ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

NYUGAT-KARIB CSODÁK

Nyugat-karib csodák

Fejedelmi fedélzeti kényeztetés és mesés látnivalók és izgalmak sora várja Önt a vadonatúj MSC Seaside karib-tengeri kalandjain. A hihetetlenül kék tengeren és a fehér homokú strandokon túl, a trópusi dzsungel mélyén egy varázslatos vízesés és egy titokzatos maja romváros is felfedi titkait. Jamaica, a Kajmán-szigetek és a mexikói Cozumel meghódítása mellett a hajó kényelme nyújt pihenést, akik pedig igazi adrenalinnövelő izgalomra vágynak, az utazás végén a floridai Everglades mocsárvidékét is felfedezhetik.

1. nap

Nyugat Karib csodák Miami

Budapest-Miami

Csütörtök, november 15.

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás a hotelben.

2. nap

Nyugat Karib csodák Everglades

Miami

Péntek, november 16.

Reggeli után szabad program. A fakultatív program során az Everglades Nemzeti Park felkeresése, ahol légpárnás motorcsónakkal adódik lehetőség a mocsárvilág megtekintésére, amely 1979 óta szerepel az UNESCO Világörökségi listáján. Ezt követően egy aligátor show megtekintése. Vacsora és szállás a hotelben.

3. nap

Nyugat Karib csodák Miami

Miami

Szombat, november 17. Indulás: 19.00 óra

Reggeli, majd szabadidő. Miamiban, ahol lehetőség nyílik a város felfedezésére: Art Deco negyed, Callr Ocho a helyi piac. A kora délutáni órákban transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a hajóra. Kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.

4. nap

tengeren

Vasárnap, november 18.

Egész napos hajózás Jamaica irányába. Ezen a napon mindenki felfedezheti az MSC Seaside világát. Az MSC új, brandnew hajója, melyet 2017 őszén bocsájtottak vízre és avattak fel, 8 különféle étteremben (tenger gyümölcseit kínáló, ázsiai, fúziós étterem, steak ház, szusi bár és VIP étterem) várja a vendégeket, míg a szabadidő tartalmas eltöltéséről az alábbiak gondoskodnak: panoráma-medence, 6 medence, Aurea Spa, fitness terem, futópálya, Advanture Trail, nagysebességű aquatubes, slideboarding, a kicsiket pedig elkülönített tér, az AquaPlay várja. Az esti kikapcsolódásról szórakozásról két színházterem előadásokkal, kaszinó, 5D mozi, F1 autós szimulátor, üzletek, bowling pálya, diszkó és 20 bár gondoskodik. Vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Nyugat Karib csodák Jamaica

Ocho Rios, Jamaica

Hétfő, november 19. Kikötés: 09.00 óra Indulás: 17.00 óra

Félnapos fakultatív program Jamaicában. Kirándulás a szigetország egyik leghíresebb turistalátványosságához, a gyönyörű természeti környezetben található Dunn’s River vízeséshez, ahol festői zuhatagok sokasága fogadja a látogatókat. A vízzuhatag mészkőteraszon keresztül ömlik a Karib-tenger kristálytiszta vízébe. A híres vízesést nem csak megtekinteni lehet, hanem akár fürdeni is benne, vagy szakképzett vezető segítségével felmászni a tetejére. Ezt követően utazás a Delfin-öbölhöz, ahol a nap fénypontjaként lehetőség nyílik együtt úszni a delfinekkel. Talán nincs is olyan ember, akit ne bűvölnének el ezek a csodálatos állatok. A parkban más állatfajok is láthatók, egzotikus hüllők, iguánok és színes madarak látványában gyönyörködhet a látogató. A „Little Port Royal” szekció a kalózok izgalmas múltját mutatja be, kitűnőszórakozás minden korosztály számára. A program végén lehetőség nyílik ajándéktárgyak vásárlására. Vacsora és szállás a hajón.

