ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

1. nap

Los Angeles, USA,Florida

Szombat, október 14.

Bejelentkezés a Carnival Miracle hajóra, kabinok elfoglalása. Indulás 16:30-kor.

Los Angeles, vagy az Angyalok városa az álom és a valóság határán lebeg. Az egykor gyarmatosítók által lakott pueblo fejlett mezőgazdaságú várossá, majd mozifővárossá nőtte ki magát. Ma gazdasági és kulturális központ, a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvára, a belvárostól északnyugatra eső Hollywood városrész neve világszerte egyet jelent a filmgyártással. Legfontosabb látnivalói: Hollywood, Chinese Theatre, Sunset Trip, Beverly Hills, Santa Monica, Rodeo Drive, Universal Studios.


2. nap

Tengeren

Vasárnap, október 15.

Ismerje meg új otthonát! E többemeletes hajóóriás ezernyi programmal, szolgáltatással szórakoztatja az utasokat. A hajó teljes személyzete azon fáradozik, hogy Ön tökéletesen kikapcsolódjon.


3. nap

Tengeren

Hétfő, október 16.

Ezen a napon a hajó szolgáltatásainak széles tárházát élvezhetik. Egy kiadós reggelit követően vegyen részt valamelyik színvonalas programon, pihenjen egy jó könyvvel a medencék partján, merüljön el a wellness központ szolgáltatásaiban vagy a hajó üzleteinek széles választékában!


4. nap

Tengeren

Kedd, október 17.

A hajó szolgáltatásainak széles köre révén tartalmas és élvezetes időtöltést ígér: jógaóra vagy edzőterem, medencék, éttermek és bárok, képgaléria és animációs programok minden korosztály számára.


5. nap

Tengeren

Szerda, október 18.

Ez a nap újabb jó alkalom egy kis pihenésre: a hajó újabb szolgáltatásainak kipróbálására, színes programokon való részvételre, medence parti lazulásra bíztatjuk.


6. nap

Maui, Hawaii

Csütörök, október 19. Kikötés: 10.00 óra. Indulás: 23:00 óra.

Maui a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigete, amit hat vulkán hozott létre körülbelül 70 millió évvel ezelőtt. Az őslakos polinézek büszkék gyökereikre és ápolják is hagyományaikat. A szigetet James Cook, az első ide érkező európai Sandwich-szigeteknek nevezte Earl Sandwich gróf után, aki az utazását finanszírozta. A szigeten található a 3000 méteres Haleakala vulkán, nevének jelentése: „a Nap háza”. Ez a világ egyik legnagyobb, nyugalomban lévő vulkánja, legközelebbi kitörése 200 éven belül várható. Egy helyi monda szerint az ősi polinézek felmentek a Haleakala csúcsára, és amikor felkelt a nap, elkapták egy speciális horgászbottal, és csak akkor engedték el, amikor a nap megígérte, hogy a Hawaii szigetek felett lassabban fog elhaladni, hogy még több fénnyel és napsütéssel áldja meg a sziget lakóit. Úgy tűnik betartotta ígéretét. A turisták valóban igazi kikapcsolódásra lelhetnek itt: pálmafák, végeláthatatlan homokos partok, szuvenír és ékszerboltok, modern galériák és hangulatos éttermek, bárok- ez Maui.


7. nap

Honolulu, Hawaii

Péntek, október 20. Kikötés: 09.00 óra. Indulás: 23:00 óra.

Honolulu az USA legélhetőbb városa, a Hawaii-szigetek fővárosa Oahu szigetén található, annak is délkeleti partján. A többi szigethez hasonlóan ez is vulkáni eredetű. A környéken található Waikiki, a Hanauma-öböl, valamit Pearl Harbor. A Honolulu sziget- túrán nem csak a sziget természeti szépségeit ismerhetjük meg, de be is tekinthetünk a szigetlakók életébe. Pearl Harborban a II. világháború híres történelmi helyszínét látogathatjuk meg. A sziget teli van lehetőségekkel, amelyek között mindenki megtalálja a számára kedves programot.

8. nap

Kauai, Hawaii

Szombat, október 21. Kikötés: 07:30 óra. Indulás: 17:30 óra.

