ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

BARCELONÁTÓL RÓMÁIG

Barcelonától Rómáig

Egyhetes latin fieszta! Az extravagáns Barcelonát magunk mögött hagyva újabbnál újabb pezsgő kikötőkbe visz luxus otthonunk, a Crown Princess. Az ízig-vérig mediterrán városokat érintő útvonal minden állomása új élménnyel ajándékozza meg a fedélzeten lévőket. Gibraltár szikláin farkasszemet nézhetünk Afrikával, majd beszívhatjuk Provence illatos levegőjét, végül megcsodálhatjuk a toszkán táj szépségét mielőtt elérkeznénk az Örök városba.

1. nap

Barcelonától Rómáig

Barcelona, Spanyolország

Szombat. Bejelentkezés a Crown Princess hajóra, a kabinok elfoglalása. Indulás: 22.00 óra

Barcelona, a Földközi-tenger gyöngyszeme, színes és izgalmas katalán nagyváros. A programok, látványosságok hosszú sora sosem ér véget, az egyedülálló városképet pedig Gaudí gyakran az építészeti dogmákat teljes mértékben elvető alkotásai határozzák meg. A belváros tele van helyiekkel, és turistákkal, de legfőképp élettel. Az arra járókat mozdulatművészek, zenészek, utcai művészek szórakoztatják. Picasso, Dalí, Miró merített ihletet e mediterrán mesevárosban.

2. nap

Barcelonától Rómáig

Vasárnap. Tengeren.

Hajózás Gibraltár irányába. Ez a nap a felfedezésé és a pihenésé, amikor mindenki alaposan megismerheti ideiglenes otthona, a Crown Princess szolgáltatásait. Fedélzetén számtalan bár, borozó, étterem, pizzéria, külső- és fedett medence, spa, fittnesz-központ, aerobik stúdió, 4D-s moziterem, kaszinó, színházterem, diszkó és könyvtár található. A sportolni vágyókat a röplabda-kosárlabda- és teniszpálya várja. Esténként színházi előadásokkal és különféle showműsorokkal szórakoztatják a vendégeket!

3. nap

Barcelonától Rómáig

Gibraltár, Nagy-Britannia

Hétfő. Kikötés: 07:00 óra. Indulás: 17:00 óra

A brit koronagyarmat, Gibraltár a leginkább így foglalható össze: kultúrák izgalmas találkozása egy mészkőszirten. A városállam voltaképpen egy 425 m magas, 1250 m széles mészkőszirt, ahol a Földközi-tenger találkozik az Atlanti-óceánnal. Az itteni hangulat azért olyan különleges, mert jól megférnek egymással a különböző kultúrák, egyedi keveréket alkotnak. Gibraltár nevezetességeihez, a berber majmok, a városlakók meggyőződése, hogy Gibraltár addig marad brit koronagyarmat, amíg majmok élnek a sziklán. A szikla legdélibb részén található az Európa Point, innen nagyszerű kilátás nyílik az afrikai partokra, Marokkó hegyeire. Találhatunk itt egy szép világítótorony a 19. század derekáról, az Ibrahim-al-Ibrahim-mecsetet, a Miasszonyunknak szentelt kegyhelyet is. Szabadidőnkben megnézhetjük még a cseppkőbarlangot, sétálhatunk a botanikus kertben vagy tehetünk egy bevásárlótúrát, mert Gibraltár vámmentes övezet, így megéri körülnézni az üzletekben.

4. nap

Barcelonától Rómáig

Tengeren

Kedd

Újabb ország, Franciaország felé tart a hajó. A Lotus spa kényeztető kezelései, a vidám animációs programok, a változatos színházi és moziműsor, a figyelmes személyzet a garancia a tökéletes kikapcsolódásra.

5. nap

Barcelonától Rómáig

Marseille, Franciaország

Szerda, Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 17:00 óra.

