ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

1. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Utazás Hamburg városába.

A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 12.00 óra. A kabinok elfoglalása. Indulás Írország irányába 18 órakor.
A hajóra szállás előtt érdemes egy napot eltölteni Hamburgban és felfedezni a város legfontosabb épületeit és városrészeit: az Elba-parti Speicherstadt (Raktárváros) a világ legnagyobb vámraktár komplexuma. A XIX. század végén, gótikus stílusban épített házak ma irodáknak, galériáknak és lakásoknak adnak helyet, 1991 óta műemléki védelem alatt állnak. A HafenCity városrészt - mely a Raktárváros világháború során lebombázott részén épül - modern és futurisztikus építészet jellemzi, egyik híres épülete az „Elbphilharmonie“, az Elba Filharmonikusok Koncertterme, mely egy korábbi raktárépület helyén épült, legmagasabb pontján eléri a 110 m-t. Továbbhaladva a régi Elba-alagút, a halpiac épülete, az Altona városrész, a St.Pauli negyed és a Reeperbahn, a XVIII. században épült Szent Mihály templom 132 méter magas tornyával, a belvárosban a Városháza, a barokk St.Petri főtemplom látható. Az Elba egyik északi mellékfolyója az Alster. A folyót torkolata előtt kevéssel két mesterséges tóvá duzzasztották. A nagyobbik a Külső-Alster, míg a városközpontban fekvő a Belső-Alster. Belvárost átszelő ágait csatornákká építették ki. Hamburgot számtalan kis csatorna és vizesárok szeli át, így a Hanza-város a világ hidakban talán leggazdagabb települése: több, mint 2500 hídjával Amszterdamot és Velencét is megelőzi. Érdemes egy sétát tenni az egyetemi negyedben és a zsidó múlttal rendelkező Grindel negyedben is.

A hajóút előtti szállásfoglalásban kérjék munkatársaink segítségét.

2. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Preziosa felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre

3. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Cork, Írország

Érkezés: 14.00 órakor, indulás 20.00 órakor

Írország második legnagyobb városa nemcsak ipari központ, hanem a bevásárló utak kedvelt célpontja is. A főutca mentén számtalan divatüzlet, áruház kínálja a legjobb minőségű ír termékeket. Érdemes felkeresni az alábbi nevezetességeit: Operaház, egyetem és a Szt. Fin Barre katedrális.

4. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Dun Laoghaire/Dublin, Írország

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 18.00 órakor

Érdemes a kikötőből a hajótársaság által szervezett egyik programon részt venni és felfedezni Dublin legfőbb látnivalóit: régi Parlament (ma ez a Bank of Ireland épülete), Szent Patrik székesegyház, mely Írország legnagyobb temploma és a Dublin kastély. A Liffey folyón átívelő O'Connell hídon átkelve érhető el a pompás O' Connell utca, majd továbbhaladva a Leinster ház, ahol ma az ír parlament két háza működik. Mivel a Guinness, mint ital egyenlő Írországgal és még inkább Dublinnal, érdemes előre foglalt fakultatív program keretében felkeresni a Dublin szívében lévő Szt. James sörfőzdét, mely több, mint 230 évvel ezelőtt készítette el a világ legkrémesebb, leglágyabb és leghíresebb barna sörét. A sörfőzde látogatás során betekintést kaphatnak a Guinness történetébe és láthatják, ahogyan az óriás gépeken az alapanyagból Guinness sör lesz.

5. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Belfast, Egyesült Királyság

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 18.00 órakor

A közel 300 000 lakosú Belfast Észak-Írország fővárosa, a Lagan folyó torkoltánál fekszik. Itt építették a Totanicot 1912-ben A város főbb látnivalói: Szent Anna-székesegyház, Albert-óratorony, városháza, operaház. Érdemes betérni egy bárba vagy felkeresni az elegáns belvárosi kocsmát, a Crown Liquor Saloon-t.

6. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Liverpool, Egyesült Királyság

Érkezés: 10.00 órakor, indulás 20.00 órakor

Livelpool Észak-Anglia egyik legnagyobb kikötője. II. Károly idejében már falakkal körülvett város volt, és a növekvő tengeri kereskedelemnek köszönhetően indult fejlődésnek. A város látképét a dombtetőn álló hatalmas katedrális uralja, melyet 1904-ben kezdtek építeni Sir Giles Gilbert Scott tervei alapján. A világ egyik legnagyobb katedrálisa neogótikus stílusban, helyi vörös homokkőből épült. A Mersey partján emelkedő Royal Liver Building tornyai tetején ül, csőrében tengeri hínárral a kormorán, a városnak nevet adó és az azt védő mesebeli Liver madár. Az épület tövében van a kompkikötő és valamivel távolabb az új életre kelt Albert-dokk, melynek épületeit felújították, és azokban irodákat, éttermeket, bárokat és üzleteket alakítottak ki.

7. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Greenock, Egyesült Királyság

Érkezés: 09.00 órakor, indulás 17.00 órakor

Greenockból Skócia festői vidékén utazva kb. 1 órás utazással érhető el Glasgow, melyet egykor a brit birodalom második városának tekintettek, ma egy vibráló, élettel teli, multi-kulturális központ, számos látnivalóval. Érdeklődésre tarthat számot a City Chambers, egy megkapó, késő XIX. századi, olasz reneszánsz stílusú épület, a gyönyörűen restaurált Willow teázó, melyet eredetileg Charles Rennie Macintosh tervei alapján épült 1904-ben, vagy az ultramodern Tradeston gyalogos híd, melyet „kacskaringós hídnak” neveznek. A város barátságos légköre minden bizonnyal mindenkire nagy hatással lesz.

8. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Tengeren

Útban Zeebrugge felé még utoljára bekapcsolódhatnak a hajótársaság által szervezett programok valamelyikébe, kényeztethetik magukat valamelyik étteremben vagy a spa-ban (felár ellenében).

9. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Zeebrugge, Belgium

Érkezés: 10.30 órakor, indulás 18.30 órakor

Zeebrugge a belga tengerparton található kikötőváros. Érdekessége, hogy az I. világháború idején fontos német tengeralattjáró központ volt, melyet 1918-ban romboltak le. Az ennek emléket állító szobrot érdemes megtekinteni, de kellemes séta tehető a kikötőben és környékén.

10. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Hamburg, Németország

Érkezés 17.00 órakor, éjszaka a hajón.

11. nap

Írország és az Egyesült Királyság - OTP Travel Utazási Iroda

Hamburg, Németország

Kijelentkezés a hajóról a kora reggeli órákban.


Időpont:

2021. szeptember 2-12. (10 éjszaka)


Részvételi díj irányárak:

Belső kabinban Fantastica élménycsomaggal: 630 000 Ft/ 2 fő-től

Ablakos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 759 000 Ft/2 fő-től

Balkonos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 949 000 Ft/2 fő-től

Balkonos kabinban Aurea élménycsomaggal: 1 165 000 Ft/2 fő-től

A részvételi díjak irányárak, melyek a szabad kapacitás erejéig érvényesek és 2021. június 30-ig történő foglalás esetén érvényesek. Az árak főszezonban magasabbak lehetnek. Kérje árajánlatunkat munkatársainktól.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 10 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kétágyas kabinban
   
 • teljes ellátást a hajón
   
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást
   
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
   
 • esti show műsorokat és animációs programokat
   
 • kikötői illetéket (160 EUR/fő)
   
 • Aurea kabin esetén az alábbi plusz szolgáltatásokat: Easy italcsomag, az Aurea Spa használata az utazás teljes időtartama alatt, egy alkalommal frissítő balinéz masszázs, elsőbbségi beszállás, étkezések az étterem elkülönített részén tetszőlegesen választott időpontban.


A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségét
   
 • kötelező szervizdíjat (100 EUR/felnőtt), melyet jelentkezéskor vagy a helyszínen kell megfizetni
   
 • italcsomagot (igény szerint)
   
 • fakultatív programokat
   
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás, stb.)
   
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
   
 • útlemondási biztosítást
 

Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető, amely a részvételi díj 2 %-a.

Az útvonal és a tervezett fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


 

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

ÍRORSZÁG ÉS AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG


Indulási kikötő:Hamburg
Hajó:MSC Preziosa

Katalógus ár: 630 000 HUF/2 fő-től

Írország
Cork
Hajó
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora korlátozott italfogyasztás
Írország és az Egyesült Királyság
A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza.
Kötelező szervizdíjat: 100 EUR/felnőtt
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!