Kauai a Hawaii-szigetek legidősebb tagja nemcsak a turistáknak, de a filmeseknek is kedvelt célpontja.Több mint 70 film jeleneteihez nyújtott csodálatos hátteret a táj, köztük olyan kassza- és közönségsikereknek, mint a Jurassic Park vagy az Elveszett frigyláda fosztogatói. A sziget a Föld egyik legnedvesebb pontja évente 11700mm-nyi eső esik, az ennek hatására kialakult buja vegetáció miatt gyakran csak "kert sziget"-ként emlegetik Kauait. Itt található a Waialeale-hegy, amiről lenyűgöző látványt nyújt a lezúduló csapadék által kialakított vízesésegyüttes, a “Könnyek fala”.


9. nap

Kona, Hawaii

Vasárnap, október 22. Kikötés: 10.00 óra. Indulás: 18.00 óra.

A polinéz kultúra meséi elevenednek meg ezen az ősi szent helyen. Itt született III. Kamehameha király. A kertben megtalálható az ősi polinéz templom romjai és David Kamehameha király háza. Gyorstalpaló polinéz nyelvleckét is vehetünk, de ha abba beletörik a bicskánk, akkor tradicionális LEI (virágfüzér) készítésével is próbálkozhatunk. Ha elég ügyesek vagyunk, akkor a hawaii gitárt, az ukulelét is sikerül megszólaltatni. Úszhatunk a színes halakkal és meg ismerkedhetünk a honuval, a zöld teknőssel.


10. nap

Hilo, Hawaii

Hétfő, október 23. Kikötés: 08.00 óra. Indulás: 17.00 óra.

A Nagy Sziget nyugati felén fekszik Hilo, ez a sziget fővárosa.Az ezer éves múlttal rendelkező település az USA legcsapadékosabb városa. Nagyon gazdag múzeumokban, s belvárosa is „európai módon”, vagyis sétával bejárható. 4-5 km távolságra a belvárostól számos kiváló strand található. A legfontosabb látnivalók: Imiloa Csillagászati Központ: A Mauna Kea (4.205 m) keletkezését és a csillagok világát bemutató tárlatok, a polinéz népmeséktől – az atomkor csillagászatáig, a Lyman Múzeum: A Hawaii-szigetek vulkánossági és néprajzi kiállítása,a Pacific Tsunami Múzeum: A várost a múlt században kétszer is leromboló tsunamik kiállítása és a Mokupapa Discovery Központ: A Hawaii-szigetek több mint 100, nem lakott tagjainak kiállítása.


11. nap

Tengeren.

Kedd, október 24.

A tengerjáró fedélzetén számtalan szabadidős program közül lehet választani, medencéi partján pedig a napsütést élvezhetik az utazók.


12. nap

Tengeren.

Szerda, október 25.

A gazdag programajánlatból minden napra jut egy-egy izgalmas elfoglaltság, hogy véletlenül se unja meg fedélzeten való lazítást.


13. nap

Tengeren.

Csütörtök, október 26.

Újabb 24 óra luxus a hajó fedélzetén. Bőséges reggelit követően vesse bele magát az élményekbe. Egész nap vidám hangulatban, csodás környezetben adhatja át magát a pihenésnek.


14. nap

Tengeren.

Péntek, október 27.

Önnek semmi más dolga nincs, mint bejelentkezni egy frissítő masszázsra, és élvezni a Serenity szalon nyugalmát. Ha gyermekkel utazik, akkor is nyugodt lehet, rájuk szakképzett személyzet gondoskodik, míg Ön feltöltődik a csak felnőttek készére fenntartott részlegen.


15. nap

Ensenada, Mexikó

Szombat, október 28. Kikötés: 15.00 óra. Indulás: 20.00 óra.

Mexikó északnyugati csücskén található Ensenada. A Mindenszentek- öbölben van a város központja ahol a kikötő is található. Ensenada Mexikó leghíresebb borvidéke is egyben. A városhoz közel található a világ második legnagyobb tengeri gejzíre. Csodás tengerpartok, kellemes bárok és kedves emberek jellemzik a Baja California állam félszigetén található hangulatos városkát. Egykor hollywoodi sztárok bújtak el itt a kíváncsi tekintetek elől, ma azonban már nem a diszkrécióé, hanem a kulináris élvezetek miatt emlegetik elit körökben is. Gasztronómiája változatos, friss alapanyagokból csodás ételek kerülnek a tányérra a legegyszerűbb kisvendéglőben is.


