ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

Görög szigetek, Montenegró, Albánia

Adria és a görög szigetek

A kelet-mediterrán hajóút csodás tájakat, kellemes időt és garantált kikapcsolódást ígér. A megállók mindegyike valami új kalandot rejt. Hellasz fejlett turizmussal rendelkező szigetekkel képviselteti magát, kék-fehér házacskái és ókori történelme magával ragadó. Itália mindkét arcát megmutatja: délen Bari, északon Velence tárja fel titkait. Aztán persze itt van Montenegró is: Kotort ódon hangulatú történelmi óvárosa miatt érdemes felkeresni. Megannyi csoda egy hét alatt!

1. nap: Velence / Olaszország

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Utazás Velencébe egyénileg. A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 11.00 óra. A kabinok elfoglalása. Tervezett indulás Kotor irányába 16.00 órakor.

Velence minden kétséget kizáróan az Adria királynője. Elegáns, bájos, kacér, bámulatos. Páratlan gazdagságáról számos palota és templom, valamint a bennük őrzött felbecsülhetetlen értékű műalkotások tanúskodnak. Leghíresebb nevezetességei közé tartozik a Rialto és a Rialto híd, a Szent Márk-bazilika csodálatos, bizánci stílusú épülete, illetve annak harangtornya, a Campanile. A vízen fekvő várost áthatja a romantika, elmesélni nehéz mitől ennyire különös, egyszerűen látni kell!

Javasolt a hajó indulása előtt legalább egy nappal Velencébe érkezni. Szállásfoglalásban kérjék munkatársaink segítségét.


2. nap: Kotor / Montenegro

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés: 14.00 órakor, indulás 20.00 órakor

A Kotori-öböl az Adria egyik legmélyebben benyúló öble, emiatt Európa legdélibb fjordjának is nevezik. Kotor a háttérben a hegyek védelmét élvezi, keskeny sikátorokkal és terecskékkel átszőtt, városfallal körülvett mediterrán hangulatú óvárosa 1979 óta gazdagítja az UNESCO kulturális világörökségeit. Érdemes Kotor óvárosában sétát tenni, ellátogatni a tengerhajózási hagyományok emlékeit őrző Tengerészeti Múzeumban. Kotortól nem messze található, és igazi kuriózum az UNESCO világörökségi listáján szerepelő Perast gyönyörű kisvárosa, ahol a barokk építészeti remekeket mellett katolikus templomok, ortodox épületek is megcsodálhatók. A Szirti Madonna apó, mesterséges szigetére Perastból induló kishajóval lehet eljutni, a templomában tett látogatás egyedülálló élmény.


3. nap: Tengeren

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Egész napos hajózás a tengeren. Ezen a napon lehetőség nyílik az MSC Sinfonia felfedezésére, számtalan szolgáltatás kipróbálására, animációs programokon való részvételre.


4-5. nap: Mikonosz / Görögország

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés: 9.00 órakor, indulás másnap hajnali 02.00 órakor. Az 5. napon hajózás a tengeren Szantorini irányába.

A Kükládok szigetcsoportokhoz tartozó görög sziget 1950 óta az ország egyik legkedveltebb üdülőhelye. Lenyűgöző strandjai és hófehérre meszelt házai mellett, élénk éjszaki élete jelenti a sziget legfőbb vonzerejét. A szigetet hamar rokonszenvessé teszik girbegurba utcácskái, elhagyott kis terei, magányos kis parkjai. Jellegzetes kis szélmalmai a város felé magasodva emlékeztetnek arra letűnt korra, amikor még búzát őröltek, hogy a helyiek kenyeret süthessenek belőle.


5. nap: Szantorini / Görögország

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés: 07.30 órakor, indulás 14.30 órakor

Kikötés a reggeli órákban a Szantorini szigeténél lévő kalderában (a hajó nem tud kikötni a kikötőben, ezért a szárazföld kishajókkal közelíthető meg). A sziget egy 3500 évvel ezelőtti vulkánkitörés nyomait őrzi. Fira, a főváros felfedezése egyénileg vagy a hajón kínált kirándulások közül választva akár szigettúrán is részt lehet venni, és ellátogatni Oia-ba, ahol a képeslapokról ismert, macskaköves utcákat övező kék-fehér házak nyújtanak lenyűgöző látványt. A tenderes kikötés miatt mozgásukban korlátozott és kerekesszékes utasoknak a kiszállás nem javasolt.


