ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

PANAMA - COSTA RICA - KARIB

Panama-Costa Rica-Karib térség

Igazi karibi hangulat és mesés látnivalók várják a Caribbean Princess fedélzetén! Kolumbia és Costa Rica mellett a karibi szigetvilág két gyöngyszemét Grand Cayman-t és Jamaicát is tartalmazza az útvonal, a kalandvágyók pedig még a Panama-csatornán is áthajózhatnak!

1. nap

Fort Lauderdale, USA,Florida

Csütörtök, november 30. Bejelentkezés a hajóra, a kabinok elfoglalása. Indulás: 16.00 óra

Fort Lauderdale népszerű családi úti cél, mely minden évben több, mint 10 millió látogatót vonz. A Florida legnépszerűbb strandjairól ismert metropolisz méltán viseli a „Világ Jacht fővárosa” nevet, 40000 hajóval és 100 kikötővel igazi jachtközpont. A Miamitól alig 40 km-re található város sorozatos erődépítéseiről, még a floridai háború idején kapta nevét (fort = erőd). Az erődök névadója William Lauderdale őrnagy, aki azon katonák vezetője volt, akik az első erődöt építették.


2. nap

Tengeren

Péntek, december 1. Egész napos hajózás a tengeren a Kajmán-szigetek felé.

A tengerjáró fedélzetén számtalan szabadidős program közül lehet választani, medencéi partján pedig a napsütést élvezhetik az utasok.


3. nap

Grand Cayman, Cayman Szigetek

Szombat, december 2. Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 16:00 óra

A Kajmán-szigetek a karibi régió ékszerdoboza, ahol félparadicsomi körülmények fogadják az ide látogatókat: fehérhomokos strandok, színes korallszigetek, érdekes hajóroncsok ejtik ámulatba az embert. A szigetcsoport összesen 3 szigetből áll: Nagy-Kajmán, Kis-Kajmán és Cayman Brac s az egész régió legfejlettebb országa. A természeti szépségek és a kozmopolita atmoszféra izgalmas együttese teszik Nagy-Kajmánt különlegessé, mely az utazás mai állomása.


4. nap

Tengeren

Vasárnap, december 3. Továbbhajózás Kolumbia irányába.

A Lotus spa, az edzőtermek, a kaszinó, az üzletek gazdag kínálata mind felfedezésre vár az egész napos hajózás során.

5. nap

Cartagena, Kolumbia

Hétfő, december 4. Kikötés: 07:00 óra. Indulás: 15:00 óra

Ez az El Dorado földje, a legendás aranyváros, mely oly régóta kisiklik a legfantáziadúsabb felfedezők karmai közül. Cartagena kiterjedt erődrendszere az évszázadok során sokszor megvédte a várost a hírhedt kalóztámadásoktól. Az ország legrégibb városa mára modern, nyüzsgő kikötővárossá vált, gazdasági és kulturális központ, mely megőrizte gyarmatosítás kori épületeit és báját. A nap során lehetőség adódik e nagyszerű régió történetének megismerésére.


6. nap

Panama csatorna, Colon

Kedd, december 5.

Míg a Panama-csatorna minden kétséget kizáróan a 20. századi amerikai mérnöki teljesítmény csúcsát jelenti, addig az országba látogatók egy egész sor festői szépségű helyet is felfedezhetnek. Érdemes kirándulást tenni a sűrű esőerdőbe, mely több, mint 1000 állat otthona vagy, ellátogatni a Chagres Nemzeti Park területén található Embera indián faluba, ahol a panamai őslakosok élnek.


7. nap

Limon, Costra Rica

Szerda, december 6. Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 18.00 óra

Costa Rica Limon tartománya érintetlen partszakaszokkal, burjánzó banánültetvényekkel és dús esőerdőkkel tarkított. Mivel a Karib-síkság gyéren lakott—a tartomány lakosságának harmada Puerto Limonban él. A természeti értékek megóvására komoly gondot fordítanak, az ökoturizmus nagy népszerűségnek örvend. Limon tartomány megannyi élményt tartogat: afrikai eredetű lakossága máig is őrzi ősi hagyományait, táncait, énekeit. Az afro-karibi hatás érhető tetten a dallamos beszédben és a reggae ritmusában, melyet a jamaikai telepesek hoztak magukkal a színes bungalós halászfaluba.


8. nap

Tengeren.

Csütörtök, december 7. Hajózás Jamaica felé

Egész napos pihenés a hajó fedélzetén. A Caribbean Princess utasai számtalan szolgáltatás és kellemes időtöltési lehetőség közül választhatnak.


9. nap

Falmouth, Jamaica

Péntek, december 8. Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 15.00 óra.

Falmouth városát a karib térség legjobb állapotban fennmaradt György-kori településként említik az útikönyvek. A települést 1769-ben Thomas Reid alapította, s negyven éven át virágzó kereskedelmi központ és kikötő volt, hiszen ez idő tájt Jamaica látta el a világot cukorral. Sir William Trelawny Jamaica kormányzójának Egyesült Királyságbéli szülőhelyéről nevezték el a települést, hisz a politikusnak igen nagy szerepe volt a város életében. A kezdetektől fogva szisztematikusan megtervezték a várost, utcáit szabályos hálózatba szerkesztették, gondoskodtak megfelelő vízellátásról és középületekről is. Előbb volt itt vezetékes ivóvíz, mint New York-ban.


10. nap

Tengeren.

Szombat, december 9. Egész napos hajózás Fort Lauderdale irányába.

A Caribbean Princess fedélzetén a nap 24 órájában talál kedvére való programot, éttermeiben finom ételeket, kényelmes kabinjaiban nyugalmat..


11. nap

Fort Lauderdale, USA

Vasárnap, december 10. Kikötés: 07.00 óra.

Kora reggeli érkezést követően kijelentkezés a hajóról


Egyéni akciós hajóút


Időpont: 2018.09.18.
Időpont: 2018.10.08., 11., 21., 31.
Időpont: 2018.12.09.,20.,30.
Időpont: 2019.01.02., 09.,19., 29.
Időpont: ​2019.02.08.,28.

A részvételi díjak tájékoztató jellegűek és a szabad helyek függvényében változhatnak. Kérje árajánlatunkat munkatársainktól!
Tovább indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.


Az ár tartalmazza:

10 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában.
Teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással).
A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.


Az ár nem tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Fort Lauderdale vagy Miami – Budapest útvonalon.
A kikötőbe jutás költsége.
Fakultatív kirándulások.
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás..
(csak útlemondási biztosítás kötésekor a részvételi díj 2%-a, EUB baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással egyidejűleg az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5%-a)

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

PANAMA - COSTA RICA - KARIB


Indulási kikötő:Fort Lauderdale
Hajó:Caribbean Princess

Katalógus ár: 1 130 EUR/fő-től

Usa
FORT LAUDERDALE (FL)
Nincs
Hajó
All inclusive
Panama Costa Rica karib hajóút
Kikötői illetékek: EUR 311/fő. Kötelezően fizetendő szervízdíj a helyszínen: USD 165/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!