ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

NYUGAT-MEDITERRÁN CSODÁK

Indulási kikötő:Genova, Olaszország
Hajó:MSC Divina
Szolgáltatások

A Földközi-tenger változatos szépségű tájait bemutató 13 napos nyugat-mediterrán hajóút igencsak bővelkedik látnivalókban. Gaudi emlékei Barcelonában, Genova izgalmas óvárosa, Malaga strandjai és Marseille kikötője mind a felfedezni valók része. A sok szépségen túl az Atlanti-óceánra kihajózva Casablancával az arab világ, Madeirával és Tenerifével pedig Európa balzsamos klímájú virágos szigetei is bemutatkoznak. Az élmények kipihenéséhez az MSC Divina hajója nyújt kényelmet, biztonságot és stílust, melyek az olasz szépséggel és eleganciával ötvöződnek.

Katalógus ár: 779 000 Ft-tól/fő

Nyugat-mediterrán csodák - csoportos MSC tengeri hajóút - OTP Travel Utazási Iroda
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

Fakultatív programok irányára a későbbiekben kerül meghatározásra, legkésőbb a nyár folyamán: (a fakultatív kirándulásokra min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetést).

 • Barcelona
   
 • Casablanca és Rabat
   
 • Santa Cruz de Tenerife
   
 • Funchal
   
 • Malaga
   
 • Marseilles (Aix-en-Provence+Avignon)


A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri.

A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.