ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

1. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Budapest-Miami

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Érkezés után transzfer a szállodába.

2. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Miami

Reggeli után fakultatív kirándulás a Florida déli részén húzódó Everglades Nemzeti Parkba, amely több mint 6000 km2-es kiterjedésével az USA második legnagyobb nemzeti parkja és egyben az UNESCO Világörökség része 1979 óta. Az egész évben magas, 30 0C fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a páradús levegő számos madárfajnak és hüllőnek teremt kedvező életfeltételt. A park legismertebb lakója az aligátor, amely védett állat. A mangrove mocsárvidéken számtalan turistaút vezet keresztül: hagyományos mocsárjáró csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón. Délután visszautazás a szállodába.

3. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Miami

Reggeli, majd szabadidő Miamiban. Florida igazi üdülőparadicsom, apró szigetekkel szabdalt partvonala közel 2000 km hosszú. A város „Little Havana” nevű negyedének szíve a Calle Ocho, ahol kubai sütödék, egzotikus gyümölcsöket kínáló standok és út menti kávézók találhatóak. A negyed utcáin barangolva a tradicionális, kézzel sodort kubai szivarok is fellelhetők. Az Art Deco negyed, a 20-as éveket idéző jellegzetes építészeti stílusával, pasztellszínekre festett házaival Miami igazi jellegzetessége. A kora délutáni órákban transzfer a kikötőbe, bejelentkezés a hajóra. Kabinok elfoglalása, majd vacsora és szállás a hajón.

4-5. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Tengeren

Egész napos hajózás St. Kitts & Nevis sziget irányába. Pihenés a hajón.

Ezen a napon mindenki felfedezheti a Crown Princess világát. Fedélzetén számtalan bár, nyolc étterem, külső- és fedett medence, spa, fittnesz-központ, aerobik stúdió, 4D-s moziterem, kaszinó, színházterem, diszkó és könyvtár található, valamint röplabda-, kosárlabda- és teniszpálya szolgálja a vendégek kényelmét. Vacsora és szállás a hajón.

6. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

St. Kitts & Nevis

Érkezés St. Kitts & Nevis szigetére a délelőtti órákban. A fakultatív kirándulás egy lélegzetelállító utazás, amelyet a Nyugat-Indiai Vasúttársaság utolsó, még fennmaradt vasútvonalán tehet meg az érdeklődő. A kocsik kétszintesek, és a tetőn egy nyitott teraszról gyönyörködhet a látogató a környékben, míg az alsó, légkondicionált szinten a belső tér korhű kialakítása teszi egyedivé az utazást. Az út során frissítőket szolgálnak fel. Vacsora és szállás a hajón.

7. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Antigua

Érkezés Antiguára a reggeli órákban, ahol félnapos fakultatív program keretében nyílik lehetőség a sziget híres strandjainak felfedezésére. Ideális helyszín az úszáshoz, könnyűbúvárkodáshoz és napfürdőzéshez. A Colombus által elnevezett lenyűgöző sziget türkiz vízzel körülvett, fehérhomokos partszakaszai szolgálnak kiváló helyszínül a strandolásra, ahol a helyiek gyümölcskosárral és üdvözlőitallal fogadják az érkezőket. A tengerparton a kókuszpálmák és tengeri szőlőfák alatt az árnyékot kedvelők napernyőt is bérelhetnek. Vacsora és szállás a hajón.

8. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

St. Thomas & Virgin szigetek

Érkezés a reggeli órákban a Virgin szigetekre, melyet gyakran az amerikaiak üdülő paradicsomaként emlegetnek. Útközben lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetnek, Charlotte Amelie kikötőjében és a Karib térség sokféle kékjében úszó apró szigetek panorámájában. A fakultatív kirándulás résztvevőinek ez a délelőtt a gondtalan fürdőzésről és kikapcsolódásról szól a Magens Bay Beachen, amely hófehér homokjával és gyönyörű fekvésével a világ tíz legszebb strandjainak egyike. Délután Charlotte Amelie kisvárosának hangulatát élvezve szabadidő keretében alkalmuk nyílik egy kis vásárlásra, vagy egy helyi kis kávézó felkeresésére. Vacsora és szállás a hajón.

9. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Grand Turk

Érkezés Grand Turk-re a kora délutáni órákban. A fakultatív katamarán túra során a résztvevők könnyűbúvár felszerelést kapnak és gyakorlott vezető segítségével sajátíthatják el a könnyűbúvárkodás rejtelmeit és ismerhetik meg a sziget gazdag tengeri élővilágát. A program végeztével strandolás, pihenés a fehér homokos tengerparton. Vacsora és szállás a hajón

10. nap

Karibi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren Fort Lauderdale irányába. Pihenés a hajó fedélzetén.

