ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

AUSZTRÁLIA - ÚJ-ZÉLAND

Ausztrália - Új-Zéland

Kinek ajánljuk ezt a két hetes kényeztető hajóutat? Minden kalandvágyó, kíváncsi világjárónak, aki érdeklődik a maori kultúra iránt és fogékony az egyedülálló természeti környezet csodákra. De azok sem fognak csalódni, akik Új-Zéland hangulatos városait szeretnék felfedezni. Míg a hajó kikötőről kikötőre halad, a fedélzeten ezernyi színes program, sportolási lehetőségek hosszú sora, remek éttermek, színházi előadások teszik még emlékezetesebbé a pihenést.

1. nap

Sydney, Ausztrália

Bejelentkezés a Sun Princess hajóra, a kabinok elfoglalása. Indulás: 16.00 óra

A sydney-i kikötőt gyakran a világ legszebbjeként emlegetik, és ebben nincs is semmi túlzás. Ahogy a hajó eltávolodik a parttól két ikonikus épület mellett halad el. A furcsa alakzatú Operaház megismertette Sydney-t a világgal, rátette Ausztráliát a térképre. Büszkék is rá és hálásak is neki a helyiek. A másik kedvenc, a formája miatt csak “vállfának” nevezett Harbour Bridge, a város közlekedésének fontos szereplője.


2. nap

Tengeren

Ismerje meg új otthonát! 15 szinten ezernyi újdonság, kényeztető szolgáltatás, teljes kikapcsolódás várja.


3. nap

Tengeren

Míg a Sun Princess Új-Zéland partjai felé halad addig Ön mártózhat a hűsítő medence egyikében, ellazulhat a Lotus Spa-ban, megnézhet egy hollywoodi kasszasikert. A luxushajó számos éttermének egyikében pedig különböző nemzetek konyháiból választhat.


4. nap

Bay of Islands, Új-Zéland

Kikötés: 09.00 óra. Indulás: 18:00 óra

A Bay of Islands, vagyis „szigetek öble” Új-Zéland turisztikai nagyágyúja. Változatosabbnál változatosabb szigetek –összesen 144– pöttyözik az öböl vizét. Az északi sziget látványossága, a vízi sportok és a strandolás szerelmeseinek maga a földi Paradicsom. Ezernyi eldugott, csendes öböl és homokos strand található itt, a tenger pedig tele van élettel. Nagy számban élnek bálnák, delfinek, pingvinek, vitorlás-, és kardhalak a környező vizekben.


5. nap

Tauranga, Új-Zélenad

Kikötés: 07.30 óra. Indulás: 18:15 óra.
Tauranga a maori hagyományok iránt érdeklődők kedvelt helye. A kikötőváros mezőgazdasági központ, mindössze másfél órányira Rotoruától, az ország első számú turistacélpontjától. Fő vonzereje a geotermikus aktivitás, a gejzírek, hőforrások és más utóvulkáni jelenségek. A Te Puia Termális Rezervátum sármedencék és gejzírek látványos földe, a Rainbow Springs parkban pedig kristálytiszta medencékben, és gyönyörű zöld növényzetben változatos helyi hal és madárfajokat figyelhetünk meg.


6. nap

Napier, Új-Zéland

Kikötés: 12.00 óra. Indulás: 19.00 óra

Az északi sziget keleti partján, a Hawke-öbölben található Napier, egy kis város, mely a látványos art deco építészetéről híres. A város jelentős része egy 1931-es földrengésben elpusztult. Az újjáépítés időszaka egybeesett a rövid életű art deco korszakkal, ennek eredményeként Napier építészete jelentősen különbözik a világ más városainak építészeti stílusaitól. De nem csak e miatt imádnivaló hely. Az ország második legnagyobb borvidéke is itt van, a mediterrán klíma kedvez a szőlőtermesztésnek. Na meg az olivának, amelyből kiváló minőségű olajat préselnek, ami tökéletesen passzol a helyi kézműves sajtokhoz.


7. nap

Wellington, Új-Zéland

Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 18.00 óra

Hajónk ma az északi sziget fővárosába, Wellingtonba érkezik. A Te Papa Múzeum kihagyhatatlan, de a siklóvasutat is kár lenne kihagyni, persze csak miután megnéztük a Parlament épületét. Érdekesség a Magyar Millennium Park a város északi részén. Számos éttermet, galériát, kulturális programot is találhatunk a fővárosban. Wellington városának leglenyűgözőbb panorámája a Mount Victoria tetejéről élvezhető.


