ÚTVONAL, ÚTLEÍRÁS
HAJÓLEÍRÁS
KABIN TÍPUSOK
FOGLALÁS

NYUGAT-KARIB CSODÁK

Indulási kikötő:Miami, USA/Florida
Hajó:MSC Seascape
Szolgáltatások
Fejedelmi fedélzeti kényeztetés, mesés látnivalók és izgalmak sora várja Önt az MSC Seascape karib-tengeri kalandjain. A hihetetlenül kék tengeren és a fehér homokú strandokon túl, a trópusi dzsungel mélyén egy varázslatos vízesés és egy titokzatos maja romváros is felfedi titkait. Jamaica és a mexikói Cozumel meghódítása mellett a hajótársaság saját szigete, az Ocean Cay és a hajó kényelme nyújt pihenést. A hajóút előtt a floridai Miamit is felfedezhetik, ahol két napot töltünk.

Katalógus ár: 999 000 Ft-tól/fő

Nyugat-Karib csodák - csoportos tengeri hajóút - OTP Travel Utazási Iroda
 
Ajánlat leírás
Szoba szolgáltatások
Szállás leírás

Foglalás

Adatok betöltése folyamatban...
Az ajánlat ára nem tartalmazza

A hajótársaság által szervezett és meghirdetett fakultatív programokon történő részvétel nem kötelező. Amennyiben minimum 10 fő jelentkezik, a programot magyar idegenvezető kíséri (a gyűjtőbuszon más nemzetiségű utasok is jelen lesznek).

A hajón kikötőnként más programot is meghirdetnek a hajótársaság szervezésében, azokra a helyszínen lehet jelentkezni és helyi (angolul beszélő) idegenvezető kíséretében lehet részt venni. Az előre befizetett és megrendelt csoportos fakultatív programokról a hajón történő átjelentkezésre nincs lehetőség.


A fakultatív programok irányára
(min. 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén biztosítunk magyar idegenvezetést)

Jamaica: 70 000 Ft/fő

Kajmán-szigetek: 36 000 Ft/fő

Costa Maya: 46 000 Ft/fő