ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

A KÖZEL-KELET KINCSEI

Közel-Kelet Kincsei

Az Egyesült Arab Emirátusok titokzatos világának megismerésére invitál az MSC Hajótársaság mesés hajóútja. Dubai ragyogása és csodái mellett a páratlan gazdagságú Abu Dhabi, Sir Bani emírsége, sőt, Bahrain és Doha is felfedi kincseit. Dubai esti fényei mellett felvillannak az arab világ rejtett szépsége is. Mindez a sok csoda az MSC Hajótársaság MSC Virtuosa hajóján utazva válik valóra, sejkhez illő kényeztetésben.

1. nap: Doha, Katar

Elutazás Dohába. A kikötőbe érkezés javasolt időpontja 10.00- 12.00 óra között*. A kabinok elfoglalása. Tervezett indulás Dubai irányába 16.00 órakor.

Doha egy igazán sokszínű város; kultúrák és építészeti stílusok keverednek, színes épületek, luxus bevásárlóközpontok, gondozott kertvárosi villák, zegzugos piacok és kikötők váltják egymást.

*A repülési menetrendtől függően javasolt a hajó indulása előtt legalább egy vagy két nappal Dohába érkezni. Repülőjegy és szállásfoglalásban kérjék munkatársaink segítségét.


2-3. nap: Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Érkezés: 09.00 órakor, indulás másnap 23.00 órakor

Dubai a modern metropolisz, számos látnivalót kínál. Jelmondata: Mindent egy helyen! Az óvárosban található souk-ok fűszer és arany kínálatával, a Nemzeti Múzeum történelmi és kulturális kiállítási tárgyakkal, az új városrész magasba nyúló felhőkarcolói, fényűző szállodák, bevásárlóközpontok, a Dubai Frame és még számos látnivaló vár felfedezésre.


4. nap: Abu Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok

Érkezés: 07.00 órakor, indulás 21.00 órakor

Kora reggel érkezés Abu Dhabiba. Az elképesztő gazdagságú, ámulatba ejtő látnivalókban ugyancsak nem szűkölködő metropoliszban, Abu Dhabiban a sivatag, tenger, égig érő üvegpaloták, az arab világ hagyományai és a modern jövő négydimenziós képe találkozik. A kikötőből a belváros kb. 5 km-re található, mely kiváló kiindulópont a város felfedezésére a hajón kínált kirándulások közül választva.

5. nap: Sir Bani Yas, Egyesült Arab Emirátusok

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 17.00 órakor

Reggel érkezés Sir Bani Yas kikötőjébe. A fővárostól délnyugatra fekvő sziget egykor Zayed sejk magán territóriuma volt, majd 1971-ben – a Dalma és a közeli hat Discovery szigethez hasonlóan- vadrezervátumot alakítottak ki rajta. A 170 km² területű sziget, az Emírségek legnagyobb természetes szigete és vadrezervátuma. Lenyűgöző, hogy az elmúlt 40 évben milyen grandiózus természeti környezetet varázsoltak ide. Szafari keretében megismerhető ez a csodás világ, a szerencsések igazán különleges állatokat is lencsevégre kaphatnak. Délután kihajózás Bahrein felé.

6. nap: Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren Bahrein irányába. Ezen a napon mindenki felfedezheti az MSC Virtuosa világát és részt vehet a hajó által szervezett animációs programokon, kikapcsolódhat a medencéknél vagy a bárokban frissül fel egy koktél kíséretében.


7. nap: Bahrein

Érkezés: 08.00 órakor, indulás 18.00 órakor

Bahrein városában Dubaihoz hasonlóan modern építészeti csodák varázsolják el a látogatót. Híres látképe a hajóvitorlát formázó épületcsoport, mely messziről látszik a nyílt víz felszínéről. Pálmafákkal szegélyezett, hófehér homokos strandjai életre szóló élményt nyújtanak a látogatók számára.


8. nap: Doha, Katar

Kijelentkezés a hajóról, a kikötés tervezett ideje reggel 7 óra.


Indulási időpontok:

2021. december 2.,9.,16.
2022. január 6.,13.,20.,24., március 3.,10.,17.
( 7 éjszaka)


Részvételi díj irányárak

Belső kabinban Fantastica élménycsomaggal: 259 000 Ft/fő-től

Ablakos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 299 000 Ft/fő-től

Balkonos kabinban Fantastica élménycsomaggal: 349 000 Ft/fő-től

Balkonos kabinban Aurea élménycsomaggal:
509 000 Ft/fő-től


A részvételi díj irányár, mely a szabad kapacitás erejéig érvényes. Az árak a legolcsóbb kabinra érvényesek, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

 • 7 éjszakai szállást a kiválasztott típusú kétágyas kabinban
 • teljes ellátást a hajón
 • korlátozott italfogyasztást, melyről munkatársaink adnak felvilágosítást 
 • úszómedence ás fitneszterem használatát
 • esti show műsorokat és animációs programokat
 • kikötői illetéket (140 EUR/fő)
 • Aurea kabin esetén az alábbi plusz szolgáltatásokat: Easy italcsomag, az Aurea Spa használata az utazás teljes időtartama alatt, egy alkalommal frissítő balinéz masszázs, elsőbbségi beszállás, étkezések az étterem elkülönített részén tetszőlegesen választott időpontban.

  Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.

A részvételi díj nem tartalmazza

 • a kikötőbe jutás költségét
 • kötelező szervizdíjat (70 EUR/felnőtt), melyet jelentkezéskor vagy a helyszínen kell megfizetni,
 • italcsomagot (igény szerint)
 • fakultatív programokat
 • a fedélzeten térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokat (pl. Aurea Spa használata, szépségszalon, mosoda, fotó- és videó szolgáltatás stb.)
 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
 • útlemondási biztosítást
  Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazza

A KÖZEL-KELET KINCSEI


Indulási kikötő:Doha, Katar
Hajó:MSC Virtuosa

Katalógus ár: 259 000 Ft/fő-től

Egyesült Arab Emirátusok
Dubai
Nincs
Hajó
All inclusive
Közel-Kelet Kincsei
A kikötőbe jutás költségét nem tartalmazza. Kötelező szervizdíj: 70 EUR/felnőtt
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot.

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!