Marseille Franciaország második legnagyobb városa, a Mediterráneum kapuja, kultúrák és emberek virtuális olvasztótégelye. A város a kikötő körül épült, a ringatózó csónakok és hajók romantikus képe fogadja az ide érkezőt. Kontrasztnak pedig a hírhedt If vára, ahonnan Dumas főhőse, Monte Cristo grófja meglépett.
Ha Provence-t is szívesen körbejárnánk, akkor Marseille tökéletes kiindulópont. Arles és Avignon, Aix-en-Provence és Casssis bűbájos városkák, ahol vízparti sziklák, meghitt öblök nyújtanak festői hátteret. Van Gogh, Cezanne, Matisse és Picasso festővászonra vitte e csodás tájat, mi beérhetjük néhány jól sikerült fényképpel.

6. nap

Barcelonától Rómáig

Genova, Olaszország

Csütörtök, Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 21.00 óra

Az évszázados hajózási múlttal rendelkező Genova virágzó tengeri nagyhatalom volt. Olaszország legnagyobb és legfontosabb kikötője. Itt emelkedik a La Lanterna, azaz a világ legrégebbi működő világítótornya. A város elsőszámú büszkesége Kolumbusz Kristóf, aki Paganinihez hasonlóan itt látta meg a napvilágot. Liguria székhely kikötőjét hegyek veszik körül, a tenger mellett ezek meghatározzák meg Genova látképét. Belvárosa szerepel az UNESCO Világörökségi listáján, XVI. századi palotáit kitűnő állapotban sikerült megőrizni. Portofino és Cinque Terre színes házai egynapos kirándulás keretében is könnyen elérhetők a városból, de Rapallo is mindössze 36 km-re található.

7. nap

Barcelonától Rómáig

Firenze/ Pisa (Livorno), Olaszország

Péntek, Kikötés: 07.00 óra. Indulás: 19.00 óra

Az áhított Toszkánában, Livornóban köt ki a hajó, hogy innen induljunk Firenze vagy Pisa felfedezésére. De miért is választanánk, ha a fakultatív kirándulások között mindkettőt megtaláljuk? Firenze, a reneszánsz bölcsője, a dóm, az Uffizi és a Ponte Vecchio ismeretlen ismerősként vár ránk. A Mediciek városát egykoron Dante, Leonardo Da Vinci, Michelangelo and Galileo lakta. Aztán itt a nagy rivális, Pisa! A kiemelkedő építészeti és kulturális örökséggel rendelkező toszkán várost az Arno folyó szeli ketté, városközpontja és főbb nevezetességei a Piazza dei Miracoli környékén találhatók.

8. nap

Barcelonától Rómáig

Róma (Civitavecchia), Olaszország

Szombat, Kikötés: 05.00 óra.

Civitavecchia, Róma legfontosabb kikötője még a II. században,Traianus idejében került kialakításra. A Tirrén-tenger partján fekvő város erődjének tervén később aztán Bernini és Michelangelo dolgozott . Az olasz főváros mindössze egy órányira van Civitavecchia városától, így a az utazás méltó lezárásaként érdemes felkeresni Róma főbb látnivalóit. Az Örök város a világ legkiválóbb művészeinek, építészeinek, filozófusainak volt otthona egészen a Caesar-i időktől.


Egyéni akciós hajóút

Indulási időpont: 2019. október 27.  (7 éjszaka)

Tovább indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.
A fenti egyéni hajóútra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot! Az árak a legolcsóbb (belső) kabinra érvényesek, igény esetén ablakos, balkonos kabinok és egyes hajókon lakosztályok foglalására is van lehetőség, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

  • 7 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban
  • teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással)
  • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

  • utazás diszkont repülőjáratokkal, Budapest – Barcelona/Róma – Budapest útvonalon
  • helyszínen fizetendő kötelező szervizdíj, 13,5 USD/fő/nap
  • a kikötőbe jutás költsége
  • italcsomagok igény szerint
  • fakultatív kirándulások
  • útlemondási biztosítás
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás


Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

Barcelonától Rómáig


Indulási kikötő:Barcelona
Hajó:Emerald Princess

Katalógus ár: 1 104 EUR/fő-től

Spanyolország
Barcelona
Nincs
Hajó
Nincs
Barcelonától Rómáig hajóút
Kikötői illeték: EUR 90/fő. Helyszínen fizetendő szervízdíj: USD 95/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!