁNIA – AUSZTRÁLIA

Indulási kikötő:Auckland
Hajó:Royal Princess
Szolgáltatások
A csendes-óceáni hajóút Auckland, Tauranga, Wellington, Dunedin, Hobart, Melbourne és Sydney festői gyöngyszemeit tárja fel. Fedezze fel a nyüzsgő városok, idilli kikötők és lélegzetelállító tájak szövevényét, melyek minden egyes pillanatban elvarázsolják érzékeit. Auckland ikonikus sziluettjétől Tauranga napfényben úszó partjaiig, Hobart vad szépségétől Melbourne kozmopolita bájáig, és végül a csillogó kikötő előtt magasodó, világhírű Sydney-i Operaházig - ez a rendkívüli utazás a természeti csodák és a városi élvezetek olyan ötvözetét ígéri, mely életre szóló emlékeket ígér. Lépjen fel a Royal Princess fedélzetére, adja át magát a hullámok ritmusának, és hagyja, hogy a lenyűgöző úti célok varázsa magával ragadja.

Katalógus ár: 2 570 000 Ft-tól/fő

Új-Zéland – Tasmánia – Ausztrália  hajóút OTP Travel Utazási Iroda
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

Fakultatív programok
(min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetést)


• Tauranga
• Wellington
• Dunedin
• Hobart
• Melbourne

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri.

A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi angolul beszélő idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.