ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

BARCELONÁTÓL KOPPENHÁGÁIG

Mediterrán Hajóút Genovából

A Földközi-tengertől az Északi-tengerig, a mediterrán térségből Skandinávia merőben más világáig hajózva Európa sokszínűségét is bemutatja a különleges útvonalú hajóút az MSC Grandiosa fedélzetén. Barcelona és Lisszabon után a szeles spanyol Galícia lenyűgöző városa, az El Camino végállomása, Santiago de Compostela is felfedezhető. Az Egyesült Királyság és Svédország partjait is elhagyva a modern és izgalmas dán fővárossal búcsúzik a program Európa legjavától.

1. nap: Barcelona, Spanyolország

Barcelonától Koppenhágáig

Utazás Barcelona városába. A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 14.00 óra. A kabinok elfoglalása. Indulás Lisszabon irányába 21 órakor.

2. nap: Tengeren

Barcelonától Koppenhágáig

Egész napos hajózás a tengeren. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Grandiosa felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre

3. nap: Cadiz, Spanyolország

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 17.00 órakor

A kikötőből kb. kétórás utazással Sevilla városa fedezhető fel szervezett kirándulás keretében. Spanyolország 4. legnagyobb városa több, mint 2000 éves, számos civilizáció hagyta itt műemlékeit. Katedrálisa a vele azonos téren található Real Alcazárral az UNESCO Világörökség része.

4. nap: Lisszabon, Portugália

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 17.00 órakor

Lisszabon 1255 óta Portugália fővárosa. Az ország központi régiójában, az Atlanti Óceán partján, a Tejó folyó hatalmas tölcsértorkolata mentén található. Érdemes felkeresni a Mánuel stílusú Szent-Jeromos kolostort: a hatalmas, gazdagon díszített, elképesztően gazdag történelmi háttérrel rendelkező kolostor Belém városrészben, a parthoz közel található. Az eredetileg itt álló kápolnát, amely a hieronimita rend otthona volt, még Tengerész Henrik portugál uralkodó építtette. A jelenlegi épületet már I. Mánuel király parancsára emelték, aki a Szentszéktől kért engedélyt a Tejo folyó partján álló épület létrehozására. Miután Vasco de Gama visszatért felfedezőútjáról, az épület különleges jelentőségre tett szert, a portugál terjeszkedés és a földrajzi felfedezések egyik jelképévé vált. A kolostortól nem messze található a Belém-torony. Mindkét látnivaló 1983 óta az UNESCO Világörökség része. A tornyot a XVI. században építették Mánuel stílusban, amely a tökélete példa az ország korabeli építkezési stílusára.

5. nap: Vigo, Spanyolország

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 09.00 órakor, indulás 18.00 órakor

Santiago de Compostela felfedezésére nyílik lehetőség a kikötőből. Galícia fővárosa, a Szent Jakab-út végállomása, amely a világ negyedik legnagyobb katolikus zarándokhelye. A helyiek szerint az árkádos, köves utcák, esőben nyújtják a legvarázslatosabb látványt, amikor a város szinte ragyog. A város legkiemelkedőbb látnivalója, a katedrális, amely Spanyolország legnagyobb román kori temploma, oltára feltételezhetően Szent Jakab apostol sírját őrzi. Az óváros és a katedrális az UNESCO Világörökség része.

6. nap: Tengeren

Barcelonától Koppenhágáig

Útban Anglia partjai felé ezen a napon a pihenésé a fő szerep. Az éttermek, bárok kulináris élményekkel várják az utazókat, napközben pedig animációs programokra lehet csatlakozni, vagy pihenni a medence partján.

7. nap: Southampton, Egyesült Királyság

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 21.00 órakor

Southampton az Egyesült Királyság legfontosabb kikötője és az a hely, ahonnan a híres Titanic hajó is útra kelt. A város tele van megkapó múzeumokkal, de azok is számos érdekességet találnak itt, akik ennél merészebb attrakciókra vágynak.

8-9. nap: Tengeren

Barcelonától Koppenhágáig

Útban Kiel felé még utoljára bekapcsolódhatnak a hajótársaság által szervezett programok valamelyikébe, kényeztethetik magukat valamelyik étteremben vagy a spa-ban (felár ellenében).

10. nap: Kiel, Németország

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 19.00 órakor

Ez a város a szép kikötőjével és sétálóutcáival rendelkezik egy kisváros minden bájával, ugyanakkor meglepően kozmopolita is a Kungsgatan és Fredsgatanbut bevásárlóutcáit tekintve. Vegye az irányt a főtér, a Gotplatsen felé, ahol láthatja Poszeidónnak, a tenger istenének szobrát, amint őrt áll a városi színház, koncertterem és művészeti múzeum közelében. Nem messze a Liseberg szórakoztató park várja látogatóit, csak úgy, mint a Hasselbland center fotográfiai múzeum.

11. nap: Koppenhága, Dánia

Barcelonától Koppenhágáig

A hajó tervezett kikötési ideje 9.00 óra. Kijelentkezés a hajóról.

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


Indulási időpont

2022. április 28.-május 14. (10 éjszaka)

Részvételi díj irányárak

Belső kabinban Fantastica élménycsomaggal: 299 000 Ft/fő-től

Ablakos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 359 000 Ft/fő-től

Balkonos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 424 000 Ft/fő-től

Balkonos kabinban Aurea élménycsomaggal:
575 000 Ft/fő-től


A részvételi díj irányár, mely a szabad kapacitás erejéig érvényes és előzetes tájékoztatás nélkül változhat. Kérje árajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 10 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kétágyas kabinban
   
 • teljes ellátást a hajón
   
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást
   
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
   
 • esti show műsorokat és animációs programokat
   
 • kikötői illetéket (160 EUR/fő)
   
 • Aurea kabin esetén az alábbi plusz szolgáltatásokat: Easy italcsomag, az Aurea Spa használata az utazás teljes időtartama alatt, egy alkalommal frissítő balinéz masszázs, elsőbbségi beszállás, étkezések az étterem elkülönített részén tetszőlegesen választott időpontban.
   

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségét
   
 • kötelező szervizdíjat 2021.december 31.-ig történő megrendelés esetén 140 EUR/2 fő, 2022. január 1. után vagy a helyszínen 200 EUR/2 fő
   
 • italcsomagot (igény szerint)
   
 • fakultatív programot
   
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás, stb.)
   
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
   
 • útlemondási biztosítást
   

Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető, amely a részvételi díj 2 %-a.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

BARCELONÁTÓL KOPPENHÁGÁIG


Indulási kikötő:Barcelona
Hajó:MSC Grandiosa

Katalógus ár: 299 000 Ft/fő-től

Spanyolország
Barcelona
Nincs
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora
Barcelonától Koppenhágáig
A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza. Kötelező szervizdíj: 100 EUR/felnőtt
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!