8. nap

Akaroa, Új-Zéland

Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 18.00 óra.

Akaroa hangulatos kis utcáit apró, takaros kis házak szegélyezik, dúsan virágzó kertekkel, a város pedig a védett, delfinek által gyakran látogatott öböl és a zöldellő hegyek között csodálatos természeti környezetben fekszik. S míg Dunedinben a skót, itt a francia hatást érhetjük tetten. Mindez érthető is, hiszen a félszigetet 1838-ban egy francia bálnavadász vette meg a maoriktól.


9. nap

Dunedin (Port Chalmers), Új-Zéland

Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 18.00 óra.
A déli szigeten található Dunedin igazi kiwi város, skót szívvel. A város hangulata idézi Edinburgh épületeit, több utcát ugyanúgy neveztek el, mint az északi féltekén található skót városban. Büszkék is rá a helyiek. Dunedinben a számos hangulatos utca, pub és gyönyörű főtér és vasútállomás mellett a világ egyik legmeredekebb utcáját is megtaláljuk. A városban Robert Burns szobra áll, párolnak itt kitűnő minőségű whiskey-t és kilt-ért sem kell Skóciáig menni. A város tengerpartja hosszú, világos homokkal borított, hullámoktól ostromolt kiváló strand.


10. nap

Fiordland Nemzeti Park, Új-Zéland

Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 17.00 óra.
Új-Zéland vonzerejét az itt élő barátságos emberek és a lenyűgöző, érintetlen természeti környezet adja. A robusztus szigetek sűrű erdőknek, hegyeknek, gleccsereknek, termál régióknak és fjordoknak nyújtanak otthont. A szigetország északnyugati részén található Fiordland Nemzeti Park varázslatos tájaival, robajló vízeséseivel, barlangi folyóival és csillogó vizű tavaival az ország legnagyobb és legszebb nemzeti parkja. Hatalmas, üreges hegyeivel már évtizedek óta közkedvelt úti célja a hegymászóknak, de remek lehetőségek vannak gyalog- és mountain bike túrákhoz, valamint kajakozáshoz és kenuzáshoz is. A park területén, a Te Wahipounamu világörökségi területen található a Milford Sound, Új-Zéland legismertebb fjordja.


11. nap

Tengeren

Egész napos utazás a tengeren, melynek során a hajó fedélzetén mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb időtöltést. Bárok, éttermek, külső- és fedett medence, szabadtéri mozi, kaszinó, színházterem, disco és könyvtár, valamint kosárlabda- és teniszpálya, edzőterem és spa-részleg szolgálja a vendégek kényelmét.


12. nap

Tengeren

Egész napos hajózás Sydney felé. A kényelemről az 1100 fős személyzet, a szabadidő tartalmas eltöltéséről vidám animációs programok, látványos revüműsorok, üzletek, kényeztető masszázsok, frissítő pancsolások gondoskodnak.


13. nap

Sydney

Kikötés: 06.00 óra.
Nehéz pontosan meghatározni mi az, ami Sydney-t annyira fantasztikussá teszi, hogy csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. Élhető, kellemes, bolondos, laza, lüktető. Ha teheti, kikötés után szánjon időt megismerésére, hisz olyan látnivalók várják, mint az Operaház, a Toronga állatkert, a Bondi Beach, a Királyi Botanikus kert, az Olimpiai Park vagy a Mrs. Macquarie széke emlékhely.


Egyéni akciós hajóút

Indulási időpontok: 2020. január 27. (12 éjszaka)
Tovább indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.
A fenti egyéni hajóútra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot! Az árak a legolcsóbb (belső) kabinra érvényesek, igény esetén ablakos, balkonos kabinok és egyes hajókon lakosztályok foglalására is van lehetőség, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

  • 13 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban.
  • Teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással).
  • A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

  • Utazás repülőjáratokkal, Budapest – Sydney – Budapest útvonalon,
  • helyszínen fizetendő kötelező szervizdíj, 13,5 USD/fő/nap
  • a kikötőbe jutás költsége
  • italcsomagok igény szerint
  • fakultatív kirándulások
  • útlemondási biztosítás
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás

Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

AUSZTRÁLIA - ÚJ-ZÉLAND


Indulási kikötő:Sydney
Hajó:Sun Princess

Katalógus ár: 345 000 Ft/fő-től

Ausztrália
SYDNEY
Nincs
Hajó
All inclusive
Ausztrália Új-Zéland
Kikötői illetékek: 75 000-, Ft/fő. Kötelezően fizetendő szervízdíj a helyszínen: USD 175,5/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!