6. nap

Nyugat Karib Csodák Kajmán-szigetek

Kajmán-szigetek

Kedd, november 20. Kikötés: 08.00 óra Indulás: 16.00 óra

Kikötés a reggeli órákban a Kajmán-szigetek fővárosában, Georgetown-ban. A félnapos fakultatív program keretében először a Kajmán-szigetek kormányzójának rezidenciáját van lehetőség megtekinteni, majd a következő megálló a sziget híres tengeri teknős farmja, amely a maga nemében egyedülálló a világon. A farm 1968-ban kezdte meg működését és az 1970-es évek közepére már közel 100.000 teknősnek adott otthont. A 2000-es évek hurrikánjai nagy károkat okoztak a rezervátumban, mivel a felkorbácsolt hullámok számtalan teknőst sodortak el. A további veszteségeket megelőzendő a sziget egy másik pontjára költöztették a farmot, ahol már távolabb van a tengertől és mára évente közel 500.000 turista látogatja. Később a Tortuga Rum Cake tortagyár látogatása következik, ahol a világ leghíresebb rumos tortáját lehet megkóstolni, majd utazás a ˝Pokolba˝! A Hell fekete mészkőképződmények csoportja, mely kb. fél futballpályányi területen fekszik. A turistalátványosság főként nevének köszönheti hírét, hiszen nem mindenki küldhet képeslapokat a pokolból. Vacsora és szállás a hajón.

7. nap

Nyugat Karib csodák Cozumel

Mexikó / Cozumel

Szerda, november 21. Kikötés: 10.00 óra Indulás: 18.00 óra

A délelőtti órákban kikötés Cozumelben. Az egész napos fakultatív kirándulás során Tulum maja romvárosának megtekintése, amely a legépebb állapotban fennmaradtak közé sorolható. A fallal körülvett romváros a Yucatán-félsziget északi partján helyezkedik el, ez az egyetlen maja város, amely közvetlenül a tengerparton épült. Napjainkban műemlékvédelmi okokból már nem látogatható minden épülete, de a legfontosabbak – az alászálló istenség, a freskók és a szél istenségének temploma - ma is nyitva állnak a turisták előtt. Az emlékmű meglátogatását követően fakultatív strandolási lehetőség Playa del Carmen csodálaton tengerpartján. Az egész napos program hidegcsomagot is tartalmaz. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap

Nyugat Karib csodák Costa Maya

Costa Maya, Mexikó

Csütörtök, november 22. Kikötés: 08.00 óra Indulás: 17.00 óra

Kikötés a kora reggeli órákban, ezt követően Costa Maya lenyűgöző partvonalának felfedezése az 1940-es években oly népszerű homokfutón. Először a part legendás madárvilágát, az itt élő madarakat és iguánákat csodálhatják meg a résztvevők, majd egy hamisítatlan beach party-n vehetnek részt. Napágyak, frissítőitalok és különféle snack-ek szolgálják a gondtalan kikapcsolódást a tengerparton pihenőknek, míg a mozogni vágyók strandröplabdázhatnak, vagy úszhatnak a Karib-tenger kristálytiszta vizében. Vacsora és szállás a hajón.

9. nap

Nyugat Karib Csodák tengeren

tengeren

Péntek, november 23.

Egész napos hajózás a tengeren Miami irányába, amely során mindenki élvezheti a hajó nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat, és kipihenheti az utazás fáradalmait.

10. nap

Miami, Miami - Budapest

Szombat, november 24. Kikötés: 07.00 óra

Reggel érkezés Miamiba. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról, majd transzfer a repülőtérre időközben panorámás városnézés Miamiban. Hazautazás a kora esti órákban.

11. nap

Miami - Budapest

Vasárnap, november 25.

Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

Minimum létszám: 20 fő

Időpont: 2018. november 15. – november 25.  (7 éjszaka a hajón + 2 éjszaka Miamiban)

az új, bordó, biometrikus útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba. A beutazáshoz érvényes ESTA engedély szükséges, melyet az utazás előtt Interneten keresztül lehet megkérni, ennek árát a részvételi díj nem tartalmazza.


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Miami – Budapest útvonalon, turista osztályon;
Transzfer autóbusszal;
2 éjszakai szállás Miamiban reggelivel;
7 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában;
Teljes ellátás a hajóút során (korlátozott italfogyasztással);
Panorámás városnézés Miamiban;
A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata;
Audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során;
Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

Illetékek: 179.000,- Ft /fő,
a helyszínen kijelentkezéskor fizetendő kötelező szervizdíj (120 EUR/fő)
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
útlemondási biztosítás,
fakultatív kirándulások.

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza
Fontos részletek

Fakultatív programok árai (a fakultatív kirándulásokra min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetőt).

NYUGAT-KARIB CSODÁK


Indulási kikötő:Miami, Florida
Hajó:MSC Seaside

Katalógus ár: 429 000 Ft/fő-től

Usa
Miami (FL)
Hajó
Repülő és hajó
All inclusive

Illetékek 179.000,- Ft/fő, Kötelezően fizetendő szervizdíj a helyszínen: 120 EUR/fő
Időpont és csomag kijelölése