ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

ADRIA ÉS A GÖRÖG SZIGETEK

Adria és a görög szigetek

A kelet-mediterrán hajóút csodás tájakat, kellemes időt és garantált kikapcsolódást ígér. A megállók mindegyike valami új kalandot rejt. Hellasz fejlett turizmussal rendelkező szigetekkel képviselteti magát, kék-fehér házacskái és ókori történelme magával ragadó. Itália mindkét arcát megmutatja: délen Bari, északon Velence tárja fel titkait. Aztán persze itt Dubrovnik is, melyet hangulatos történelmi óvárosa miatt érdemes felkeresni. Megannyi csoda egy hét alatt!

1. nap

Adria és Görög-szigetek

Velence / Olaszország

Utazás Velencébe egyénileg. A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 12.00 óra. A kabinok elfoglalása. Tervezett indulás Bari irányába 17.00 órakor.

Velence minden kétséget kizáróan az Adria királynője. Elegáns, bájos, kacér, bámulatos. Páratlan gazdagságáról számos palota és templom, valamint a bennük őrzött felbecsülhetetlen értékű műalkotások tanúskodnak. Leghíresebb nevezetességei közé tartozik a Rialto és a Rialto híd, a Szent Márk-bazilika csodálatos, bizánci stílusú épülete, illetve annak harangtornya, a Campanile. A vízen fekvő várost áthatja a romantika, elmesélni nehéz mitől ennyire különös, egyszerűen látni kell!


2. nap

Adria és Görög-szigetek

Bari / Olaszország

Érkezés: 13.00 órakor, indulás 19.00 órakor

Aki egy kis különlegességre vágyik, válassza a hajótársaság által szervezett kirándulást Alberobellóba! A kikötőtől kb. egyórás útra található a Puglia tartományban lévő város, melynek jellegzetes házai, a „trulli”-k miatt 1996-ban az UNESCO világörökségi helyszínné nyilvánították. Ezek az épületek kerek kövekből, habarcs nélkül összerakott, kúpos tetejű házak, sokuk tetején az ún. „pinnacolo” egyfajta fehér sapka vagy gömb található. Valamennyi tetőre különös szimbólumokat festettek, feltehetően a jó szerencse megidézésére.


3. nap

Adria és Görög-szigetek

Korfu, Görögország

Érkezés 7.00 órakor, indulás 18.00 órakor
A görög sziget egyik legszebb kastélya az Achilleon palota: a gyönyörű fehér kastély egykor Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné – vagy ahogy szeretetteljesen nevezték – Sissi lakhelye volt. A gazdagon díszített kastély egy tengerre néző színpompás kert közepén fekszik; nevét egy másik mitológiai hősről, Achillesről kapta.


4. nap

Adria és Görög-szigetek

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Orchestra felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre


5. nap

Adria és Görög-szigetek

Mikonosz / Görögország

A Kükládok szigetcsoportokhoz tartozó görög sziget 1950 óta az ország egyik kedvelt üdülőhelye. Lenyűgöző strandjai és hófehérre meszelt házai mellett, élénk éjszaki élete jelenti a sziget legfőbb vonzerejét. A szigetet hamar rokonszenvessé teszik girbe-gurba utcácskái, elhagyott kis terei, magányos kis parkjai. Jellegzetes kis szélmalmai a város felé magasodva emlékeztetnek arra letűnt korra, amikor még búzát őröltek, hogy a helyiek kenyeret süthessenek belőle.


6. nap

Adria és Görög-szigetek

Tengeren

Útban Horvátország partjai felé bekapcsolódhatnak a hajótársaság által szervezett programok valamelyikébe, kényeztethetik magukat a spa-ban vagy valamelyik étteremben.


7. nap

Adria és Görög-szigetek

Dubrovnik / Horvátország

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 13.00 órakor

Az 1979 óta az UNESCO Világörökség részét képező történelmi város felfedezése páratlan élmény. Dubrovnik óvárosa olyan szép állapotban maradt meg, hogy több történelmi filmet forgattak itt, talán a legismertebb a Trónok harca filmsorozat, Királyvár helyszíne. A 2 km hosszú városfallal körülvett óváros főbb látnivalói: a főterén a harangtorony, a XVI. században gótikus-reneszánsz stílusban épült Sponza palota, a Rektori palota, az Orlando oszlop és a város védőszentje után elnevezett Szent Balázs templom.


8. nap

Adria és Görög-szigetek

Velence / Olaszország

A hajó tervezett kikötési ideje 09.00 óra. Kijelentkezés a hajóról.


Időpontok:

előkészületben


Részvételi díj irányárak

Kérje árajánlatunkat munkatársainktól.
 


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 7 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kétágyas kabinban
   
 • teljes ellátást a hajón
   
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást
   
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
   
 • esti show műsorokat és animációs programokat
   
 • kikötői illetéket (140 EUR/fő)
   
 • Aurea kabin esetén az alábbi plusz szolgáltatásokat: Easy italcsomag, az Aurea Spa használata az utazás teljes időtartama alatt, egy alkalommal frissítő balinéz masszázs, elsőbbségi beszállás, étkezések az étterem elkülönített részén tetszőlegesen választott időpontban.
   

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségét
   
 • kötelező szervizdíjat (70 EUR/felnőtt), melyet jelentkezéskor vagy a helyszínen kell megfizetni (2021.december 31.-ig történő megrendelés és előre fizetés esetén 30% kedvezménnyel vehető igénybe)
   
 • italcsomagot (igény szerint)
   
 • fakultatív programokat
   
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás, stb.)
   
 • parkolási díjat az MSC Cruises velencei parkolójában
   
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
   
 • útlemondási biztosítást

Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető, amely a részvételi díj 2 %-a.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.

A hajókat az MSC Cruises által szervezett kirándulásokkal lehet elhagyni, egyénileg a hajóról nem lehet leszállni.

Az Olaszországba történő belépés feltételei: itt

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

ADRIA ÉS A GÖRÖG SZIGETEK


Indulási kikötő:Velence, Olaszország
Hajó:MSC Orchestra

Katalógus ár: érdeklődésre

Olaszország
Velence sziget
Hajó
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora Teljes ellátás korlátozott italfogyasztással

A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza. Kötelező szervizdíj: 70 EUR/felnőtt.
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!