ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

NORVÉG FJORDOK

Indulási kikötő:Kiel, Németország
Hajó:MSC Euribia
Szolgáltatások

Az érintetlen szépségű Norvégia kétségkívül a világ egyik legszebb országa, fjordjainak drámai látványára pedig nincsenek szavak. A Gerianger-fjord ezerméteres hegyei között végighajózni, vagy a kétszáz méterről a mélybe zuhogó vízesésekben gyönyörködni életre szóló élmény. A hajóút a lenyűgöző norvég fjordok mellett színes városkák és idilli tájak mentén halad az MSC Euribia hajójának pompás kényelmében.

Katalógus ár: 939 000 Ft-tól/fő

Földközi-tengeri kalandozások
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

A fakultatív programok irányára

(min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetést).

Megrendeléskor a fakultatív programokat is szükséges foglalni a helyek korlátozott száma miatt.

- Koppenhága 62 000 Ft/fő

- Hellesylt / Geiranger fjord 92 000 Ft/fő

- Alesund / hajókirándulás 59 000 Ft/fő

- Flam 109 000 Ft/fő


A hajó, az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.

A hajótársaság által szervezett és meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri (a gyűjtőbuszon más nemzetiségű utasok is jelen lesznek).

A hajón kikötőnként más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.