ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

ADRIA ÉS A GÖRÖG SZIGETEK

Adria és a görög szigetek

Velence romantikája, Horvátország természeti szépségei és a Kükládok legszebb szigetei: Santorini és Mykonos is feltárja kincseit a kelet-mediterrán térség gyönyörű vidékeit bemutató hajóúton. A változatos szépségeknek az Adria végtelen kék látványa nyújt hátteret, a felhőtlen fedélzeti szórakozásról pedig az MSC Opera hajójának páratlan élményei gondoskodnak, melyek az egész család számára felejthetetlen kikapcsolódást ígérnek. Klasszikus mediterrán látnivalók, görög virtus és olasz stílus várja Önt az Adria és a görög szigetek kincseit érintő hajóúton!

1. nap

Velence / Olaszország

Utazás Velencébe egyénileg. A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 13.00 óra. A kabinok elfoglalása. Tervezett indulás Split irányába 20.00 órakor.

Velence minden kétséget kizáróan az Adria királynője. Elegáns, bájos, kacér, bámulatos. Páratlan gazdagságáról számos palota és templom, valamint a bennük őrzött felbecsülhetetlen értékű műalkotások tanúskodnak. Leghíresebb nevezetességei közé tartozik a Rialto és a Rialto híd, a Szent Márk-bazilika csodálatos, bizánci stílusú épülete, illetve annak harangtornya, a Campanile. A vízen fekvő várost áthatja a romantika, elmesélni nehéz mitől ennyire különös, egyszerűen látni kell!


2. nap

Split / Horvátország

Érkezés: 12.00 órakor, indulás 19.00 órakor

Horvátország második legnagyobb városa mediterrán hangulatával, gyönyörű fekvésével és kivételesen gazdag építészeti emlékeivel nyűgözi le látogatóit. Egyénileg egy városnéző sétával a fontosabb látnivalók közül a Szent Doimus székesegyház, a Diokleciánusz-palota, a Népek tere, a Riva tengerparti sétánya, a Prokurative épülete tekinthető meg.


3. nap

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Opera felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre.


4. nap

Szantorini / Görögország

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 15.00 órakor

Kikötés a reggeli órákban a Szantorini szigeténél lévő kalderában (a hajó nem tud kikötni a kikötőben, ezért a szárazföld kishajókkal közelíthető meg). A sziget egy 3500 évvel ezelőtti vulkánkitörés nyomait őrzi. Fira, a főváros felfedezése egyénileg vagy a hajón kínált kirándulások közül választva akár szigettúrán is részt lehet venni, és ellátogatni Oia-ba, ahol a képeslapokról ismert, macskaköves utcákat övező kék-fehér házak nyújtanak lenyűgöző látványt.

A tenderes kikötés miatt mozgásában korlátozott és kerekesszékes utasoknak a kiszállás nem javasolt.


4-5. nap

Mikonosz / Görögország

Érkezés: 20.00 órakor, indulás másnap hajnali 04.00 órakor.

Az 5. napon hajózás a tengeren Dubrovnik irányába.

A Kükládok szigetcsoportokhoz tartozó görög sziget 1950 óta az ország egyik kedvelt üdülőhelye. Lenyűgöző strandjai és hófehérre meszelt házai mellett, élénk éjszaki élete jelenti a sziget legfőbb vonzerejét. A szigetet hamar rokonszenvessé teszik girbe-gurba utcácskái, elhagyott kis terei, magányos kis parkjai. Jellegzetes kis szélmalmai a város felé magasodva emlékeztetnek arra letűnt korra, amikor még búzát őröltek, hogy a helyiek kenyeret süthessenek belőle.


6. nap

Dubrovnik / Horvátország

Érkezés: 14.00 órakor, indulás 19.00 órakor

Az 1979 óta a Világörökség részét képező történelmi város felfedezése egyénileg. A hangulatos városban felkereshető a Szűz Mária Mennybemenetele Katedrális, mely számos festő munkájával büszkélkedhet, beleértve a Tiziano által készített főoltárt vagy Rafaello „Madonna della Seggiola” freskóját. A Rektori Palota késő gótikus stílusban épült, de számos alkalommal kellett újjáépíteni az évszázadok során, így a reneszánsz és a barokk jegyei is felfedezhetők rajta. A palota egykor a kormányzó és a dubrovniki köztársaság hercegének otthonául szolgált. A Szent Ferenc Monostor Európa legrégebbi,1317-ben megnyitott gyógyszertárának ad helyet.


