ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

KARIBI SZILVESZTER

Nyugat-karib csodák

1. nap: Budapest – Miami

Nyugat Karib csodák Miami

Elutazás repülőgéppel Budapestről Miamiba átszállással. Transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása után szabadprogram. Miami Florida legnépesebb városa, amely néhány éve elnyerte Amerika legtisztább városa címét, köszönhetően egész évben tiszta levegőjének és rendezett utcáinak. Szállás és vacsora Miamiban.

2. nap: Miami

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Reggeli után félnapos kirándulás Florida déli részén húzódó Everglades Nemzeti Parkba, amely több mint 6000 km2-es kiterjedésével az USA második legnagyobb nemzeti parkja és egyben az UNESCO Világörökség része 1979 óta. Az egész évben magas, 30 ℃ fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a páradús levegő számos madárfajnak és hüllőnek teremt kedvező életfeltételt. A park legismertebb lakója az aligátor, amely védett állat. A mangrove mocsárvidéken számtalan turistaút vezet keresztül: hagyományos mocsárjáró csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón. Délután visszautazás a szállodába. Rövid szabadidő után vacsora a szállodában.

3. nap: Miami – Port Canaveral

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Reggeli a szállodában, majd elutazás Orlandóba. Félnapos kirándulás a Kennedy Űrközpontba, ahol az űrkutatás hajnalától a jelenlegi és jövőbeli küldetéseken át, közvetlen közelről ismerhető meg az űr világa. A program során látogatás a hősök és legendák termében, ahol a híres amerikai asztronautákról emlékeznek meg. Az amerikai ikonnál – az Atlantis űrrepülőgépnél – a NASA harmincéves űrsikló programja elevenedik meg. A rakétakertben olyan óriások között sétálhat a látogató, mint a Mercury, a Gemini és az Apollo. Nem lehetne teljes az űrközpont látogatása egy fénykép nélkül, az ikonikus NASA gömb előtt. Visszautazás az orlandói szállodába, a nap hátralévő részében szabadprogram.

4. nap: Port Canaveral

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Reggeli, majd transzfer Port Canaveral kikötőjébe, bejelentkezés a hajóra. A kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.

5. nap: Ocean Cay MSC Marine Reserve

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Kikötés Ocean Cay szigetén. Ez a nap a felhőtlen pihenésé paradicsomi környezetben az MSC hajótársaság saját karibi szigetén! A varázslatos sziget a Bahamákhoz tartozó Bimini-szigetcsoport egyike és védett tengeri rezervátum. A hajótársaságok saját szigetei közül ez a legnagyobb területű. 3,5 kilométernyi partszakasz hat csodálatos stranddal (az egyik kimondottan gyerekes családok számára), vízisport-tevékenységek, bahamai falu, éttermek, bárok és spa gondoskodik az itt eltöltött nap felejthetetlen élményeiről.
Vacsora és szállás a hajón.

6. nap: Tengeren

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Egész napos hajózás a tengeren Mexikó irányába. Ezen a napon mindenki felfedezheti az MSC Meraviglia világát. A hajón 5 különféle étterem (büféétterem, olasz étterem, amerikai steak ház, ázsiai étterem és sushi bár), 4 bár (koktélbár, pezsgőbár, lounge és csokoládé bár) várja a vendégeket. Aktív kikapcsolódásról és szórakozásról - 4 úszómedence, vízipark csúszdával „Himalája-híddal” és egyéb attrakciókkal, fedett élményparkkal, tévéstúdió élőműsorokkal, night klub, diszkó, „Sportplex” komplexum sportpályákkal, F1 szimulátor, bowling pálya, heti 6 alkalommal a Cirque du Soleil egyedülálló vízi show előadása a külön erre a célra épített színházteremben, MSC Aurea Spa luxus kezelésekkel, Technogym gépekkel felszerelt edzőterem - gondoskodik. Egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe.
Vacsora és szállás a hajón.

