ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

KARÁCSONYI HAJÓÚT - AZ EMIRÁTUSOK, KATAR ÉS BAHREIN

Indulási kikötő:Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Hajó:MSC Virtuosa
Szolgáltatások
A karácsonyi csoportos hajóút a térség ékköveit felölelve mutatja be az ikonikus látnivalókat, miközben a pihenést az MSC Virtuosa biztosítja. Dubai fényűző csillogása és felhőkarcolói, Abu Dhabi építészeti remekműve a Zayed Sejk mecset és Doha metropolisza az Emirátusok esszenciáját tárja az utazók elé.

Katalógus ár: 999 000 Ft-tól/fő

Karácsonyi hajóút - Az Emirátusok, Katar és Bahrein - csoportos tengeri hajóút - OTP Travel Utazási Iroda
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

Fakultatív programok

A hajós utazás során választható fakultatív programokról és irányárakról kb. 60 nappal az indulás előtt tudunk tájékoztatást adni. Tervezett hajós fakultatív program irányárak (min.10 fő előzetes jelentkezése esetén magyar idegenvezetővel):

• Doha: 35 000 Ft/fő
• Bahrein: 73 000 Ft/fő
• Abu Dhabi városnézés: 42 000 Ft/fő
• Sir Bani Yas jeepszafari: 39 000 Ft/fő


A fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a hajótársaság által szervezett programot magyar idegenvezető kíséri.

A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.