11. nap

Miami, Miami-Budapest

Érkezés a reggeli órákban Fort Lauderdale-be. Kijelentkezés a hajóról a délelőtti órákban. Panoráma városnézés Miamiban, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás az esti órákban.

12. nap

Miami-Budapest

Érkezés Budapestre az esti órákban.

Minimum létszám: 18 fő

Időpont: 2017. december 7-18.(8 éjszaka hajón + 2 éjszaka Miamiban)

Vízum: az új, biometrikus bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba. A beutazáshoz érvényes ESTA engedély szükséges, melyet az utazás előtt Interneten keresztül lehet megkérni, ennek árát a részvételi díj nem tartalmazza.

A részvételi díj az alábbi szolgáltatások árát tartalmazza:

utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Miami – Budapest útvonalon, turista osztályon.
transzferek autóbusszal
2 éjszakai szállás Miamiban, reggelivel
8 éjszakai szállás a hajón kiválasztott kabinkategóriában, 2 ágyas elhelyezéssel
teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással)
panoráma városnézés Miamiban
a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata
baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
útlemondási biztosítás
magyar idegenvezetés az utazás teljes időtartama alatt

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

Antigua / 14 000,- Ft/fő

Időtartam: kb. 4 óra

Élvezze a napfényt és a tengert ! Töltsön el fél napot a tengerparti strandon, ahol az éttermektől, bároktól kezdve az édesvizű zuhanyig és mosdókig minden rendelkezésre áll, hogy jól érezze magát. Úszhat, sznorkelezhet, kikapcsolódhat ezen a nagyszerű szigeten.

Szálljon taxiba (a taxit a kirándulás ára tartalmazza) és az autó a sziget egy igazán festői partjára viszi,ahol megérkezéskor gyümölccsel vagy rumpunccsal üdvözlik és bemutatják a strand szolgáltatásait, melyek a teljes tartózkodás alatt rendelkezésre állnak. El lesz bűvölve a szikrázó tenger, a trópusi kertek és a homokos part látványától.

Azonnal rúgja le a szandálját és mélyessze be lábujjait a finom fehér homokba ! A strand maga a paradicsom: türkizkék tenger, lágy, fehér homok. Napernyőket lehet bérelni, de akik jobban kedvelik, megpihenhetnek a kókuszpálmák jótékony hűvösében. Később, amikor már bizonyára megszomjaznak és megéheznek, a strand éttermében felfrissülhetnek (saját költségen). Akik kedvet éreznek rá, karibi stílusú hajfonatot készíttethetnek mielőtt visszatérnek a hajóra.

St. Kitts & Nevis /37 000,- Ft/fő

Időtartam: kb.3 óra

Az „utolsó vasút a Nyugat-Indiákon” páratlan lehetőséget kínál az ország kultúrájának és érintetlen tájainak megismerésére. A „St.Kitts Festői Vasút” vagonjai semmilyen más vasúti kocsihoz nem hasonlíthatók. A kocsik emeletesek,a felső rész nyitott kilátó platform, ahol az utasok magasan a cukornád és egyéb más növényzet felett ülve 360 fokban látnak. Az alsó, légkondicionált „szalon” ablakai 1,8 méteresek,íveltek, a rattan bútorokkal berendezett kocsik belsejét helyi művészek színes alkotásai díszítik.

Az úton érdekes ismertetőt hallhatunk, miközben ingyenes italokat (rum puncs,jeges daiquiri,üdítők, gyümölcslevek,palackozott víz) szolgálnak fel. A Needsmust állomást elhagyva a vonat hamarosan cukornád mezőkre ér, majd elhalad a Liamuiga hegy vulkáni lejtői mellett, miközben számos magas acél gerenda hídon megy át. A vonatból nagyszerű kilátás nyílik a fekete homokos strandokra, az ültetvényekre és a közeli Nevis, St.Barths, St. Maarten, Saba és St. Eustasius szigetekre.

A vidéki élet mindennapjaiba is bepillanthatunk az út során. Ahogy vonatunk elhalad a Mansion falu mellett, szikla oldalba épített sertésólak és ananászmezők tűnnek fel. Saddlers falunál egészen közel haladunk el a papaya, guava és banánfák mellett, míg a hátsó udvarban kiteregetett száradó ruhák lengedeznek a szélben. Amerre a vonat elhalad, a munkások és farmerek abbahagyják a munkát, az iskolás gyerekek mosolyogva, integetve üdvözlik az utasokat.

La Valle állomáson városnéző autóbuszra szállunk át, ezzel téve teljessé a sziget körutat. A busz a sziget fő útján elhalad a Brimstone Hill erőd ma már néma fegyverei előtt, tucatnyi kis falun és városon keresztül, amelyek St. Kitts Karib-tengeri oldalát tarkítják, majd visszatérünk Basseterre-be és a hajó kikötőjébe.