7. nap: Cozumel

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

A reggeli órákban kikötés Cozumelben. Tervezett egész napos fakultatív programként kirándulás a Yucatan-félszigeten elhelyezkedő, a világ talán egyik legszebb parkjába, a Xcaret Ökológiai és Archeológiai Parkba. A park minden korosztály számára tartogat valami érdekeset. A „Gyerekvilágnál”, vízi csúszdák, medencék, homokozók, függőhidak, labirintus várja a fiatalabb korosztályt. Természeti látnivalókból is színes a választék. A madárház, pillangóház, denevér barlang, botanikus kert, akvárium, ahol egzotikus halak, korallok, teknősök láthatók, a folyó, mely átszeli a parkot és lehetőséget nyújt könnyűbúvárkodásra felár ellenében, valamint csónakázásra a dzsungel övezte folyón. Kulturális látnivalók között megtalálható egy templom, mexikói temető, múzeum, és egy Maja falu replikája, ahol kézművesek láthatók munka közben. Különböző előadások tekinthetők meg, mint a lovas bemutató, latin táncok, az UNESCO világörökségének részét képező „Voladores” (repülő emberek) különleges bemutatója. Étkezésre és vásárlásra 11 különböző étteremben, ajándéküzletben, kézművesboltban van lehetőség.
Visszautazás a hajóra. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap: Costa Maya

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés a reggeli órákban Costa Maya kikötőjébe. Félnapos szabadprogram, pihenés a tengerparton. Vacsora és szállás a hajón.
A tervezett fakultatív program később kerül meghirdetésre.

9. nap: Tengeren

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Egész napos hajózás a tengeren Port Canaveral irányába. Ezen a napon lehetőség adódik kipihenni és feleleveníteni az eddig szerzett élményeket és bekapcsolódni a hajó által szervezett programok valamelyikébe.

10. nap: Port Canaveral

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Reggel érkezés Port Canaveralba. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról, majd transzfer a Miami repülőtérre.

11. nap: Budapest

Karibi szilveszter - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés Budapestre a délutáni órákban.


Időpont:

2021. december 24. – 2022. január 3.


Minimum létszám: 20 fő


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

 • utazás repülőgéppel, Budapest – Miami – Budapest útvonalon átszállással, turista osztályon
 • transzfer légkondicionált autóbusszal
 • 2 éjszaka szállás Miamiban és 1 éjszaka szállás Orlandóban négycsillagos szálloda kétágyas szobáiban reggelivel a hajóút előtt
 • 6 éjszaka szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában kétágyas elhelyezéssel
 • két félnapos kirándulás a hajóút előtt
 • 2 vacsora Miamiban, teljes ellátás a hajón
 • kikötői illeték és kötelező szervizdíj a hajós utazásra vonatkozóan
 • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata
 • magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • audioguide használata a fakultatív kirándulások és a városnézések során


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.

Vízum: a biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba. A beutazáshoz érvényes ESTA engedély szükséges, melyet a részvételi díj nem tartalmaz.


A részvételi díjon felül fizetendő:

 • fakultatív programok (Cozumel, Costa Maya)
 • italcsomag igény szerint
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
 • útlemondási biztosítás
 • ESTA belépési engedély


Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2 %-a; Groupama Garancia betegség-, baleset- és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5 %-a.
Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

A járványhelyzet miatt a programok változhatnak, ezért indulás előtt legkésőbb 60 nappal tudunk tájékoztatást adni a hajós utazás során szervezett fakultatív kirándulások tervezett programjáról és azok részvételi díjairól.
A fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri.
A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

A hajótársaság előzetes tájékoztatása szerint a hajóról kizárólag a hajótársaság által szervezett programok valamelyikére jelentkezve lehet leszállni, egyéni kiszállás a kikötőkben nem lehetséges.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

A járványhelyzet miatt a programok változhatnak, ezért indulás előtt legkésőbb 60 nappal tudunk tájékoztatást adni a hajós utazás során szervezett fakultatív kirándulások tervezett programjáról és azok részvételi díjairól.

A fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri. A hajón más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.

A hajótársaság előzetes tájékoztatása szerint a hajóról kizárólag a hajótársaság által szervezett programok valamelyikére jelentkezve lehet leszállni, egyéni kiszállás a kikötőkben nem lehetséges.

KARIBI SZILVESZTER


Indulási kikötő:Miami, Florida
Hajó:MSC Meraviglia

Katalógus ár: 990 000 Ft/fő-től

Usa
Miami (FL)
Hajó
Repülő és hajó
All inclusive

 
Adatok betöltése folyamatban...