ÚTVONAL
KABIN TÍPUSOK
HAJÓLEÍRÁS
FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK

HAJÓZÁSI ÚTVONAL

Ajánlat leírás

Lisszabonból a francia riviérára

Lisszabonból a francia riviérára

Európa legnyugatibb részéről, Portugáliából indul el a hajó, hogy napokkal később Itália kikötőjében élményekkel gazdagon hagyhassuk el a fedélzetet. Az öt nap alatt az MSC Preziosa teljes személyzete a kedvünket keresi, fantasztikus a programválaszték. Esti revük, animációs programok, szépségkúrák, sportprogramok, kaszinó. És a formához illik a tartalom is. Elképesztő mediterrán városokat ismerhetünk meg e rövid utazás alatt is, minden kikötő megannyi izgalmat rejt.

1. nap

Lisszabonból a francia riviérára

Lisszabon, Portugália

Bejelentkezés az MSC Preziosa hajóra, a kabinok elfoglalása. Indulás: 16.00 óra

A portugál főváros lenyűgöző látnivalókkal, különleges hangulattal kényezteti az ide érkezőt. Az óváros eldugott utcái, az egykori arab negyed, az Alfama sikátorai rabul ejtenek. A mór stílusú őrtornyok, a nyitott erkélyek, Belém történelmi hangulatú városrészének monumentális épületei felfedezésére csábítanak. A modern városrészben pedig kozmopolita hangulat uralkodik, toronyházakat, stílusos éttermeket, futurisztikus bevásárlóközpontot, függővasutat és hosszú folyóparti sétányt találunk, ahonnan megcsodálhatjuk Európa leghosszabb hídját, a Vasco da Gama hidat.

2. nap

Lisszabonból a francia riviérára

Tengeren

Egész napos utazás a tengeren, amely során a hajó fedélzetén mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb időtöltést. Míg Ön pihen, a hajó a spanyol partok felé halad, következő megálló Barcelona.

3. nap

Barcelona, Lisszabonból a francia riviérára

Barcelona, Spanyolország

Kikötés: 12:00 óra. Indulás: 20:00 óra

Barcelona, a Földközi-tenger gyöngyszeme, színes és izgalmas katalán nagyváros. A programok, látványosságok hosszú sora sosem ér véget, az egyedülálló városképet pedig Gaudí gyakran az építészeti dogmákat teljes mértékben elvető alkotásai határozzák meg. A belváros tele van helyiekkel, és turistákkal, de legfőképp élettel. Az arra járókat mozdulatművészek, zenészek, utcai művészek szórakoztatják. Picasso, Dalí, Miró merített ihletet e mediterrán mesevárosban.

4. nap

Marseille, Lisszabonból a francia riviérára

Marseille, Franciaország

Kikötés: 08:00 óra. Indulás: 18:00 óra

Marseille Franciaország második legnagyobb városa, a Mediterráneum kapuja, kultúrák és emberek virtuális olvasztótégelye. A város a kikötő körül épült, a ringatózó csónakok és hajók romantikus képe fogadja az ide érkezőt. Kontrasztnak pedig a hírhedt If vára, ahonnan Dumas főhőse, Monte Cristo grófja meglépett.
Ha Provence-t is szívesen körbejárnánk, akkor Marseille tökéletes kiindulópont. Arles és Avignon, Aix-en-Provence és Casssis bűbájos városkák, ahol vízparti sziklák, meghitt öblök nyújtanak festői hátteret. Van Gogh, Cezanne, Matisse és Picasso festővászonra vitte e csodás tájat, mi beérhetjük néhány jól sikerült fényképpel.

5. nap

Genova, Csodálatos Mediterráneum

Genova, Olaszország

Kikötés: 08:00 óra.

A reggeli kikötést követően érdemes körbenézni a patinás, élettel teli városban. Egy színes, hangos, de elbűvölő várost ismerhetnek meg, labirintusokkal, palotákkal, középkori falakkal, városi felvonókkal. Genova akváriuma Európa második legnagyobb vizes állatkertje, de a közelében lévő tengerészeti múzeum is hasonlóan izgalmas. A Piazza de Ferrari, Genova főtere a történelmi városközpont és a város modern része között helyezkedik el. Jó hangulata, nagy és szép szökőkútja, és a teret körülölelő történelmi épületek miatt érdemes idelátogatni. Ha már a hajóút elején megismerkedett a várossal, akkor távolabbi kirándulás gondolatával is érdemes kacérkodni. Portofino színes házaival, Milánó kozmopolita életstílusával csalogat.


Egyéni hajóút

Indulási időpontok: 2019. november 12. (5nap / 4 éjszaka)

Tovább indulási időpontokról, repülőjegy árakról készséggel adunk felvilágosítást.
A fenti egyéni hajóútra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot! Az árak a legolcsóbb (belső) kabinra érvényesek, igény esetén ablakos, balkonos kabinok és egyes hajókon lakosztályok foglalására is van lehetőség, kérje ajánlatunkat munkatársainktól.


A részvételi díj a következő szolgáltatások árát tartalmazza:

  • 4 éjszakai szállás a hajón kétágyas kabinban
  • teljes ellátás a hajón (korlátozott italfogyasztással)
  • a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata


Az útvonal és a fakultatív programok változtatásának jogát a hajótársaság – akár a hajóút közben is – fenntartja.


A részvételi díjon felül fizetendő:

  • Utazás diszkont repülőjáratokkal, Budapest – Lisszabon /- Milánó – Budapest útvonalon,
  • kikötői illeték
  • a kikötőbe jutás költsége
  • italcsomagok igény szerint
  • fakultatív kirándulások
  • útlemondási biztosítás
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás


Útlemondási biztosítás megkötését javasoljuk, mely a részvételi díj 2%-a. Útlemondási biztosítás kizárólag a hajóút lefoglalásakor köthető.

KABIN TÍPUSOK

Szoba szolgáltatások

HAJÓLEÍRÁS

Szállás leírás

FAKULTATÍV PROGRAMOK

Az ajánlat ára nem tartalmazzaLISSZABONBÓL A FRANCIA RIVIÉRÁRA


Indulási kikötő:Lisszabon
Hajó:MSC Preziosa

Katalógus ár: 310 EUR/fő-től

Portugália
Lisszabon
Nincs
Hajó
Nincs
Lisszabon Marseille mini hajóút
Kikötői illeték: EUR 90/fő. Helyszínen fizetendő szervízdíj: EUR 40/fő
A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!