Megjegyzések: Nincsenek foglalt helyek, a helyfoglalási érkezési sorrendben történik.A programok sorrendje változhat. Valamennyi utas számára van ülőhely minden szinten. A vonaton van mosdó.

Virgin szigetek / 14 000,- Ft/fő

Időtartam: 4-6 óra

A Skyline Drive-on utazunk végig, ahonnan lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhetünk az út során; teljes pompájában tárul elénk a Charlotte Amalie kikötő, a Karib tenger és a Brit Virgin szigetek panorámája. Megállunk a Drake's Seat kilátópontnál,ahonnan kiváló kilátás nyílik a Magens Bay-re és a környező U.S. és Brit Virgin szigetekre. A legenda úgy tartja, hogy Sir Francis Drake erről a helyről szemlélte flottáját. Ezután a szív alakú öbölbe, a Magens Bay-be utazunk. Itt kb. két óra van arra, hogy napozzunk a hófehér homokon,fürödjünk a kristálytiszta vízben, megpihenjünk a pálmafák szegélyezte parton. A tengerparti kikapcsolódás után Charlotte Amalie belvárosába utazunk,ahol szabad idő áll rendelkezésre egy nagyszerű duty -free bevásárlásra. A bevásárlás, szabad idő végeztével előre megszervezett módon történik a visszatérés a hajóra.

Megjegyzések: A kirándulás tartalmazza a hajóhoz való oda-vissza szállítást és a javasolt Fő utcai bevásárlást. A szabad idős vásárlás végeztével előre megszervezett módon (szárazföldön vagy vízen)történik a visszautazás a hajóra. A kirándulás teljes időtartama a vásárlás és egyéni szabad idő függvényében kb. 4-6 óra. A strandon napozóágyakat a vízi játékokat lehet bérelni. Fürdőruha,törölköző és napvédő javasolt.

Grand Turk / 29 000,- Ft/fő

Időtartam: kb. 3 óra
A túra úgy kezdődik, hogy felszállunk a közel 24 méteres katamaránra és vitorlát bontunk. Útközben mindenki megkapja a sznorkelezéshez szükséges felszerelést és a mentőmellényt. Az alkalmas helyre érve leckét kapunk a sznorkelezésről, ezek után a kísérővel merülünk a türkizkék, kristálytiszta vízbe, és vele együtt fedezzük fel a vízalatti paradicsomot. A búvárkaland után újra hajóra szállunk és egy fehér homokos magán strandon kötünk ki újra, ahol felfedezhetjük a sziget rejtett kincseit és pihenhetünk a strandon. Az északi part mentén hajózva térünk vissza a kikötőhöz, út közben könnyű uzsonnát és üdítő italt szolgálnak fel, de kipróbálhatjuk a legendás „Oasis Breezer”-t is.

A kiránduláson minimum 6 éves korú gyermekek vehetnek részt. A tengeri viszonyoktól, széljárástól függően a vitorla mellett motort is használhatnak. Törölköző és napvédő szükséges. A strandot a hajóról úszva lehet megközelíteni (rövid távolság). Kívánság szerint a vendégek a hajón is maradhatnak. A sznorkel felszerelést, beleértve a mellényt is ,viselni kell. A túrán résztvevőknek felelősségvállalási nyilatkozatot kell aláírni.

Everglades Park és aligátor show
/ 22 000,- Ft/főKaribi képeslap tengeri hajóút OTP Travel

Időtartam:
Fakultatív kirándulás a Florida déli részén húzódó Everglades Nemzeti Parkba, amely több mint 6000 km2-es kiterjedésével az USA második legnagyobb nemzeti parkja és egyben az UNESCO Világörökség része 1979 óta. Az egész évben magas, 30 0C fok körüli átlaghőmérséklet, valamint a páradús levegő rengeteg madárfajnak és hüllőnek teremt kedvező életfeltételeket. A park legismertebb lakója az aligátor, amely ma már védett állat. A mangrove mocsárvidéken számtalan turistaút vezet keresztül: hagyományos mocsárjáró csónakokkal történő utazás után részvétel egy aligátor bemutatón. Délután transzfer a szállodába. Szabadidő keretében lehetőség adódik Miami híres sétáló utcáján, a Lincoln Road-on vásárlásra is.

Fontos részletek

A fakultatív kirándulásokra min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetőt.

KARIB-TENGERI KÉPESLAP


Indulási kikötő:Fort Lauderale,USA
Hajó:Crown Princess

Katalógus ár: 499 000 Ft/fő-től

Usa
FORT LAUDERDALE (FL)
Nincs
Hajó
Nincs
Karibi kepeslap tengeri hajóút OTP Travel
Illetékek: 199 000,- Ft/fő, Kötelezően fizetendő szervizdíj a helyszínen: 108 USD/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!