6. nap: Sarande /Albánia

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés: 14.00 órakor, indulás 20.00 órakor

A Jón-tenger partján fekvő kikötőváros, Saranda egykor csendes kis halászfalu volt, ma az Albán Riviéra „fővárosa”, ahol az évi napsütéses órák száma a legmagasabb az országban. Népszerű strandja, nyüzsgő éjszakai élete, hangulatos tengerparti sétánya vonzza az üdülni vágyókat. A strandoláson kívül azonban értékes ókori romok is várják itt az utazókat, épségben fennmaradt mozaikpadlók, a régi városfal darabjai és Albánia egyetlen, az ókorból származó zsinagógájának maradványai is felfedezhetők. A történelmi látnivalókat kedvelőknek a környék nyújt további kirándulási lehetőségeket: a közeli Phoiniké ókori antik romvárosa és a Butrinti Régészeti Park, mely az UNESCO kulturális világörökségének része.


7. nap: Bari / Olaszország

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 13.00 órakor

A hangulatos kikötőváros felfedezése egyénileg. Aki egy kis különlegességre vágyik, válassza a hajótársaság által szervezett kirándulást Alberobellóba! A kikötőtől kb. egyórás útra található a Puglia tartományban lévő város, melynek jellegzetes házai, a „trulli”-k miatt 1996-ban az UNESCO világörökségi helyszínné nyilvánították. Ezek az épületek kerek kövekből, habarcs nélkül összerakott, kúpos tetejű házak, sokuk tetején az ún. „pinnacolo” egyfajta fehér sapka vagy gömb található. Valamennyi tetőre különös szimbólumokat festettek, feltehetően a jó szerencse megidézésére. Érdemes sétát tenni a rendkívül érdekes, szokatlan látnivalókat kínáló városban.


8. nap: Velence / Olaszország

Görög szigetek, Montenegró, Albánia - egyéni hajóút - OTP Travel Utazási Iroda

A hajó tervezett kikötési ideje 9.30 óra. Kijelentkezés a hajóról.

 

Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.

Egyes kikötőkben előfordulhat, hogy az öbölben köt ki a hajó, és a szárazföld csak kishajókkal érhető el.

A hajók nem minden esetben a városközpontban kötnek ki, ilyen esetben legtöbbször transzfert biztosít a hajótársaság, mely a helyszínen igényelhető felár ellenében.


Időpontok:

2021. június 5.,12.,19.,26., július 3.,10.,17.,24., augusztus 7.,14.,21.,28., szeptember 4.,11.,18.,25. (7 éjszaka)


Részvételi díj irányárak

Belső kabinban Fantastica élménycsomaggal: 449 000 Ft/2 fő-től

Ablakos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 599 000 Ft/2 fő-től

Balkonos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 789 000 Ft/2 fő-től

Balkonos kabinban Aurea élménycsomaggal:
1 094 000 Ft/2 fő-től

A részvételi díjak irányárak, melyek a szabad kapacitás erejéig érvényesek és 2021. június 30-ig történő foglalás esetén érvényesek.
z árak főszezonban magasabbak lehetnek. Kérje árajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 7 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kétágyas kabinban
   
 • teljes ellátást a hajón
   
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást
   
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
   
 • esti show műsorokat és animációs programokat
   
 • kikötői illetéket (140 EUR/fő)
   
 • Aurea kabin esetén az alábbi plusz szolgáltatásokat: Easy italcsomag, az Aurea Spa használata az utazás teljes időtartama alatt, egy alkalommal frissítő balinéz masszázs, elsőbbségi beszállás, étkezések az étterem elkülönített részén tetszőlegesen választott időpontban.
   

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a kikötőbe jutás költségét
   
 • kötelező szervizdíjat (70 EUR/felnőtt), melyet jelentkezéskor vagy a helyszínen kell megfizetni
   
 • italcsomagot (igény szerint)
   
 • fakultatív programokat
   
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás, stb.)
   
 • parkolási díjat az MSC Cruises velencei parkolójában
   
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
   
 • útlemondási biztosítást
   

Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút foglalásakor köthető, amely a részvételi díj 2 %-a.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

GÖRÖGORSZÁG-MONTENEGRÓ-ALBÁNIA


Indulási kikötő:Velence, Olaszország
Hajó:MSC Sinfonia

Katalógus ár: 449 000 Ft/2 fő-től

Olaszország
Velence sziget
Hajó
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora Teljes ellátás korlátozott italfogyasztással

A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza. Kötelező szervizdíj: 70 EUR/felnőtt.
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!