16. nap

Los Angeles, USA

Vasárnap, október 29. Kikötés: 09.00 óra.

Los Angeles= mozi. Itt található az álomgyár, Hollywood. Los Angeles az amerikai álom megtestesítője, több millióan keresik fel a hírnév és a szerencse reményében.De ezen kívül is számos látnivalót tartogat az Angyalok városa: Chinese Theatre, Sunset Trip, Beverly Hills, Santa Monica, Rodeo Drive, Universal Studios, Kortárs művészetek múzeuma,Disneyland, Getty Center, Griffith Park- csak, hogy a legismertebbeket említsük.


Egyéni hajóút

Időpont: 2017. október 14 - október 29. (15 éjszaka)

Tovább indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.


Az ár tartalmazza:

15 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában.
Teljes ellátás (korlátozott italfogyasztással)
A hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata.


Az ár nem tartalmazza:

Utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Los Angeles – Budapest útvonalon.
A kikötőbe jutás költsége.
ESTA engedély vagy vízum.
Fakultatív kirándulások.
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás..
(csak útlemondási biztosítás kötésekor a részvételi díj 2%-a, EUB baleset-, betegség- és poggyászbiztosítással egyidejűleg az útlemondási biztosítás a részvételi díj 1,5%-a)

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

Maui, Mennyei Hana/ 49.000 Ft/fő


Időtartam: 9,5 óra

A "Road to Hana", azaz a sziget északi partvonalán, Hana kisvárosáig vezető autóút szintén Maui kihagyhatatlan látnivalói közé tartozik. A partvidékre lélegzetelállító kilátást nyújtó panoráma útvonal 617 kanyarral megtűzdelve kanyarog a sziget északi, buja növényzettel benőtt oldalán, 56 egysávos hídon kelünk át, alattunk-felettünk meredek sziklafalak, az út mentén szebbnél-szebb vízesések sokasága, trópusi növényzet, színes virágok, néhány hangulatos kisváros. Megállunk a Keanae kilátónál, a Ohe'o Gulch nevezetű sziklamedencéknél és Charles Lindberg sírját is felkeressük.Ezt követően a Wai'anapanapa State Park következik. Az itt található fekete láva strand a buja zöld növényzettel körbevéve mindenkit lenyűgöz. Betérünk Hana városába is, finom ebédünket a Hana Ranch-en fogyasztjuk el mielőtt továbbindulnánk Maui egyetlen kereskedelmi célú borászatához, a Tedeschihez. Itt kitűnő helyi borokat kóstolunk.

Honolulu / 49.000 Ft/fő

Időtartam: 8,5 óra

Egy egész napunk van arra, hogy megismerjük a Gyülekezőhely, azaz Oahu szigetének főbb látnivalóit. A szigetcsoport legnagyobb tagjának megismerését Honoluluban kezdjük. Innen cukornád és ananászültetvények mellett halad tovább utunk. A Dole név ismerősen cseng, Hawaii legnagyobb ananásztermelője volt, az élménycentrum és az üzlet minket is vár. Szemet gyönyörködtető tengerparti szakaszon buszozunk tovább, hogy megérkezzünk következő állomásunkra, a Polinéz Kulturális Központba. A rendelkezésre álló 3,5 órában szórakozva ismerkedhetünk meg a polinéz hagyományokkal; Szamoa, Hawaii, Marquesas, Tonga, Új-Zéland, Tahiti and Fidzsi tradíciói elevenednek itt meg. A hét autentikus szigeten önállóan barangolhatunk, a jól szerkesztett kiállítási anyag egyedülállóan gazdag. A központ éttermében kulináris élményben lesz részünk, itt fogyasztjuk el büféebédünket. Megcsodáljuk még a jellegzetes hajókat, majd továbbutazunk a Pali-kilátóhoz, hogy újabb csodás fényképet készíthessünk a Kaneohe-öbölről.

