ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

TRIESZTTŐL ISZTAMBULIG

Indulási kikötő:Trieszt, Olaszország
Hajó:MSC Splendida
Szolgáltatások

Csoportos hajóút autóbusszal

Tartson velünk a Triesztből Isztambulig tartó csoportos hajóúton az MSC Splendida fedélzetén. Fedezze fel Törökország egzotikumát Kusadasi és Isztambul forgatagában, majd hagyja, hogy elvarázsolják Görögország legszebb szigetei. A „szelek szigete” Mykonos hófehér házairól és a páratlan szépségéről híres, míg a „zöld sziget”, Korfu, Sisi és Gerald Durell kedvence volt. Olaszország pezsgését a Puglia tartományban található Bariban élheti át, Alberobello-ban pedig az UNESCO Világörökségnek számító jellegzetes „trullo” házak között barangolhat.

Katalógus ár: 599 000 Ft-tól/fő

Trieszttől Isztambulig – őszi csoportos hajóút autóbusszal - OTP Travel Utazási Iroda
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

Fakultatív programok

(min. 10 fő esetén biztosítunk magyar idegenvezetést)

Az árak legkésőbb 60 nappal az indulás előtt lesznek ismertek.

- Kusadasi
- Isztambul
- Mikonosz
- Korfu
- Bari (Alberobello)

A meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri (a gyűjtőbuszon más nemzetiségű utasok is jelen lesznek).

A hajón kikötőnként más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.