ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

BARCELONÁTÓL KOPPENHÁGÁIG

Mediterrán Hajóút Genovából

A Földközi-tengertől az Északi-tengerig, a mediterrán térségből Skandinávia merőben más világáig hajózva Európa sokszínűségét is bemutatja a különleges útvonalú hajóút az MSC Poesia fedélzetén. Barcelona és Lisszabon után a szeles spanyol Galícia lenyűgöző városa, az El Camino végállomása, Santiago de Compostela is felfedezhető. Az Egyesült Királyság és Svédország partjait is elhagyva a modern és izgalmas dán fővárossal búcsúzik a program Európa legjavától.

1. nap: Barcelona, Spanyolország

Barcelonától Koppenhágáig

Utazás Barcelona városába. A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 12.00 óra. A kabinok elfoglalása. Indulás Lisszabon irányába 15 órakor.

Barcelona, a Földközi-tenger gyöngyszeme, színes és izgalmas katalán nagyváros. A programok, látványosságok hosszú sora sosem ér véget, az egyedülálló városképet pedig Gaudí gyakran az építészeti dogmákat teljes mértékben elvető alkotásai határozzák meg. A belváros tele van helyiekkel, és turistákkal, de legfőképp élettel. Az arra járókat mozdulatművészek, zenészek, utcai művészek szórakoztatják. Picasso, Dalí, Miró merített ihletet e mediterrán mesevárosban.

2. nap: Tengeren

Barcelonától Koppenhágáig

Egész napos hajózás a tengeren. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Poesia felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre

3. nap: Lisszabon / Portugália

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 10.00 órakor, indulás 18.00 órakor

Lisszabon 1255 óta Portugália fővárosa. Az ország központi régiójában, az Atlanti Óceán partján, a Tejó folyó hatalmas tölcsértorkolata mentén található. Érdemes felkeresni a Mánuel stílusú Szent-Jeromos kolostort: a hatalmas, gazdagon díszített, elképesztően gazdag történelmi háttérrel rendelkező kolostor Belém városrészben, a parthoz közel található. Az eredetileg itt álló kápolnát, amely a hieronimita rend otthona volt, még Tengerész Henrik portugál uralkodó építtette. A jelenlegi épületet már I. Mánuel király parancsára emelték, aki a Szentszéktől kért engedélyt a Tejo folyó partján álló épület létrehozására. Miután Vasco de Gama visszatért felfedezőútjáról, az épület különleges jelentőségre tett szert, a portugál terjeszkedés és a földrajzi felfedezések egyik jelképévé vált. A kolostortól nem messze található a Belém-torony. Mindkét látnivaló 1983 óta az UNESCO Világörökség része. A tornyot a XVI. században építették Mánuel stílusban, amely a tökélete példa az ország korabeli építkezési stílusára.

4. nap: Leixoes / Portugália

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 17.00 órakor

A kikötő Portó városától nem messze található, így kiváló kiindulópont a város felfedezésére egyénileg vagy a hajón kínált kirándulások közül választva.

5. nap: El Ferrol / Spanyolország

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 09.00 órakor, indulás 17.00 órakor

Santiago de Compostela felfedezése egyénileg. Galícia fővárosa, a Szent Jakab-út végállomása, amely a világ negyedik legnagyobb katolikus zarándokhelye. A helyiek szerint az árkádos, köves utcák, esőben nyújtják a legvarázslatosabb látványt, amikor a város szinte ragyog. A város legkiemelkedőbb látnivalója, a katedrális, amely Spanyolország legnagyobb román kori temploma, oltára feltételezhetően Szent Jakab apostol sírját őrzi. Az óváros és a katedrális az UNESCO Világörökség része.

6. nap: Tengeren

Barcelonától Koppenhágáig

Útban Anglia partjai felé ezen a napon a pihenésé a fő szerep. Az éttermek, bárok kulináris élményekkel várják az utazókat, napközben pedig animációs programokra lehet csatlakozni, vagy pihenni a medence partján.

7. nap: Southampton / Egyesült Királyság

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 20.00 órakor

Southampton az Egyesült Királyság legfontosabb kikötője és az a hely, ahonnan a híres Titanic hajó is útra kelt. A város tele van megkapó múzeumokkal, de azok is számos érdekességet találnak itt, akik ennél merészebb attrakciókra vágynak.

8. nap: Tengeren

Barcelonától Koppenhágáig

Útban Göteborg felé még utoljára bekapcsolódhatnak a hajótársaság által szervezett programok valamelyikébe, kényeztethetik magukat valamelyik étteremben vagy a spa-ban (felár ellenében).

9. nap: Göteborg / Svédország

Barcelonától Koppenhágáig

Érkezés: 12.00 órakor, indulás 18.00 órakor

Ez a város a szép kikötőjével és sétálóutcáival rendelkezik egy kisváros minden bájával, ugyanakkor meglepően kozmopolita is a Kungsgatan és Fredsgatanbut bevásárlóutcáit tekintve. Vegye az irányt a főtér, a Gotplatsen felé, ahol láthatja Poszeidónnak, a tenger istenének szobrát, amint őrt áll a városi színház, koncertterem és művészeti múzeum közelében. Nem messze a Liseberg szórakoztató park várja látogatóit, csak úgy, mint a Hasselbland center fotográfiai múzeum.

10. nap: Koppenhága / Dánia

Barcelonától Koppenhágáig

A hajó tervezett kikötési ideje 10.00 óra. Kijelentkezés a hajóról.


Indulási időpont:

2021. május 5-14. (10 nap/9 éjszaka)

Részvételi díj irányárak

Belső kabinban Fantastica élménycsomaggal: 245 000 Ft/fő-től

Ablakos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 295 000 Ft/fő-től

Balkonos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 355 000 Ft/fő-től


A részvételi díj irányár, mely a szabad kapacitás erejéig érvényes.
Az árak a legolcsóbb kabinra érvényesek, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 9 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kabinban
 • teljes ellátást a hajón
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
 • esti show műsorokat és animációs programokat
 • kikötői illetéket (160 EUR/fő)


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségét
 • helyszíni szervizdíjat (90 EUR/felnőtt)
 • italcsomagot (igény szerint)
 • fakultatív programot
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás, stb.)
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
 • útlemondási biztosítást

Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető, amely a részvételi díj 2 %-a.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

BARCELONÁTÓL KOPPENHÁGÁIG


Indulási kikötő:Barcelona
Hajó:MSC Poesia

Katalógus ár: 245 000 Ft/fő-től

Spanyolország
Barcelona
Nincs
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora
Kelet-Mediterrán körút
A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza.
Helyszíni szervizdíj: 90 EUR/felnőtt
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!