7. nap

Ancona / Olaszország

Érkezés: 09.00 órakor, indulás 16.00 órakor

A város macskaköves utcái, ódon épületei, kis parkjai kiváló lehetőséget kínálnak egy kellemes sétára, majd egy hangulatos kávézóban egy igazi olasz kávé elfogyasztásával élmény szemlélni a kis kikötőt és a tenger nyújtotta látványt.

Itália könyöke- ahogy Anconát nevezik-, az olasz Adriai-tenger partján fekvő hangulatos város. A kikötő sürgő élete önmagában is egy igazi látványosság, de tőle eltávolodva is rengeteg felfedeznivaló vár az ide látogatókra. A vidéket a Monte Conero hegy, illetve annak lejtői, fehér homokos tengerpartja határozza meg. A legfontosabb látnivaló Anconában a Szent Ciriaco katedrális, amit szinte bárhonnan látni lehet. Az óváros bejáratánál a Traian császár emlékére emelt diadalív néz farkasszemet a tengerrel. A Coneron lévő parkba is érdemes felsétálni, itt vörös világítótorony magasodik, és gyönyörű a kilátás a tengeröbölre és a városra. Az Ancona közelében lévő Riviera del Conero az olasz Adria egyik legszebb partszakasza. A tengerpart fölé 572 méteres magasan emelkedő Monte Conero, a mészkősziklák, a kis öblök, a kristálytiszta víz és a gazdag, és különleges növény- és állatvilág mind-mind hozzájárulnak a táj festőiségéhez.


8. nap

Velence / Olaszország
A hajó tervezett kikötési ideje 7.30 óra. Kijelentkezés a hajóról.
 


Időpontok:

2021. június 4.,25., július 2.,23., augusztus 13.,27., szeptember 3.,17.  (7 éjszaka)


Részvételi díj irányárak

Belső kabinban Fantastica élménycsomaggal: 335 000 Ft/ 2 fő-től

Ablakos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 489 000 Ft/2 fő-től

Balkonos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 715 000 Ft/2 fő-től

Balkonos kabinban Aurea élménycsomaggal:
1 019 000 Ft/2 fő-től


A részvételi díjak irányárak, melyek a szabad kapacitás erejéig érvényesek és 2021. június 30-ig történő foglalás esetén érvényesek. Az árak főszezonban magasabbak lehetnek. Kérje árajánlatunkat munkatársainktól.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 7 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kétágyas kabinban
   
 • teljes ellátást a hajón
   
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást
   
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
   
 • esti show műsorokat és animációs programokat
   
 • kikötői illetéket (140 EUR/fő)
   
 • Aurea kabin esetén az alábbi plusz szolgáltatásokat: Easy italcsomag, az Aurea Spa használata az utazás teljes időtartama alatt, egy alkalommal frissítő balinéz masszázs, elsőbbségi beszállás, étkezések az étterem elkülönített részén tetszőlegesen választott időpontban.
   

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségét
   
 • kötelező szervizdíjat (70 EUR/felnőtt), melyet jelentkezéskor vagy a helyszínen kell megfizetni
   
 • italcsomagot (igény szerint)
   
 • fakultatív programokat
   
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás, stb.)
   
 • parkolási díjat az MSC Cruises velencei parkolójában
   
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
   
 • útlemondási biztosítást


Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető, amely a részvételi díj 2 %-a.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

ADRIA ÉS A GÖRÖG SZIGETEK


Indulási kikötő:Velence, Olaszország
Hajó:MSC Lirica

Katalógus ár: 335 000 Ft/2 fő-től

Olaszország
Velence sziget
Hajó
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora Teljes ellátás korlátozott italfogyasztással

A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza. Kötelező szervizdíj: 70 EUR/felnőtt.
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!