Kauai, Waimea-kanyon/ 40.000 Ft/fő


Időtartam: 8 óra

A Hawaii-szigetek legvadregényesebb tagján, Kauain teszünk egész napos kirándulást. A Kert-szigetnek is nevezett Kauai kétségtelenül a túrázók Paradicsoma. Látványos túraútvonalak sokasága hálózza be a Waimea-kanyon környékét. A kanyont, mely hasonlít a Grand Canyonra, és kétségtelenül a Hawaii-szigetvilág egyik leglátványosabb természeti képződménye Hollywood is felfedezte magának, Kauain forgatták a Jurassic park és a King Kong több jelenetét is. A szakadék felett kanyargó autóút mentén létesített kilátókról lélegzetelállító táj tárul elénk. A trópus éghajlatú, csapadékos szigeten nagyon szép tájakat találunk: a rengeteg eső elképesztő formákat faragott a vulkáni tufából álló hegyoldalakba és gyönyörű vízeséseket táplál, az Opaeka'a-t mi is felkeressük. De nem érjük be ennyivel, a folyón csónakokba szállva testközelből ismerjük meg a tájat. Hawaii énekekkel és a híres hula-tánccal köszöntenek minket a helyiek, nászutas vagy házassági évfordulójukat ünneplő utasainknak hawaii esküvői dalokkal kedveskednek a házigazdák. Mielőtt visszatérnénk a hajóra egy ízletes ebédre betérünk még egy helyi étterembe.

Kona / 40.000 Ft/fő


Időtartam: 3,5 óra

Egyetlen hawaii utazás sem teljes, ha nem keressük fel a Kealakekue Öböl Történeti Parkot. A gyönyörű öböl fontos vallási helynek számít a hawaii őslakosok számára, valamint itt lépett a szigetvilág partjára először európai ember, James Cook kapitány személyében. Északról lávafolyások, délen pedig alacsony hegyek zöld lejtői határolják ezt a méltán népszerű partot. Itt megtekintjük Cook kapitány emlékművét, majd tehetünk egy rövid gyalogtúrát a környéken, vagy lazíthatunk a tengerparton, ahol a vízben sznorkellezve megismerkedhetünk a rendkívül változatos tengeri élővilággal. Egy 24 lábas gumicsónakkal közlekedünk a félnapos kirándulás során.

Hilo, Volcanoes Nemzeti Park/ 23.000 Ft/fő


Időtartam: 4 óra

A félnapos fakultatív kirándulás fénypontja, a Volcanoes Nemzeti park. Először megtekintjük a látogatóközpontot, ahol képet kapunk a vulkáni működés aktuális állapotáról, megismerjük Pelé, a tűzistennő rejtélyét. A Jaggar múzeumból már rálátunk a Kilauea (öklendező) kalderára, kiállításán még többet tudhatunk meg róla. Felkeressük az ezer színben játszó orchidea és flamingóvirág farmot is mielőtt tovább autóznánk ezen a különleges vulkanikus tájon át. Természetesen meg-megállunk a leglátványosabb kilátópontokon nézelődni, fényképezni, és ahol lehetőség van, rövid sétát teszünk a még mindig aktív vulkáni talajon. Egy rendkívül érdekes 500 éves lávabarlang is megtekintünk, megbújik a buja, esőerdei környezetben, ide a rendelkezésre álló szabadidőben túrázhatunk el. A túra végeztével leautózunk az óceán partjára, de csak miután betértünk a Manua Loa makadámdió gyárba és üzletbe.

Ensenada, Mexikó ízei-fözőlecke/18.000 Ft/fő


Időtartam: 4 óra

A félnapos program ráhangolódással kezdődik, gyalogos városnézésre indulunk Ensenada utcáin. Ezt követően térünk be egy helyi étterembe, kötényt öltünk magunkra és hagyjuk magunkat vezetni a mexikói séf által. Bab, rizs, tortilla… és még megannyi ínyenc falat. Ha elég szorgalmasak vagyunk, akkor jutalmunk a saját magunk által készített ínycsiklandó ebéd. A sok extra kalóriát le is kell járni, így rövid szabadidő áll rendelkezésre mielőtt visszaindulnánk a hajóra.

HAWAII - ORCHIDEÁK FÖLDJÉN


Indulási kikötő:Los Angeles
Hajó:Carnival Miracle

Katalógus ár: 529 000 Ft/fő-től

Usa
LOS ANGELES (CA)
Nincs
Hajó
All inclusive

Kikötői illetékek: 65 000-, Ft/fő. Kötelezően fizetendő szervízdíj a helyszínen: USD 12/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!